Seni umursamıyor demek ki , umursanmamak da kötü..
Sen bu düşüncelerle derslerine de odaklanamazsin..canim ..işin zor ya..!! Sabırlar diliyorum ..

Son düzenleme:
Keşke derdim bu kadar olsaydı.. benim de sınavım bi salak lafina olsaydı...afff afff.... Hayat çok zor... Kurban olayım Allaha dert vermişse dermanda vermiştir...

Insallah atlatirsiniz canim bu sıkntilari

Uyanalı cok oldu ama tatlı yapıyordum siteye giremedim günaydın canlar

Günaydın kızlar herkesin sorunları var goruyor7m..
Allah yardımcımız olsunn..
Allah eşlerimize vicdan sevgi merhamet versin

Amin canım gunaydın

Günaydın kızlarrrrrr
Mutlu pazarlarrrrrr

Günaydın canım mutlu pazarlaaar

Gözümün görmediği ama yüreğimin hissettiği güzel yüreklere ....
Kocaman Günaydınlar...

Yaaa çok güzel söylemişsin günaydın kuzum

Canım yeni gördüm sok oldum kuzm ne oldu ya: (

Canım yeni gördüm sok oldum kuzm ne oldu ya: (

Ben de hâlâ şoktayım. Adam özür dilememek için ne hallere girdi. Şaşkınlıkla izliyorum. Engellemistim o kısmı hatırlarsın. Aksam erkek kardesimi aramış onla konuşmuş. Şimdi gider özür dilerim ama bir de bunun bitmeyen tribi var falan demiş. Ben de öyle duyunca demekki çekiniyor özür dilemeye ben konuşayım dedim. Başta cok sevindi yanına gitmeme .Sonra hic aklına gelmiyorum demi dedim. Bir özür dileyip bana kendimi degerli hissettirebilecekken ozur dilememek icin bekliyorsun dedim. Başladı işte sen nankörsün ne istesen alırım, nereye istesen götürürüm, hic bir kadına bakmam sen sevmiyorsun diye selam bile vermem, hic birini gormezsin. ben özür dilemeyince degersiz hissedersin. Ben ozur dileyemem ayrılalım ben senden daha iyisini bulurum sen de senden özür dileyen birini bul dedi. Çekti kapıyı gitti. Eve de geri dönemedim bizimkiler anlayacak bir terslik olduğunu diye. Gece orda kaldım. Sabah geldim tabi biraz yuzum şişmiş annem sorguladi uzun uzun bisey anlatmak gelmedi icimden. Genel olarak yoruldum okuldan arkadaslarimdan dedim. Kocan uzdu demi dedi. Ben de o son damlaydi sadece buyuk bisey yok dedim. Evdeyim şimdi. Ne olacak bilmiyorum kuzum. Belirsizlik var sadece

Üzülme kzuum inşallah atlatirsina artik bu paslari geçiyoruz bizde özür dilerdik veya bisi ama kendiliğinden konuşarak çözülüyor bizde tartistik kendiliğinden konusarak çözüldü bizimki bende sendene kadar tartissakta bitmiyor birbirimizde sevgi var diyor tabi.bu birazda sabır sadece ufak meseleler deyip geciyon. Inşallah geçer bugünler tuzu biberi uzatma.boşver kzum

Uzatmak degil de ne bileyim söylediği dahq iyisini buluruz falan sözleri canımı sıktı. Tabiki barışırız. Ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Ben de mutlu olsun diye haklı oldugum halde çok kere özür diledim. Onun bunu uzatmasına kızıyorum. Neyse gelirse konusmaya ben de uzatmak istemiyorum. Ailemden de bak biz istemiyorduk, evlendin gördün mü gününü gibi sözler duymak istemiyorum. O yüzden küçük bir adım atarsa barışmayı düşünüyorum.

Peki o nerde kalmis dun aksam.gelmedi dimi eve cnm.belki bu aksam.gelir

Peki o nerde kalmis dun aksam.gelmedi dimi eve cnm.belki bu aksam.gelir
Gelir umarim yarin arkadaşlarımızla piknige gidecektik. Ben yine de eve geldim süslendim ortalığı temizledim piknik icin kek tatlı yaptım. Bekliyorum. Zamam gecmiyor kk da takılıyorum. Insallah gelir. Hic konusmadim nerdeydi bilmiyorum. Ailesi burda degil benim ailem de baska bir semtte oturuyor. Ben hafta icleri okul varken ailemle kalıyorum haftasonları ve tatil günleri esimle kalıyorum. Dün ders çalışmak icin ailemin evindeydim. O ev bu ev meselesine de artık daralmaya başladım. Başlarda kavuşmak icin ailem ne şart koştuysa kabul ettim. Ama boyle ne evli ne bekarım. Sacma sapan bi durum. Annem de farketmis biseyler düzelicek gibi hadi bakalım. Esimle aslında bi düzelsek konuşacağım ama..

Peki neden evinde hep kalmiyorsun cnm.. sanirim.tam.evli ortami olmamis mi acaba. Seni evde hep gormek mi istyor araniza soguklukmu giriyor..

Peki neden evinde hep kalmiyorsun cnm.. sanirim.tam.evli ortami olmamis mi acaba. Seni evde hep gormek mi istyor araniza soguklukmu giriyor..

Sürekli zaten seni özlüyorum sensiz duvarlar üzerime geliyor yatak sen kokuyor uyuamıyorum falan diyor. Ama ailem okuldan dolayı evlenmemize izin vermiyordu. Yalvar yakar konuşurken annem o zaman okulu aksatmadigina emin olmak icin okul günleri bizde kal dersini çalış görelim. Yazları hafta sonlari da esinle kal dedi. Biz de sazan gibi atladık izin vercekler diye. Tabi kavuştuk falan ama simdi de esim beni ciddiye almıyor. Ne tartışma yaşasak bizim eve de yansıyor. Babam yaptığımızın saçmalığının en başından farkında. Bir deli kuyuya tas atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı. Yaptık bir şey ama üstesinden gelemiyoruz. Ilk 1 sene sevgili gibi hissettik zaten ama son 5 aydır hep bir sıkıntımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…