- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.721
Slmmm hosgeldinn biz takiliyorz oyle sen naslsnSlm kizlar nasilsinz
Ne dersi cnm
Napik canim allah razi olsun napim bende canim sıkılıyor bakim ne var ne. Yok dedimSlmmm hosgeldinn biz takiliyorz oyle sen naslsn
Slm kizlar nasilsinz
Yyy kiyamam ya duzelir insaallah benimde aram cok kotuydu cok sukur iyiyiz simdi tabi benimki oyle kucuk ufacik degildi ayrilma derecesine geliyo her defasındaIyiyim canım. esimle küstüm koca caydanlik cay demledim onu iciyorum bir yandan 80 ler izliyorum. Esim erkek kardesimi aramış konusmus cok kizdim sinirle soyledim beni engellemis diye. Bende senle konusana kadar benden ozur dilesin dedim.
Ooo iyi dersler ozman cnm bitirde bide ona laf yapmasinlarÜniversite okuyorum bi yandan :) bir kere sınıfta kaldım o yüzden daha cok çalışmaya çalışıyorum. Uzamasın artık :)
Iyi yaptin kafa dagittiriyo burasi.. aman ayrilma noktasina gelmissin simdi iyisiniz dimi aman allah agzinizn tadinj bozmasinNapik canim allah razi olsun napim bende canim sıkılıyor bakim ne var ne. Yok dedim
Amin canim esim kiskanc ve bi kotu aliskanligi var ondan her defasinda oluyo tartismamiz insaallah allahin izniyle kurtulucakIyi yaptin kafa dagittiriyo burasi.. aman ayrilma noktasina gelmissin simdi iyisiniz dimi aman allah agzinizn tadinj bozmasin
Himmm hadi kotu aliskanlik bi derece gecerdr kiskanclik cok pis bir huy ya inss gecer gider anlar seni.. hayati kendo kendilerine zorlastirmasalar keskeAmin canim esim kiskanc ve bi kotu aliskanligi var ondan her defasinda oluyo tartismamiz insaallah allahin izniyle kurtulucak
Ahh keskeee canim yaaa insaallah duzelicek sen nasilsinHimmm hadi kotu aliskanlik bi derece gecerdr kiskanclik cok pis bir huy ya inss gecer gider anlar seni.. hayati kendo kendilerine zorlastirmasalar keske
Iiyim cok sukur esim disarda bekliyorm gelsin diye.. kendimede patates koydm haslansinda azcik yiyeym bisey istemedi baska canmAhh keskeee canim yaaa insaallah duzelicek sen nasilsin
Anladim canimIiyim cok sukur esim disarda bekliyorm gelsin diye.. kendimede patates koydm haslansinda azcik yiyeym bisey istemedi baska canm
Hosgeldin canim neyin var rabbim yar ve yardimcin olsun insaallahSelam nasılsınız kızlar.
Ben iyi değilim olmaya çalışıyorum..
3gundur sadece ara ara su iciyorum..
Sigaraya verdim kendimi.
Rabbim büyük ona sigindim... Sabredenlerin zaferi olur inşaallah. Ümidim olmasa da
Aaa olmaz ama sigara seni daha kotu yapar.. sagligini kaybedersen toplayamazsn kendini.. kendini salma lutfen vardir elbet guzel bir yol insSelam nasılsınız kızlar.
Sigaraya verdim kendimi.
Rabbim büyük ona sigindim... Sabredenlerin zaferi olur inşaallah. Ümidim olmasa da
İnşaallah..Aaa olmaz ama sigara seni daha kotu yapar.. sagligini kaybedersen toplayamazsn kendini.. kendini salma lutfen vardir elbet guzel bir yol ins
Kaderinin söforu sensin.. onu nereye surersen oraya gider.. bak ne guzel kizinda varmis.. ölüm herseyin bitisi olur.. hayat cok guzel. Bu hayati kotu yapan seylerden uzaklasman yeterli. Sonrasi zaman herseyin ilaci unutma..İnşaallah..
Biliyorum astım bronşitim olmasına rağmen arkadaşım oldu sigara..
Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum..yoksa ölüm de hoş olurdu benim için
A
Yyy kiyamam ya duzelir insaallah benimde aram cok kotuydu cok sukur iyiyiz simdi tabi benimki oyle kucuk ufacik degildi ayrilma derecesine geliyo her defasında
Ooo iyi dersler ozman cnm bitirde bide ona laf yapmasinlar
Amin canim esim kiskanc ve bi kotu aliskanligi var ondan her defasinda oluyo tartismamiz insaallah allahin izniyle kurtulucak
Selam nasılsınız kızlar.
Sigaraya verdim kendimi.
Canim sorun ne bilmiyorum ama kimse icin degmez oyle dusunme evladin icin nolur gercekten rabbim istemedigi sürece ölum yok bize kapimuza gelmiyo bizde kendi canimiza kiysakta rabbim istemiyoda olmuyo ben 1hafta once depresan ilaclariyla intihsr ettim bsk yine ayaktayim öldürmeyen Allah öldürmüyorİnşaallah..
Biliyorum astım bronşitim olmasına rağmen arkadaşım oldu sigara..
Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum..yoksa ölüm de hoş olurdu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?