- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.741
allah razi olsun canim insaallahInsallah atlatırsınız canim yaa. Allah muhabbetinizi artırsın Insallah.
Aynen canim. Benim ailem cok baski kuruyor. Insallah bitircem rahatliycaz.
Insallah canim ya. Kurtulur Allahin izniyle.
Iyi ol canim benim yaa. Yemek ye mutlaka hasta olursun. Insallah her sey duzelir. Kendini salma lütfen.
Aaaaa yapma cnm intiharr yokkkkk 2 gun aglarrlar 3. Gun hic bisey olmaz.. sakın unutma senden daha degerli hiccc kimse yok bu hayattaCanim sorun ne bilmiyorum ama kimse icin degmez oyle dusunme evladin icin nolur gercekten rabbim istemedigi sürece ölum yok bize kapimuza gelmiyo bizde kendi canimiza kiysakta rabbim istemiyoda olmuyo ben 1hafta once depresan ilaclariyla intihsr ettim bsk yine ayaktayim öldürmeyen Allah öldürmüyor
İnşaallah..
Biliyorum astım bronşitim olmasına rağmen arkadaşım oldu sigara..
Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum..yoksa ölüm de hoş olurdu benim için
Canim sorun ne bilmiyorum ama kimse icin degmez oyle dusunme evladin icin nolur gercekten rabbim istemedigi sürece ölum yok bize kapimuza gelmiyo bizde kendi canimiza kiysakta rabbim istemiyoda olmuyo ben 1hafta once depresan ilaclariyla intihsr ettim bsk yine ayaktayim öldürmeyen Allah öldürmüyor
Evet insan yasayip gorup sonra farkina variyo deger kimse yok karsimda var guzel gunler kendim yasar kendim keyif ederim bu dusunce oluyo rabbim kimseye yaşatmasın o hastanede mide temizlugi bile insani ilac icmekten sogutuyo usutsem ilac icmek istemem ilaçlardan tiksindimAaaaa yapma cnm intiharr yokkkkk 2 gun aglarrlar 3. Gun hic bisey olmaz.. sakın unutma senden daha degerli hiccc kimse yok bu hayatta
Aaaaa yapma cnm intiharr yokkkkk 2 gun aglarrlar 3. Gun hic bisey olmaz.. sakın unutma senden daha degerli hiccc kimse yok bu hayatta
Titreme kasilma birakti 3gun normalmis ama psikiyatriye gitmem gerektigini söylediler randevu aldım 1 ay tedavi gorup cocuk tedavisine başlıcam insallaahYaa yapma boyle canim benim. Senden kiymetli mi esin. Salma kendini. Bol bol yogurt ye. Umarim çabucak etkisini atarsin
Benden size gelsinnn satiyorz bu dunyayi hicc bisey umrumuzda olmuyor
Benden size gelsinnn satiyorz bu dunyayi hicc bisey umrumuzda olmuyor
Titreme kasilma birakti 3gun normalmis ama psikiyatriye gitmem gerektigini söylediler randevu aldım 1 ay tedavi gorup cocuk tedavisine başlıcam insallaah
nim 6 sene oldu duzelir dusuncesi hep vardi ben tedavi oluncaya kadar tamamiule kurtulursa aliskanliklarindan su an cabaliyo goruyorum kıskançlıkta biraz hafiflettik ama insaallah oyle başlıcaz allahin izniyleGecmis olsun. Yanlış anlama da kuzum bazen ayrılma düşünecek kadar büyük kavga ediyormussunuz. Çocuk icin emin misiniz?
Ca
nim 6 sene oldu duzelir dusuncesi hep vardi ben tedavi oluncaya kadar tamamiule kurtulursa aliskanliklarindan su an cabaliyo goruyorum kıskançlıkta biraz hafiflettik ama insaallah oyle başlıcaz allahin izniyle
Insaallah canimAnladim canim Insallah esin en kisa surede duzelir bebisinizi seversin beraber
Inanamiyorum bukadar basitmiymis ya bi ozur konusu nerelere getirdi.. baska sorun varmi yada ne bilim.onunla.ilgili bisey varmi cnm bildign.. dur bakalm.biraz kafanizi dinleyin ikinizde sakin ol cmmT Tatlianne20Kara_gozlum Esseteacher D __Dahlia__ @lyyyss
Ve daha etiketleyemedigim arkadaslarim.
Esim özür incelik bekledigim icin, karşılayamayacağı icin, ozur dilemedigi zamanlarda trip attığım icin benden ayrılacakmış. Sen de senden ozur dileyen birini bulursun. Ben senden cok bunaldim. Bakarsin birbirimizden daha iyi birilerini buluruz dedi gitti. Ne yapacağımı sasirdim. Sadece seni seviyorum sadece esim bana karsi kibar olsun ozur dilesin istiyorum başkasını istemiyorum dedim. Yüzüme bile bakmadi gitti. Napicam ben
Ne kkadar basite almis bu olayi sadece bi özür dilicek kiyamet kopmuyo canim neyse sen sakin kal belki biraz kafa dinlemeniz lazimdir sen fazla gitme ustune alttan almaya bak sakinlestiginde nazik dille acikla ona kendini canim benim sikma kendiniT Tatlianne20Kara_gozlum Esseteacher D __Dahlia__ @lyyyss
Esim özür incelik bekledigim icin, karşılayamayacağı icin, ozur dilemedigi zamanlarda trip attığım icin benden ayrılacakmış. Sen de senden ozur dileyen birini bulursun. Ben senden cok bunaldim. Bakarsin birbirimizden daha iyi birilerini buluruz dedi gitti. Ne yapacağımı sasirdim. Sadece seni seviyorum sadece esim bana karsi kibar olsun ozur dilesin istiyorum başkasını istemiyorum dedim. Yüzüme bile bakmadi gitti. Napicam ben
Canim acaba çok mu trip atar oldun bugünlerde .. sıkılmıştır ...T Tatlianne20Kara_gozlum Esseteacher D __Dahlia__ @lyyyss
Canim sen vicdanlisin da ondan dayanamiyosun..Sinir oldum resmen benimkide geldi normal davrandi mesafeliydik bende oda biraz uzandı hemen iş geldi uzuluyom biryandan ama kendimi yalnız hissediyom gibi bisi
Sende cay tiryakisisin anlaşılan .. içmediğin zaman basın agriyor mu??Ben de yalnız hissediyorum yaa :/
Amin kuzum. Haklısın ben de dersimi çalışıyorum. Cay koydum bi çaydanlık hepsini icicem. Ne zaman sinirlensem 1 çaydanlık çay içiyorum sakinlesiyorum sonra tuvaletle oda arası mekik dokuyorum
Doktor çıkacak insallah arkadaşımız ...Üniversite okuyorum bi yandan :) bir kere sınıfta kaldım o yüzden daha cok çalışmaya çalışıyorum. Uzamasın artık :)
Canim tedavi görüyor mu ?? İnsallah kurtulur ..Amin canim esim kiskanc ve bi kotu aliskanligi var ondan her defasinda oluyo tartismamiz insaallah allahin izniyle kurtulucak
Canim öyle söyleme .. Allah büyüktür .. her zaman dua et..!!Selam nasılsınız kızlar.
Ben iyi değilim olmaya çalışıyorum..
3gundur sadece ara ara su iciyorum..
Sigaraya verdim kendimi.
Rabbim büyük ona sigindim... Sabredenlerin zaferi olur inşaallah. Ümidim olmasa da
Çok üzüldüm canimCanim sorun ne bilmiyorum ama kimse icin degmez oyle dusunme evladin icin nolur gercekten rabbim istemedigi sürece ölum yok bize kapimuza gelmiyo bizde kendi canimiza kiysakta rabbim istemiyoda olmuyo ben 1hafta once depresan ilaclariyla intihsr ettim bsk yine ayaktayim öldürmeyen Allah öldürmüyor
Kendini iyi ette canim .. gerisi gelir insallah..sen yeterki güçlü ol.. ayakta kalmasını bil..Titreme kasilma birakti 3gun normalmis ama psikiyatriye gitmem gerektigini söylediler randevu aldım 1 ay tedavi gorup cocuk tedavisine başlıcam insallaah
Inanamiyorum bukadar basitmiymis ya bi ozur konusu nerelere getirdi.. baska sorun varmi yada ne bilim.onunla.ilgili bisey varmi cnm bildign.. dur bakalm.biraz kafanizi dinleyin ikinizde sakin ol cmm
Ne kkadar basite almis bu olayi sadece bi özür dilicek kiyamet kopmuyo canim neyse sen sakin kal belki biraz kafa dinlemeniz lazimdir sen fazla gitme ustune alttan almaya bak sakinlestiginde nazik dille acikla ona kendini canim benim sikma kendini
Canim acaba çok mu trip atar oldun bugünlerde .. sıkılmıştır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?