Bu aksamda çalişmayi ver mutluluktandir ķafa almiyor yarin daha iyi calisirsin bu aksam kendini biraz dinlendir rahatla bizde seni sevdik canim

Evet canim dogru diyosun bazen buraya takilmadigda bile her namaz kildigimda her kuran okudugumda hep sizin icin dua ettim sizleri hic gormedim ama derler ya kanim kaynadi o sekilde icimden gelerek yaptim

Evet canim dogru diyosun bazen buraya takilmadigda bile her namaz kildigimda her kuran okudugumda hep sizin icin dua ettim sizleri hic gormedim ama derler ya kanim kaynadi o sekilde icimden gelerek yaptim
Aynen cnm belkide biyerlerde karsilsoyorz ama tanimiyoruz

Görmezden gelmeye çalış canım. Sana cok ayıp ediyor, ama gercekten moral bozmaya degmezler. Ben de görmezden geliyorum ugrassam da duzelmiycek bi insan sonucta

Kizlar internett paketim bitti aksamlari babamdan girmeye çalişcam dun bana ne var yaptim birazdan bitcek giremessem merak etmeyin kendinize iyi bakin ben gelene kadar guzel haberler guzel konular yazin canlar

Tamam canım sen de güzel haberle gelirsin insallah. Musmutlu kk topigimizle

Evet canım cok tesekkur ederim sizinle konusunca biraz rahatladim. Sabah 8.30 da dersim var simdi yatayım yarın esime soyledim ders çalışmama yardım et diye. O da artık kavuşcaz diye seviniyor yanındayım diyor. Insallah kizlar cok guzel calistim diyerek gelirim buraya.

Cok öpüyorum iyi geceler

Iyi geceler canimm iyi derslerrr

Amin insallah kimse küsmez

Iyiyiz canim ben evde takiliyom gelince sohbet ederiz gule gule
Ben geldiiimmmm

Kuzum bugün gezdik bizimkiylen koye falan dolandik
Sana keyif olmustur canim.. iyi yapmışsınız ...
Canim... bizde seni seviyoruz duygular karşılıklı ...

Görmezden gelmeye çalış canım. Sana cok ayıp ediyor, ama gercekten moral bozmaya degmezler. Ben de görmezden geliyorum ugrassam da duzelmiycek bi insan sonucta

Yok moralimi bozmadım canım

Sende ders konusunda kendini toplamaya çalış ki yüzün olsun ailene karsi.

Telefonun alarmini kur. En azından 25 30 dk çalış. Ve sadece derse odaklan.
Böyle böyle düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…