- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.861
Öyle canm haklisin sen naailsinBoşver canm stres yakma bir kulagindan girain digerinden ciksin
Ohh Iyi olmus hava almişsinizdirKuzum bugün gezdik bizimkiylen koye falan dolandik
Bu aksamda çalişmayi ver mutluluktandir ķafa almiyor yarin daha iyi calisirsin bu aksam kendini biraz dinlendir rahatla bizde seni sevdik canimPiknik cok iyiydi gezdik eglendik. Eve geldim yorulmusum. Ders çalışmam gerekiyordu ancak çalışamıyorum. Ne yaptıysam çalışamadım aklımı toplayamıyorum. Bilgisayarla uğraşıyorum. O yoksa telefonla uğraşıyorum. Telefonu bırakıyorum kalemimle oynuyorum. Kalemsiz çalışayım diyorum bu sefer tırnaklarımla oynuyorum. Delircem gercekten. Annemi aradım esimle kalcam hafta sonuna kadar dedim. Seslenmedi. Yavaştan böyle böyle yerleşmeyi düşünüyorum. Düşünceliyim işte.
Inanir mısınız piknikte sizi düşündüm. Bağlandım iyice size. Sizi seviyorum kızlar. Görmeden de kalbinizi sevebiliyormusum demekki
Evet canim dogru diyosun bazen buraya takilmadigda bile her namaz kildigimda her kuran okudugumda hep sizin icin dua ettim sizleri hic gormedim ama derler ya kanim kaynadi o sekilde icimden gelerek yaptimbende burda ogrendim gormeden sevmeyi dertlerine dertlenmeyi mutluklarina mutlu olmayi.. hic gormedigin birine dua etmeyi.. bazen cok etkili konular ruyama bile giriyor
Sende artik kendi kendinin psikologu olmasin cnm evde ders calismaya alismalisin boyle boylede ailenin yanina az az gitmemeye alisirsqn super olur.. hem evdeyken derslerinin iyi oldugunu gorurlersede icleri rahat olur
Aynen cnm belkide biyerlerde karsilsoyorz ama tanimiyoruzEvet canim dogru diyosun bazen buraya takilmadigda bile her namaz kildigimda her kuran okudugumda hep sizin icin dua ettim sizleri hic gormedim ama derler ya kanim kaynadi o sekilde icimden gelerek yaptim
Öyle canm haklisin sen naailsin
Gorusurzzz cnmm ozletme kendiniKizlar internett paketim bitti aksamlari babamdan girmeye çalişcam dun bana ne var yaptim birazdan bitcek giremessem merak etmeyin kendinize iyi bakin ben gelene kadar guzel haberler guzel konular yazin canlar
Bende izmirdenim canım
Kızlar bu saat oldu eve yeni geldim
Otobüste kaynanam aradi nerdesin kapının önündeyim falan diye.
Nerde geziyorsun dedi cins kadın. Materyal hazırlamak için gitmiştim daha yeni geldim ebem ağladı.
Kizlar internett paketim bitti aksamlari babamdan girmeye çalişcam dun bana ne var yaptim birazdan bitcek giremessem merak etmeyin kendinize iyi bakin ben gelene kadar guzel haberler guzel konular yazin canlar
bende burda ogrendim gormeden sevmeyi dertlerine dertlenmeyi mutluklarina mutlu olmayi.. hic gormedigin birine dua etmeyi.. bazen cok etkili konular ruyama bile giriyor
Sende artik kendi kendinin psikologu olmasin cnm evde ders calismaya alismalisin boyle boylede ailenin yanina az az gitmemeye alisirsqn super olur.. hem evdeyken derslerinin iyi oldugunu gorurlersede icleri rahat olur
Iyi geceler canimm iyi derslerrrEvet canım cok tesekkur ederim sizinle konusunca biraz rahatladim. Sabah 8.30 da dersim var simdi yatayım yarın esime soyledim ders çalışmama yardım et diye. O da artık kavuşcaz diye seviniyor yanındayım diyor. Insallah kizlar cok guzel calistim diyerek gelirim buraya.
Cok öpüyorum iyi geceler
Amin insallah kimse küsmezYaa cok tesekkur ederim canimEvet cok seviyorumm. Insan yeter ki sevmek istesin. Sevmem icin bir neden buluyor. Sevdikce mutlu oluyorum.
Aman dikkat et sıcak tut kendini. Umarım geçer. Güneşte biraz durabilirsen o da iyi gelir.
Cok şükür barısmanıza cok sevindim. Umarim bir daha kusmezsiniz :)
Ben geldiiimmmmIyiyiz canim ben evde takiliyom gelince sohbet ederiz gule gule
Sana keyif olmustur canim.. iyi yapmışsınız ...Kuzum bugün gezdik bizimkiylen koye falan dolandik
Canim... bizde seni seviyoruz duygular karşılıklı ...Piknik cok iyiydi gezdik eglendik. Eve geldim yorulmusum. Ders çalışmam gerekiyordu ancak çalışamıyorum. Ne yaptıysam çalışamadım aklımı toplayamıyorum. Bilgisayarla uğraşıyorum. O yoksa telefonla uğraşıyorum. Telefonu bırakıyorum kalemimle oynuyorum. Kalemsiz çalışayım diyorum bu sefer tırnaklarımla oynuyorum. Delircem gercekten. Annemi aradım esimle kalcam hafta sonuna kadar dedim. Seslenmedi. Yavaştan böyle böyle yerleşmeyi düşünüyorum. Düşünceliyim işte.
Inanir mısınız piknikte sizi düşündüm. Bağlandım iyice size. Sizi seviyorum kızlar. Görmeden de kalbinizi sevebiliyormusum demekki
Görmezden gelmeye çalış canım. Sana cok ayıp ediyor, ama gercekten moral bozmaya degmezler. Ben de görmezden geliyorum ugrassam da duzelmiycek bi insan sonucta
GünaydınkuzumGünaydın kızlar
Güzel bi gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?