- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.521
Merak ettik kuzum bisimi oldu acep diyeBen geldimmm. Bu aralar hiç vaktim olmuyor. Oğluma bide tuvalet eğitimi veriyorum öyle geçiyor. Boş kalınca da çok yorgun oluyorum uzak kaldım size
Napiyon fustuk ❤Aleykümselam citirlarrr
Allah hakkinda hayirlisini versin cnm. Esler tartistigi zaman bile ici icini yiyor senin icini ve hislerini düsünmek bile istemiyorum. Umarim en yakin zamanda düzelir iliskinizÇoğumuzun bugünü sıkıntılıymış. Ben de eşimle sorun yaşıyorum. Benden cok uzaklaştı. Çok gergin çok huysuz. Aşkımız bitti sevgi var sadece falan diyor. Eskisi kadar huzurlu değilmiş yanımda vs vs. Normalde her şeyi detaylı yazarım ama düşünmek kalbimi acıtıyor o yüzden yazamıycam kızlar. Hata üstüne hatalar. çok huzursuzum. Ne düşüneyim bilemiyorum. çok yalnız hissediyorum. Beni anlayan bir eşim var diye düşünüyordum. Yaslandığım çınar ağacım kurtlanmış. Icten içe eriyor. Bir dayanagim kalmadı. Aklım kalbim karmakarışık. Rüzgarlarla savruluyorum. :/
Ev isi yapiyorum findigimNapiyon fustuk ❤
Bende mutfak topladim yatak odasi supurcem insallah sonra yemek falan dusunurum ellerine sağlık afiyet olsun canımEv isi yapiyorum findigimfirini falan sildim teli ve tepsileri yikadim simdi eve süpürge cekicem wc lavaboyu silicem toz alicam
Kv mangal yapicakmis bende salata yaparim.
Sen neler yapiyorsun?
Allah nediyim ara ara ben bildirim yapıyorum.bu ara mesgul herkes pek yapmiyon kuzumYa kac saatir surayi ariyorumbildirim gelmiyor nezamandir.. adi neydi nerdeydi en son bildirimlerden geri gittim.. slm canlar
Olur öle aksilikler kuzm iyi yaparsin canım nasılsın napyonSelam kızlar
Dün canım sıkkkn diye eşime dışarı çıkalım dedim. O da zaten arkadaşlarla yemek ayarlamış.
Onlarla yemek yedik. Parka gittik
Eğlendik dönerken anahtarımız kırıldı. Bende ben yaptırmam dedim eşime verdim.
Sabah işte okula gittim anahtar da yok Bende essim de babanneme git dedi.
B3nde oraya gidicem
Dün zaten yemek hazırlarken eşim haber verdig8 için fırında çok az pişmiş yemek vardi
Eve gidince onu yapıcaz
Yeriz
Aynen canm ee nasilsin nasil gidiyoAllah nediyim ara ara ben bildirim yapıyorum.bu ara mesgul herkes pek yapmiyon kuzum
Aynen yemek varsa yeter zatn dusunme hic cnmSelam kızlar
Dün canım sıkkkn diye eşime dışarı çıkalım dedim. O da zaten arkadaşlarla yemek ayarlamış.
Onlarla yemek yedik. Parka gittik
Eğlendik dönerken anahtarımız kırıldı. Bende ben yaptırmam dedim eşime verdim.
Sabah işte okula gittim anahtar da yok Bende essim de babanneme git dedi.
B3nde oraya gidicem
Dün zaten yemek hazırlarken eşim haber verdig8 için fırında çok az pişmiş yemek vardi
Eve gidince onu yapıcaz
Yeriz
Şükür kuzum çamaşır astım uzandim iyi gidiyor şimdilik canım binkere şükürAynen canm ee nasilsin nasil gidiyo
Oh oh en kotu gun boyle olsun daha guzeller olucak jnss minik.bi gelsin de saglicaklaŞükür kuzum çamaşır astım uzandim iyi gidiyor şimdilik canım binkere şükür
Aynen inşallah kuzm sen nasılsın canım napiyon neler yaptin bakalımOh oh en kotu gun boyle olsun daha guzeller olucak jnss minik.bi gelsin de saglicakla
Iidri bende cnm dugun sezonu acildi dun arkadasmn kinasina gttim.. bugunde sozde is yapicaktm oturdum kaldim.tv karsisinda kahvede yaptim.ictimAynen inşallah kuzm sen nasılsın canım napiyon neler yaptin bakalım
Oh iyi etmissin bende dusunuyom ne yapsam kara kara ole uzandım kaldım tv başındaIidri bende cnm dugun sezonu acildi dun arkadasmn kinasina gttim.. bugunde sozde is yapicaktm oturdum kaldim.tv karsisinda kahvede yaptim.ictimyemek yapmakta zor geldi. Esime mesaj attim bu aksam disarida ki yemek davetini kabul ediyorum diye halbuki oyle bisey yok.. manayla.yemegide disarda kabul etttirdim..
Yorma kendini oldugu kadar canmOh iyi etmissin bende dusunuyom ne yapsam kara kara ole uzandım kaldım tv başında
Kolay gelsin canim.. bol sabırlı günler ..Ben geldimmm. Bu aralar hiç vaktim olmuyor. Oğluma bide tuvalet eğitimi veriyorum öyle geçiyor. Boş kalınca da çok yorgun oluyorum uzak kaldım size
Canim girmeyince evet bildirim gelmiyor...Ya kac saatir surayi ariyorumbildirim gelmiyor nezamandir.. adi neydi nerdeydi en son bildirimlerden geri gittim.. slm canlar
Senin taktik işe yaramış... oh ne güzel..!!Iidri bende cnm dugun sezonu acildi dun arkadasmn kinasina gttim.. bugunde sozde is yapicaktm oturdum kaldim.tv karsisinda kahvede yaptim.ictimyemek yapmakta zor geldi. Esime mesaj attim bu aksam disarida ki yemek davetini kabul ediyorum diye halbuki oyle bisey yok.. manayla.yemegide disarda kabul etttirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?