Şimdi kafam rahat kuZum ilk telasliydim zorlu süreci atlattim şükür bunuda atlatirim sanada büyük geçmiş olsun hatun: )

Hayırdır kuzum niye sinirlendirdi hatunumuzu:)
Dün sabah isteyken yazdim annemlere gidelim mi diye. Tamam gideriz hele bi eve geliyim dedi.
Eve geldi morali bozuk normalinde 1,5 saat uyuyan kisi dün 20 dakika sonra uyandir beni dedi. Bende sevindim annemlere sorun cikarmadan gidicez cok sükür diye. Neyse uyandi bana diyor sen nereye neden hazirlandin. Dedim
Annemlere gidicez ya. Sinirlendi ben sana söz vermedim ki ben yorgunum ayaklarim agriyor.. falan söylendi iste. Bende tek basima gittim. 1 ayi gecti annemlere benimle gitmeyeli. Hep tek basima gidiyorum bu da benim zoruma
Gidiyor acikcasi.

Canim benim buna daha iyi emin oldum şimdi.çünkü erkekler çoğu öle kadınların ailesini aramazlar gitmezler bizimkide beni birakir Yarim saat boşat oturur gider kalmaz asla.bazıları önem verir iki tarafa biz mecbur kalıyoruz ama onlar kariyi aldık tamm kendi ailelerinde ole olmuyor takma canım üzerine gitme degeri okadar olur benim ailemin gözünde ben mutlu olayim artik kizim gelsin gelmezse olur der annem

Benim ailem cok seviyor esimi ama bundan sonra bisey demicem onun ailesine de daha cok mesafeli davranmaya calisicam. Benim evelsi gün adetimden dolayi asiri derece karnim agriyordu yinede gittim ablasina izine gidicekler diye hoscakal demeye.. bunlari malesef kimse görmüyor.
Dün annemlerden geldim selam verdim allahin selamini bile almadi inanirmisin

Benim ailemde belli etmiyor seviyordu ama soguttu kendisini.inanıyorum canım sana üzülme sen anlar birgün inşallah.

Canim eşin eve bir geleyim de öyle demiş , geldiğinde de yorgunmuş zaten demek ki orada rahat edemiyor ya da kafasına uyacak konuşacak biri yok diye de olabilir..!!

Canim eşin eve bir geleyim de öyle demiş , geldiğinde de yorgunmuş zaten demek ki orada rahat edemiyor ya da kafasına uyacak konuşacak biri yok diye de olabilir..!!
Kac aydir sadece ayda bir kere gelir benimle annemlere. Simdi kv geldi sordu ne var diye bende anlattim. Simdi yukari cikti sonra gel hep beraber konusup cözelim dedi

Hayırdır canim .. bir sağlık sorunumu yasıyorsun , dilerim atlatırsın tez zamanda insallah.. biz buradayız zaten .. kendine çok iyi bakk..!! Seviyoruz seni
Ailevi diyelim...
❤❤ Yorgunum coookkk yorgunum.

Hadi yaa!! Çok üzüldüm canim.. geçmiş olsun.. insallah kolaylıkla atlatırsın .. Rabbim yüreğine ferahlık versin.. insallah..

Peki neden böyle olmuş acaba bunun hakkında birşey dedi mi??

Hadi yaa!! Çok üzüldüm canim.. geçmiş olsun.. insallah kolaylıkla atlatırsın .. Rabbim yüreğine ferahlık versin.. insallah..

Peki neden böyle olmuş acaba bunun hakkında birşey dedi mi??

Maalesef demedi.
Gideceğim doktorun önerisi de önemliymiş ona göre Ne yapacaklarına Karar verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…