- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.781
Himmm valla cnm bu hem sen hem esin icin zor bir durum.. yani evlilige gecis tam.olmamais yani evde zaman gecirmek duzene girmek olmadigi icin ciddiye almiupr dedigin gibi.. ufak biseyde direk iplero kopartyur.demekki cunku zatn ailesinj. Yanina gider diye dusunuyodr..Sürekli zaten seni özlüyorum sensiz duvarlar üzerime geliyor yatak sen kokuyor uyuamıyorum falan diyor. Ama ailem okuldan dolayı evlenmemize izin vermiyordu. Yalvar yakar konuşurken annem o zaman okulu aksatmadigina emin olmak icin okul günleri bizde kal dersini çalış görelim. Yazları hafta sonlari da esinle kal dedi. Biz de sazan gibi atladık izin vercekler diye. Tabi kavuştuk falan ama simdi de esim beni ciddiye almıyor. Ne tartışma yaşasak bizim eve de yansıyor. Babam yaptığımızın saçmalığının en başından farkında. Bir deli kuyuya tas atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı. Yaptık bir şey ama üstesinden gelemiyoruz. Ilk 1 sene sevgili gibi hissettik zaten ama son 5 aydır hep bir sıkıntımız var
Sürekli zaten seni özlüyorum sensiz duvarlar üzerime geliyor yatak sen kokuyor uyuamıyorum falan diyor. Ama ailem okuldan dolayı evlenmemize izin vermiyordu. Yalvar yakar konuşurken annem o zaman okulu aksatmadigina emin olmak icin okul günleri bizde kal dersini çalış görelim. Yazları hafta sonlari da esinle kal dedi. Biz de sazan gibi atladık izin vercekler diye. Tabi kavuştuk falan ama simdi de esim beni ciddiye almıyor. Ne tartışma yaşasak bizim eve de yansıyor. Babam yaptığımızın saçmalığının en başından farkında. Bir deli kuyuya tas atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı. Yaptık bir şey ama üstesinden gelemiyoruz. Ilk 1 sene sevgili gibi hissettik zaten ama son 5 aydır hep bir sıkıntımız var
Valla canım bende hem okuyorum hem evliym hem bebeğim var.
Bence bu evlilik böyle sürmez.
Ailende eşinde aklını başına alsin
Himmm valla cnm bu hem sen hem esin icin zor bir durum.. yani evlilige gecis tam.olmamais yani evde zaman gecirmek duzene girmek olmadigi icin ciddiye almiupr dedigin gibi.. ufak biseyde direk iplero kopartyur.demekki cunku zatn ailesinj. Yanina gider diye dusunuyodr..
Inşallah.Annem dedigim gibi gidip geldigimizi farkediyor. Kızım evinize git bugün orda kal dedi. Yoksa eve gitmek hic icimden gelmiyordu. Ama simdi daha iyi hissediyorum. Esim gelsin once onunla konusayim. Gerekirse tamam özür dileme ama eskisi gibi mutlu olalim diycem. Ben de yoruldum kavgalardan. Sonra ailemle konusmaya gidelim diycem. Tek basima olunca uzecek bir sey söylüyorlar ben ağlıyorum konuşamıyoruz dogru dürüst. Bana dua edin kızlar. Insallah hayatim duzene girer.
Ins iyi olursunuz canm.. baktin eve gelmiyor ara yada guzel.bir.mesj at gel konusalm.de.. guzelce konusun sonra.de aileme gidelm.ve boyle yaptikca evliligimz.sarsiliyor ben evimde kalicam diye konusun ve evinizde kalin. Zaten evinde daha rahat calisirsin bence ders kimseler yok..Annem dedigim gibi gidip geldigimizi farkediyor. Kızım evinize git bugün orda kal dedi. Yoksa eve gitmek hic icimden gelmiyordu. Ama simdi daha iyi hissediyorum. Esim gelsin once onunla konusayim. Gerekirse tamam özür dileme ama eskisi gibi mutlu olalim diycem. Ben de yoruldum kavgalardan. Sonra ailemle konusmaya gidelim diycem. Tek basima olunca uzecek bir sey söylüyorlar ben ağlıyorum konuşamıyoruz dogru dürüst. Bana dua edin kızlar. Insallah hayatim duzene girer.
Inşallah.
Ama sende bir özür dilemedi diye engelleme bence.
Çünkü o senin sevgilin değil.
Esin...
Böyle şeyler yapmak aranizi acar sadece..
Sen trip atıyorsan at ama yerinde at bence.
Üstüne çok gitme
Kırdı mı seni. C3kil başka bjseukerle oyalan
Ins iyi olursunuz canm.. baktin eve gelmiyor ara yada guzel.bir.mesj at gel konusalm.de.. guzelce konusun sonra.de aileme gidelm.ve boyle yaptikca evliligimz.sarsiliyor ben evimde kalicam diye konusun ve evinizde kalin. Zaten evinde daha rahat calisirsin bence ders kimseler yok..
Aynen boyle olmaz cunku gelsin iyice konus.. sevdigik icin boyle yapiyorum ilgi istiyo olblr ara ara de. Ikimizde hataliyuz duzene sokalim artik de cnm. Kurtar evliligini gurur hic biseye fayda etmez.. bide zatn cok buyuk sorunlar affedilmicek seylerde yok. Ins iyi olursunuzÇok haklısın ya yazayim simdi askim gel eve konusalim diye bekleyeyim o zaman. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Ne yapıyor dışarda bilemiyorum sonucta.
Aynen boyle olmaz cunku gelsin iyice konus.. sevdigik icin boyle yapiyorum ilgi istiyo olblr ara ara de. Ikimizde hataliyuz duzene sokalim artik de cnm. Kurtar evliligini gurur hic biseye fayda etmez.. bide zatn cok buyuk sorunlar affedilmicek seylerde yok. Ins iyi olursunuz
Bekliyorzzz cnmmmYazdim bekliyorum kuzum. Haberdar ederim insallah
Ahhh bakkk ne guzelll olduuu... bu aksam hic bisey sorgulama sorma kafaniz rahat olsun cnm.. yarinjda guzl gecirin.. bu piknik daha yakinlastirr sizi. Uygun bi zamanda dertlesirsinz... hadi kocanla ilgilen bakalimT Tatlianne20Esseteacher B Bugunneselibirgun
Kızlar eve geldi elinde poşetler yarın için alış-veriş yapmış. Tam ne diyeyim derken konuşmasak olur mu dedi. Sarıldı. Karnı açmış yemek yedi. Neredeydin diye sordum arkadaşlarının bekar evi var onlarla takılmışlar. Sabahtan beri de dışarda dolanıyormuş. Mesaji görünce cesaretlenmiş gelmiş. Teşekkür ederim siz olmasanız mesaj atmak aklıma gelmeyecekti. Ailemle konusma mevzusunu da açmadım yarın konuşayım. Simdi tuvalete gitti kusura bakmayın anca yazabildim. Elime telefon alamadım.
Benimde yanliz ve uzgun oldugumda yaptigim tek şey muzik dinlemek hep birlikte kalbimizi ve ruhumuzu iylestircezBen bi güzel ağladım sakinlestim hanımlar. Size buraya efkârlı bir şarkı bırakayım musait olanlar dinleyebilir
biraz surat as eve gelince konusma evet hayir de sohbete dahil olma konuşursa uzgun hir sekilde cvp ver guldurmeye calişirsa sanki hiç takmiyomuş havasi yap istedigi ihtiyaclari varsa kosa kosa getirme hatta kendisinde alilecegini ve yapabilecrgini soyle oo anlarNe yapiyim kuzu herzaman ben ilk adimi atamam ya
Yok cnm. Annemlere gitmek istemiyor benimle ondan tartistik.
Aynen cok güzel söyledin. Ama görmüyor ben ailesine deger veriyorum güler yüzlüyüm o neden kendiliginden birkere demiyor ki gel annenlere gidelim diye...
Yani herzaman tartisip gidiyoruz. Herzaman simdi annenlere gidelim diyor hazirlanip kapiya cikiyor cabuk ol yoksa hic gitmem diyor.
Bende bilmiyorum niye böyle heralde ailem cok deger veriyor ondan...
Kizz ben nazlanmayi bilmem kinasil yapicam? Biraz tüyo verin bana hanimlar
Aglamak cok rahatlatiyor valla en iyisini yapmisin canim
Çok sevindim balim mutluoldumseninadınaT Tatlianne20Esseteacher B Bugunneselibirgun
Kızlar eve geldi elinde poşetler yarın için alış-veriş yapmış. Tam ne diyeyim derken konuşmasak olur mu dedi. Sarıldı. Karnı açmış yemek yedi. Neredeydin diye sordum arkadaşlarının bekar evi var onlarla takılmışlar. Sabahtan beri de dışarda dolanıyormuş. Mesaji görünce cesaretlenmiş gelmiş. Teşekkür ederim siz olmasanız mesaj atmak aklıma gelmeyecekti. Ailemle konusma mevzusunu da açmadım yarın konuşayım. Simdi tuvalete gitti kusura bakmayın anca yazabildim. Elime telefon alamadım.
Çok sevindim balim mutluoldumseninadına
Ahhh bakkk ne guzelll olduuu... bu aksam hic bisey sorgulama sorma kafaniz rahat olsun cnm.. yarinjda guzl gecirin.. bu piknik daha yakinlastirr sizi. Uygun bi zamanda dertlesirsinz... hadi kocanla ilgilen bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?