- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.501
Kaç haftalık ti canim?Maalesef demedi.
Gideceğim doktorun önerisi de önemliymiş ona göre Ne yapacaklarına Karar verecekler
Allahım tez zamanda atlatirsin canım inşallah.dua et sabır çek icine kapanma sakınKızlar.
Ben bir sure yazamicam. Yani girerim de yazmm ama.
Çok zor bir dönemden geçiyorum
Dua edin olur mu...
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah atlatirsin kötü birsey olmaz yanilirlar.bugün Ayrıntılı ultrason için tekrar hastaneye gittim bebeği karaciğerini alt kısmında lezyon gözükmüş doktor perinatolojiye yönlendirdi mutlaka git dedi Belki bebeğin ameliyat olması bile gerekebilir dedi Kendimi de şu anda kötü hissediyorum açıkçası
Canim yaşadıklarına çok üzüldüm..Allah bir daha göstermesinHayırlı akşamlar B Bugunneselibirgun canim geçmiş olsun allah hayirlisiyla saglikla kavustursun T Tatlianne20 sen ve bebiş nasılsınız şimdilik.Asiyemmm2121 . Canim nerdesin buraya gel. N nurunnisa son izci @minik meleklerim@sendenGelen @Iyyyss Allah sabır versin inşallah geçer çünkü bende burdan 5 6 gun önce maziye gittim devamlı gidiyorum. Beyin sanki büyük bir savaş var ve durduramiyorum. Cok ağır şeyler yaşadım iftiraya uğradım ve Allaha havale ettim. Belki senin farklı bir durumdur. Yinede icimi döktüm.
Canim yaşadıklarına çok üzüldüm..Allah bir daha göstermesin
Şunu söyleyim..... o nurunnisa ben değilim canim benimkinde 2 tane alt tire (_) var ... bazıları da öyle yazıyor ...
Çok üzüldüm canımın içi ya :/ tabiki çok dua ederim. Iyi olmaya çalış metanetli ol. Buraya geldim bana ilk sen kollarını açtın sıcaklığını hissettim. Bugün de benim kollarım sonuna kadar sana açık. Okumamı istedigin ozel bir sure veya dua varsa onu da okuyabilirim. ÖzliycemKızlar.
Ben bir sure yazamicam. Yani girerim de yazmm ama.
Çok zor bir dönemden geçiyorum
Dua edin olur mu...
bugün Ayrıntılı ultrason için tekrar hastaneye gittim bebeği karaciğerini alt kısmında lezyon gözükmüş doktor perinatolojiye yönlendirdi mutlaka git dedi Belki bebeğin ameliyat olması bile gerekebilir dedi Kendimi de şu anda kötü hissediyorum açıkçası
Hayırlı akşamlar B Bugunneselibirgun canim geçmiş olsun allah hayirlisiyla saglikla kavustursun T Tatlianne20 sen ve bebiş nasılsınız şimdilik.Asiyemmm2121 . Canim nerdesin buraya gel. N nurunnisa son izci @minik meleklerim @sendengelen @Iyyyss Allah sabır versin inşallah geçer çünkü bende burdan 5 6 gun önce maziye gittim devamlı gidiyorum. Beyin sanki büyük bir savaş var ve durduramiyorum. Cok ağır şeyler yaşadım iftiraya uğradım ve Allaha havale ettim. Belki senin farklı bir durumdur. Yinede icimi döktüm.
Hayırlı geceler kuZum şükür iyiyiz kuzum temiz geldi allahima binkere şükür. Sanada üzüldüm büyük geçmiş olsun inanıyorum herkesin bir perde arkası var hepimizin üzülme sabır çek allaha havale et iftira heleki çok kötü bisi ahin kalmaz kuZumHayırlı akşamlar B Bugunneselibirgun canim geçmiş olsun allah hayirlisiyla saglikla kavustursun T Tatlianne20 sen ve bebiş nasılsınız şimdilik.Asiyemmm2121 . Canim nerdesin buraya gel. N nurunnisa son izci @minik meleklerim @sendengelen @Iyyyss Allah sabır versin inşallah geçer çünkü bende burdan 5 6 gun önce maziye gittim devamlı gidiyorum. Beyin sanki büyük bir savaş var ve durduramiyorum. Cok ağır şeyler yaşadım iftiraya uğradım ve Allaha havale ettim. Belki senin farklı bir durumdur. Yinede icimi döktüm.
Benim canım ya kiyamam sana kuzum ya oturup surda aglayasim var allahım kocalarimiza akıl versin evimize şen etsin şeytana uymasinlar bizede sabır düşüyor mutsuzsan diyorum biryerden sonra kopuyor herşey.inşallah allahım o fırsatı vermez.Çoğumuzun bugünü sıkıntılıymış. Ben de eşimle sorun yaşıyorum. Benden cok uzaklaştı. Çok gergin çok huysuz. Aşkımız bitti sevgi var sadece falan diyor. Eskisi kadar huzurlu değilmiş yanımda vs vs. Normalde her şeyi detaylı yazarım ama düşünmek kalbimi acıtıyor o yüzden yazamıycam kızlar. Hata üstüne hatalar. çok huzursuzum. Ne düşüneyim bilemiyorum. çok yalnız hissediyorum. Beni anlayan bir eşim var diye düşünüyordum. Yaslandığım çınar ağacım kurtlanmış. Icten içe eriyor. Bir dayanagim kalmadı. Aklım kalbim karmakarışık. Rüzgarlarla savruluyorum. :/
Amin canım hepimiz anlatırız inşallah Allah in izniyleHerkes ettigini yasamadan olmezmis. Hele ki iftira en buyuk günahlardan biri. Beynin tabi cok dolmustur yorulmussundur. Umarim en kisa zamanda atlatırsın canim
Dua topiginde ismimle acilann bir bölüm var canım..Çok üzüldüm canımın içi ya :/ tabiki çok dua ederim. Iyi olmaya çalış metanetli ol. Buraya geldim bana ilk sen kollarını açtın sıcaklığını hissettim. Bugün de benim kollarım sonuna kadar sana açık. Okumamı istedigin ozel bir sure veya dua varsa onu da okuyabilirim. Özliycem
Canim bizi etiketleseydin daha iyi olurdu..Dua topiginde ismimle acilann bir bölüm var canım..
Canim bunu hissettirecek kadar ne yapmışsın ki... Demek ki askı o kadar büyük değilmiş ...Çoğumuzun bugünü sıkıntılıymış. Ben de eşimle sorun yaşıyorum. Benden cok uzaklaştı. Çok gergin çok huysuz. Aşkımız bitti sevgi var sadece falan diyor. Eskisi kadar huzurlu değilmiş yanımda vs vs. Normalde her şeyi detaylı yazarım ama düşünmek kalbimi acıtıyor o yüzden yazamıycam kızlar. Hata üstüne hatalar. çok huzursuzum. Ne düşüneyim bilemiyorum. çok yalnız hissediyorum. Beni anlayan bir eşim var diye düşünüyordum. Yaslandığım çınar ağacım kurtlanmış. Icten içe eriyor. Bir dayanagim kalmadı. Aklım kalbim karmakarışık. Rüzgarlarla savruluyorum. :/
Canim bunu hissettirecek kadar ne yapmışsın ki... Demek ki askı o kadar büyük değilmiş ...
Ama tabii sen evliliğin icin mücadele et , senin sevdiğin o kadar anlaşılıyor ki .. insallah çözülür bu durum...
Benim canım ya kiyamam sana kuzum ya oturup surda aglayasim var allahım kocalarimiza akıl versin evimize şen etsin şeytana uymasinlar bizede sabır düşüyor mutsuzsan diyorum biryerden sonra kopuyor herşey.inşallah allahım o fırsatı vermez.
Ben geldimmm. Bu aralar hiç vaktim olmuyor. Oğluma bide tuvalet eğitimi veriyorum öyle geçiyor. Boş kalınca da çok yorgun oluyorum uzak kaldım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?