Himmm valla cnm bu hem sen hem esin icin zor bir durum.. yani evlilige gecis tam.olmamais yani evde zaman gecirmek duzene girmek olmadigi icin ciddiye almiupr dedigin gibi.. ufak biseyde direk iplero kopartyur.demekki cunku zatn ailesinj. Yanina gider diye dusunuyodr..

Valla canım bende hem okuyorum hem evliym hem bebeğim var.
Bence bu evlilik böyle sürmez.
Ailende eşinde aklını başına alsin

Valla canım bende hem okuyorum hem evliym hem bebeğim var.
Bence bu evlilik böyle sürmez.
Ailende eşinde aklını başına alsin

Annem dedigim gibi gidip geldigimizi farkediyor. Kızım evinize git bugün orda kal dedi. Yoksa eve gitmek hic icimden gelmiyordu. Ama simdi daha iyi hissediyorum. Esim gelsin once onunla konusayim. Gerekirse tamam özür dileme ama eskisi gibi mutlu olalim diycem. Ben de yoruldum kavgalardan. Sonra ailemle konusmaya gidelim diycem. Tek basima olunca uzecek bir sey söylüyorlar ben ağlıyorum konuşamıyoruz dogru dürüst. Bana dua edin kızlar. Insallah hayatim duzene girer.

Inşallah.
Ama sende bir özür dilemedi diye engelleme bence.
Çünkü o senin sevgilin değil.
Esin...
Böyle şeyler yapmak aranizi acar sadece..
Sen trip atıyorsan at ama yerinde at bence.

Üstüne çok gitme
Kırdı mı seni. C3kil başka bjseukerle oyalan

Ins iyi olursunuz canm.. baktin eve gelmiyor ara yada guzel.bir.mesj at gel konusalm.de.. guzelce konusun sonra.de aileme gidelm.ve boyle yaptikca evliligimz.sarsiliyor ben evimde kalicam diye konusun ve evinizde kalin. Zaten evinde daha rahat calisirsin bence ders kimseler yok..

Haklısın ben de hatalı davrandım. Ben de kendimi düzeltcem. Önce ben evli olduğumuzun farkında davranayım sonra da esim duzelir insallah

Çok haklısın ya yazayim simdi askim gel eve konusalim diye bekleyeyim o zaman. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Ne yapıyor dışarda bilemiyorum sonucta.

Çok haklısın ya yazayim simdi askim gel eve konusalim diye bekleyeyim o zaman. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Ne yapıyor dışarda bilemiyorum sonucta.
Aynen boyle olmaz cunku gelsin iyice konus.. sevdigik icin boyle yapiyorum ilgi istiyo olblr ara ara de. Ikimizde hataliyuz duzene sokalim artik de cnm. Kurtar evliligini gurur hic biseye fayda etmez.. bide zatn cok buyuk sorunlar affedilmicek seylerde yok. Ins iyi olursunuz

Yazdim bekliyorum kuzum. Haberdar ederim insallah

T Tatlianne20 Esseteacher B Bugunneselibirgun

Kızlar eve geldi elinde poşetler yarın için alış-veriş yapmış. Tam ne diyeyim derken konuşmasak olur mu dedi. Sarıldı. Karnı açmış yemek yedi. Neredeydin diye sordum arkadaşlarının bekar evi var onlarla takılmışlar. Sabahtan beri de dışarda dolanıyormuş. Mesaji görünce cesaretlenmiş gelmiş. Teşekkür ederim siz olmasanız mesaj atmak aklıma gelmeyecekti . Ailemle konusma mevzusunu da açmadım yarın konuşayım. Simdi tuvalete gitti kusura bakmayın anca yazabildim. Elime telefon alamadım.

Ahhh bakkk ne guzelll olduuu... bu aksam hic bisey sorgulama sorma kafaniz rahat olsun cnm.. yarinjda guzl gecirin.. bu piknik daha yakinlastirr sizi. Uygun bi zamanda dertlesirsinz... hadi kocanla ilgilen bakalim

Ben bi güzel ağladım sakinlestim hanımlar. Size buraya efkârlı bir şarkı bırakayım musait olanlar dinleyebilir

Benimde yanliz ve uzgun oldugumda yaptigim tek şey muzik dinlemek hep birlikte kalbimizi ve ruhumuzu iylestircez
biraz surat as eve gelince konusma evet hayir de sohbete dahil olma konuşursa uzgun hir sekilde cvp ver guldurmeye calişirsa sanki hiç takmiyomuş havasi yap istedigi ihtiyaclari varsa kosa kosa getirme hatta kendisinde alilecegini ve yapabilecrgini soyle oo anlar

Çok sevindim balim mutluoldumseninadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…