S
allah razi olsun canim insaallah

Aaaaa yapma cnm intiharr yokkkkk 2 gun aglarrlar 3. Gun hic bisey olmaz.. sakın unutma senden daha degerli hiccc kimse yok bu hayatta

İnşaallah..
Biliyorum astım bronşitim olmasına rağmen arkadaşım oldu sigara..
Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum..yoksa ölüm de hoş olurdu benim için

Kızın var yalnız degilsin ona sarılıp ondan güç alıp her şeyi basarabilirsin. Yavrusu olan her canlı dünyadaki en güçlü canlıdır. Toparlanıp güçlü olman lazım. Ne kadar dik durursan insanların sana bakışı da öyle degisir. Seni üzenlere inat dim dik dur.

Yaa yapma boyle canim benim. Senden kiymetli mi esin. Salma kendini. Bol bol yogurt ye. Umarim çabucak etkisini atarsin

Aaaaa yapma cnm intiharr yokkkkk 2 gun aglarrlar 3. Gun hic bisey olmaz.. sakın unutma senden daha degerli hiccc kimse yok bu hayatta
Evet insan yasayip gorup sonra farkina variyo deger kimse yok karsimda var guzel gunler kendim yasar kendim keyif ederim bu dusunce oluyo rabbim kimseye yaşatmasın o hastanede mide temizlugi bile insani ilac icmekten sogutuyo usutsem ilac icmek istemem ilaçlardan tiksindim

Kesinlikle oyle. 2 gun aglar 40. Gun evlenirler. Hatta 40 i beklerlerse tebrik madalyasi takmak lazim. Sen iyi ol onun inadina dimdik dur.

Yaa yapma boyle canim benim. Senden kiymetli mi esin. Salma kendini. Bol bol yogurt ye. Umarim çabucak etkisini atarsin
Titreme kasilma birakti 3gun normalmis ama psikiyatriye gitmem gerektigini söylediler randevu aldım 1 ay tedavi gorup cocuk tedavisine başlıcam insallaah

Titreme kasilma birakti 3gun normalmis ama psikiyatriye gitmem gerektigini söylediler randevu aldım 1 ay tedavi gorup cocuk tedavisine başlıcam insallaah

Gecmis olsun. Yanlış anlama da kuzum bazen ayrılma düşünecek kadar büyük kavga ediyormussunuz. Çocuk icin emin misiniz?

Ca
Gecmis olsun. Yanlış anlama da kuzum bazen ayrılma düşünecek kadar büyük kavga ediyormussunuz. Çocuk icin emin misiniz?
nim 6 sene oldu duzelir dusuncesi hep vardi ben tedavi oluncaya kadar tamamiule kurtulursa aliskanliklarindan su an cabaliyo goruyorum kıskançlıkta biraz hafiflettik ama insaallah oyle başlıcaz allahin izniyle

Ca

nim 6 sene oldu duzelir dusuncesi hep vardi ben tedavi oluncaya kadar tamamiule kurtulursa aliskanliklarindan su an cabaliyo goruyorum kıskançlıkta biraz hafiflettik ama insaallah oyle başlıcaz allahin izniyle

Anladim canim Insallah esin en kisa surede duzelir bebisinizi seversin beraber

T Tatlianne20 Kara_gozlum Esseteacher D __Dahlia__ @lyyyss
Ve daha etiketleyemedigim arkadaslarim.
Esim özür incelik bekledigim icin, karşılayamayacağı icin, ozur dilemedigi zamanlarda trip attığım icin benden ayrılacakmış. Sen de senden ozur dileyen birini bulursun. Ben senden cok bunaldim. Bakarsin birbirimizden daha iyi birilerini buluruz dedi gitti. Ne yapacağımı sasirdim. Sadece seni seviyorum sadece esim bana karsi kibar olsun ozur dilesin istiyorum başkasını istemiyorum dedim. Yüzüme bile bakmadi gitti. Napicam ben

Inanamiyorum bukadar basitmiymis ya bi ozur konusu nerelere getirdi.. baska sorun varmi yada ne bilim.onunla.ilgili bisey varmi cnm bildign.. dur bakalm.biraz kafanizi dinleyin ikinizde sakin ol cmm

Ne kkadar basite almis bu olayi sadece bi özür dilicek kiyamet kopmuyo canim neyse sen sakin kal belki biraz kafa dinlemeniz lazimdir sen fazla gitme ustune alttan almaya bak sakinlestiginde nazik dille acikla ona kendini canim benim sikma kendini

Canim acaba çok mu trip atar oldun bugünlerde .. sıkılmıştır ...

Sinir oldum resmen benimkide geldi normal davrandi mesafeliydik bende oda biraz uzandı hemen iş geldi uzuluyom biryandan ama kendimi yalnız hissediyom gibi bisi
Canim sen vicdanlisin da ondan dayanamiyosun..

Sende cay tiryakisisin anlaşılan .. içmediğin zaman basın agriyor mu??
Üniversite okuyorum bi yandan :) bir kere sınıfta kaldım o yüzden daha cok çalışmaya çalışıyorum. Uzamasın artık :)
Doktor çıkacak insallah arkadaşımız ...

Amin canim esim kiskanc ve bi kotu aliskanligi var ondan her defasinda oluyo tartismamiz insaallah allahin izniyle kurtulucak
Canim tedavi görüyor mu ?? İnsallah kurtulur ..
Selam nasılsınız kızlar.
Ben iyi değilim olmaya çalışıyorum..
3gundur sadece ara ara su iciyorum..
Sigaraya verdim kendimi.
Rabbim büyük ona sigindim... Sabredenlerin zaferi olur inşaallah. Ümidim olmasa da
Canim öyle söyleme .. Allah büyüktür .. her zaman dua et..!!
Çok üzüldüm canim Allah korumuş seni ... umarım bir daha yapmazsin öyle birşey..
Kendini iyi ette canim .. gerisi gelir insallah..sen yeterki güçlü ol.. ayakta kalmasını bil..

Inanamiyorum bukadar basitmiymis ya bi ozur konusu nerelere getirdi.. baska sorun varmi yada ne bilim.onunla.ilgili bisey varmi cnm bildign.. dur bakalm.biraz kafanizi dinleyin ikinizde sakin ol cmm

Canim acaba çok mu trip atar oldun bugünlerde .. sıkılmıştır ...

Hiç özür dilemediği için evet büyük trip attım ama uzun zaman olmuştu bir süredir bu konuyu umursamıyordum. Ama bugün dayanamadım engelledim çünkü artık onun ayağına gitmekten veya bir sey olmamış gibi yapmaktan bıktım. Değerli hissetmek değer görmek istedim. Bir özür bu kadar mı zor. Hakaret etmeden konuşmak hassas olmak çok mu zor? Abartıyormuşum alt tarafı salak demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…