Allah hakkinda hayirlisini versin cnm. Esler tartistigi zaman bile ici icini yiyor senin icini ve hislerini düsünmek bile istemiyorum. Umarim en yakin zamanda düzelir iliskiniz

Ev isi yapiyorum findigim firini falan sildim teli ve tepsileri yikadim simdi eve süpürge cekicem wc lavaboyu silicem toz alicam
Kv mangal yapicakmis bende salata yaparim.

Sen neler yapiyorsun?
Bende mutfak topladim yatak odasi supurcem insallah sonra yemek falan dusunurum ellerine sağlık afiyet olsun canım

Selam kızlar
Dün canım sıkkkn diye eşime dışarı çıkalım dedim. O da zaten arkadaşlarla yemek ayarlamış.
Onlarla yemek yedik. Parka gittik
Eğlendik dönerken anahtarımız kırıldı. Bende ben yaptırmam dedim eşime verdim.
Sabah işte okula gittim anahtar da yok Bende essim de babanneme git dedi.
B3nde oraya gidicem

Dün zaten yemek hazırlarken eşim haber verdig8 için fırında çok az pişmiş yemek vardi
Eve gidince onu yapıcaz
Yeriz

Olur öle aksilikler kuzm iyi yaparsin canım nasılsın napyon

Aynen yemek varsa yeter zatn dusunme hic cnm

Aynen inşallah kuzm sen nasılsın canım napiyon neler yaptin bakalım
Iidri bende cnm dugun sezonu acildi dun arkadasmn kinasina gttim.. bugunde sozde is yapicaktm oturdum kaldim.tv karsisinda kahvede yaptim.ictim yemek yapmakta zor geldi. Esime mesaj attim bu aksam disarida ki yemek davetini kabul ediyorum diye halbuki oyle bisey yok.. manayla.yemegide disarda kabul etttirdim..

Oh iyi etmissin bende dusunuyom ne yapsam kara kara ole uzandım kaldım tv başında

Ben geldimmm. Bu aralar hiç vaktim olmuyor. Oğluma bide tuvalet eğitimi veriyorum öyle geçiyor. Boş kalınca da çok yorgun oluyorum uzak kaldım size
Kolay gelsin canim.. bol sabırlı günler ..
Ya kac saatir surayi ariyorum bildirim gelmiyor nezamandir.. adi neydi nerdeydi en son bildirimlerden geri gittim.. slm canlar
Canim girmeyince evet bildirim gelmiyor...

Senin taktik işe yaramış... oh ne güzel..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…