- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.761
Seni umursamıyor demek ki , umursanmamak da kötü..Hiç özür dilemediği için evet büyük trip attım ama uzun zaman olmuştu bir süredir bu konuyu umursamıyordum. Ama bugün dayanamadım engelledim çünkü artık onun ayağına gitmekten veya bir sey olmamış gibi yapmaktan bıktım. Değerli hissetmek değer görmek istedim. Bir özür bu kadar mı zor. Hakaret etmeden konuşmak hassas olmak çok mu zor? Abartıyormuşum alt tarafı salak demiş
Keşke derdim bu kadar olsaydı.. benim de sınavım bi salak lafina olsaydı...afff afff.... Hayat çok zor... Kurban olayım Allaha dert vermişse dermanda vermiştir...Hiç özür dilemediği için evet büyük trip attım ama uzun zaman olmuştu bir süredir bu konuyu umursamıyordum. Ama bugün dayanamadım engelledim çünkü artık onun ayağına gitmekten veya bir sey olmamış gibi yapmaktan bıktım. Değerli hissetmek değer görmek istedim. Bir özür bu kadar mı zor. Hakaret etmeden konuşmak hassas olmak çok mu zor? Abartıyormuşum alt tarafı salak demiş
Amin inşallah kuzumKeşke derdim bu kadar olsaydı.. benim de sınavım bi salak lafina olsaydı...afff afff.... Hayat çok zor... Kurban olayım Allaha dert vermişse dermanda vermiştir...
Insallah atlatirsiniz canim bu sıkntilariHiç özür dilemediği için evet büyük trip attım ama uzun zaman olmuştu bir süredir bu konuyu umursamıyordum. Ama bugün dayanamadım engelledim çünkü artık onun ayağına gitmekten veya bir sey olmamış gibi yapmaktan bıktım. Değerli hissetmek değer görmek istedim. Bir özür bu kadar mı zor. Hakaret etmeden konuşmak hassas olmak çok mu zor? Abartıyormuşum alt tarafı salak demiş
AminGünaydın kızlar herkesin sorunları var goruyor7m..
Allah yardımcımız olsunn..
Allah eşlerimize vicdan sevgi merhamet versin
Amin canim amin..Günaydın kızlar herkesin sorunları var goruyor7m..
Günaydın kızlar herkesin sorunları var goruyor7m..
Günaydın kızlarrrrrr
Mutlu pazarlarrrrrr
Gözümün görmediği ama yüreğimin hissettiği güzel yüreklere ....
Kocaman Günaydınlar...
Canım yeni gördüm sok oldum kuzm ne oldu ya: (T Tatlianne20Kara_gozlum Esseteacher D __Dahlia__ Psikolojik Deliii
Ve daha etiketleyemedigim arkadaslarim.
Esim özür incelik bekledigim icin, karşılayamayacağı icin, ozur dilemedigi zamanlarda trip attığım icin benden ayrılacakmış. Sen de senden ozur dileyen birini bulursun. Ben senden cok bunaldim. Bakarsin birbirimizden daha iyi birilerini buluruz dedi gitti. Ne yapacağımı sasirdim. Sadece seni seviyorum sadece esim bana karsi kibar olsun ozur dilesin istiyorum başkasını istemiyorum dedim. Yüzüme bile bakmadi gitti. Napicam ben
Canım yeni gördüm sok oldum kuzm ne oldu ya: (
Üzülme kzuum inşallah atlatirsina artik bu paslari geçiyoruz bizde özür dilerdik veya bisi ama kendiliğinden konuşarak çözülüyor bizde tartistik kendiliğinden konusarak çözüldü bizimki bende sendene kadar tartissakta bitmiyor birbirimizde sevgi var diyor tabi.bu birazda sabır sadece ufak meseleler deyip geciyon. Inşallah geçer bugünler tuzu biberi uzatma.boşver kzumBen de hâlâ şoktayım. Adam özür dilememek için ne hallere girdi. Şaşkınlıkla izliyorum. Engellemistim o kısmı hatırlarsın. Aksam erkek kardesimi aramış onla konuşmuş. Şimdi gider özür dilerim ama bir de bunun bitmeyen tribi var falan demiş. Ben de öyle duyunca demekki çekiniyor özür dilemeye ben konuşayım dedim. Başta cok sevindi yanına gitmeme .Sonra hic aklına gelmiyorum demi dedim. Bir özür dileyip bana kendimi degerli hissettirebilecekken ozur dilememek icin bekliyorsun dedim. Başladı işte sen nankörsün ne istesen alırım, nereye istesen götürürüm, hic bir kadına bakmam sen sevmiyorsun diye selam bile vermem, hic birini gormezsin. ben özür dilemeyince degersiz hissedersin. Ben ozur dileyemem ayrılalım ben senden daha iyisini bulurum sen de senden özür dileyen birini bul dedi. Çekti kapıyı gitti. Eve de geri dönemedim bizimkiler anlayacak bir terslik olduğunu diye. Gece orda kaldım. Sabah geldim tabi biraz yuzum şişmiş annem sorguladi uzun uzun bisey anlatmak gelmedi icimden. Genel olarak yoruldum okuldan arkadaslarimdan dedim. Kocan uzdu demi dedi. Ben de o son damlaydi sadece buyuk bisey yok dedim. Evdeyim şimdi. Ne olacak bilmiyorum kuzum. Belirsizlik var sadece
Üzülme kzuum inşallah atlatirsina artik bu paslari geçiyoruz bizde özür dilerdik veya bisi ama kendiliğinden konuşarak çözülüyor bizde tartistik kendiliğinden konusarak çözüldü bizimki bende sendene kadar tartissakta bitmiyor birbirimizde sevgi var diyor tabi.bu birazda sabır sadece ufak meseleler deyip geciyon. Inşallah geçer bugünler tuzu biberi uzatma.boşver kzum
Peki o nerde kalmis dun aksam.gelmedi dimi eve cnm.belki bu aksam.gelirUzatmak degil de ne bileyim söylediği dahq iyisini buluruz falan sözleri canımı sıktı. Tabiki barışırız. Ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Ben de mutlu olsun diye haklı oldugum halde çok kere özür diledim. Onun bunu uzatmasına kızıyorum. Neyse gelirse konusmaya ben de uzatmak istemiyorum. Ailemden de bak biz istemiyorduk, evlendin gördün mü gününü gibi sözler duymak istemiyorum. O yüzden küçük bir adım atarsa barışmayı düşünüyorum.
Gelir umarim yarin arkadaşlarımızla piknige gidecektik. Ben yine de eve geldim süslendim ortalığı temizledim piknik icin kek tatlı yaptım. Bekliyorum. Zamam gecmiyor kk da takılıyorum. Insallah gelir. Hic konusmadim nerdeydi bilmiyorum. Ailesi burda degil benim ailem de baska bir semtte oturuyor. Ben hafta icleri okul varken ailemle kalıyorum haftasonları ve tatil günleri esimle kalıyorum. Dün ders çalışmak icin ailemin evindeydim. O ev bu ev meselesine de artık daralmaya başladım. Başlarda kavuşmak icin ailem ne şart koştuysa kabul ettim. Ama boyle ne evli ne bekarım. Sacma sapan bi durum. Annem de farketmis biseyler düzelicek gibi hadi bakalım. Esimle aslında bi düzelsek konuşacağım ama..Peki o nerde kalmis dun aksam.gelmedi dimi eve cnm.belki bu aksam.gelir
Peki neden evinde hep kalmiyorsun cnm.. sanirim.tam.evli ortami olmamis mi acaba. Seni evde hep gormek mi istyor araniza soguklukmu giriyor..Gelir umarim yarin arkadaşlarımızla piknige gidecektik. Ben yine de eve geldim süslendim ortalığı temizledim piknik icin kek tatlı yaptım. Bekliyorum. Zamam gecmiyor kk da takılıyorum. Insallah gelir. Hic konusmadim nerdeydi bilmiyorum. Ailesi burda degil benim ailem de baska bir semtte oturuyor. Ben hafta icleri okul varken ailemle kalıyorum haftasonları ve tatil günleri esimle kalıyorum. Dün ders çalışmak icin ailemin evindeydim. O ev bu ev meselesine de artık daralmaya başladım. Başlarda kavuşmak icin ailem ne şart koştuysa kabul ettim. Ama boyle ne evli ne bekarım. Sacma sapan bi durum. Annem de farketmis biseyler düzelicek gibi hadi bakalım. Esimle aslında bi düzelsek konuşacağım ama..
Peki neden evinde hep kalmiyorsun cnm.. sanirim.tam.evli ortami olmamis mi acaba. Seni evde hep gormek mi istyor araniza soguklukmu giriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?