- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.821
O gelsin olmaz mi?? Rica et.!Dışarı çıkıcam canım dün aldım ondan biraz tutuldim mu acaba
Arkadaşa ders yapmaya gidicem canım.
Evide uzak.
Bakalım nasıl olcak
Yuruyuş yapmak nefes almak iyi gelcek sana canmDışarı çıkıcam canım dün aldım ondan biraz tutuldim mu acaba
Evide uzak.
Bakalım nasıl olcak
Çok teşekkürler canim..Çocuklarin cocuk bayrami ve siz annelerin bebişleriniz cocuk bayrami kutlu olsun canlar
Bizimde okul biraz yakın iste müzik sesleri geliyor..Kardeslerimin okuluna gidip 23. Nisani izledim cok eglenceliydi cocuklar
Zeytintanem sende son durumlar nasil cnm baristnz mi
Benimde yanliz ve uzgun oldugumda yaptigim tek şey muzik dinlemek hep birlikte kalbimizi ve ruhumuzu iylestircez
biraz surat as eve gelince konusma evet hayir de sohbete dahil olma konuşursa uzgun hir sekilde cvp ver guldurmeye calişirsa sanki hiç takmiyomuş havasi yap istedigi ihtiyaclari varsa kosa kosa getirme hatta kendisinde alilecegini ve yapabilecrgini soyle oo anlar
Oh oh aman iyi olun canmCitirlar coookk tske ederimm beni düsünmüssünüz.
Evet zar zor baristik cok sükür. Bakalim bundan sonra ailemi ihmal edecekmi...
Sizler nasilsiniz arkadaslar? Bugün annemle teyzem görümceme geliyor bende orada olacagim aksama anca girerim kkya
Hersey onun elinde bu konudaOh oh aman iyi olun canm
Hatasini anladiysa dikkat eder de sirf barismak.icin tamam tamam diye gecistirdiyse tekrarlamaz ins cnmHersey onun elinde bu konuda
Ayy insallah bakicaz artik.,.Hatasini anladiysa dikkat eder de sirf barismak.icin tamam tamam diye gecistirdiyse tekrarlamaz ins cnm
Iiyim.cnmm sgl bugun 23 nisan tatili esimde evde oyle pinekliyoruzAyy insallah bakicaz artik.,.
Sen neler yaptin? Sagligin nasil
Iiyim.cnmm sgl bugun 23 nisan tatili esimde evde oyle pinekliyoruz
Ayy kalkcak halimiz yok.canim dun buyukadaya gittik saatlerce yuruduk ayarklar agridiDinlenin canim iyi gelir. Yürüyüs yapin
Ayy kalkcak halimiz yok.canim dun buyukadaya gittik saatlerce yuruduk ayarklar agridi
Canim çok sevindim.. senin sevdiğin o kadar belliki mücadelecisin ... bir doktor adayından da bu beklenir ...
Dışarı çıkıcam canım dün aldım ondan biraz tutuldim mu acaba
Evide uzak.
Bakalım nasıl olcak
Citirlar coookk tske ederimm beni düsünmüssünüz.
Sizler nasilsiniz arkadaslar? Bugün annemle teyzem görümceme geliyor bende orada olacagim aksama anca girerim kkya
Iyiyiz canim ben evde takiliyom gelince sohbet ederiz gule guleCitirlar coookk tske ederimm beni düsünmüssünüz.
Ben kk de takiliyom klasik canim iste sen napuyonNaparsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?