Merhaba izmirde olan var mı yaklaşık üç yıldır izmirdeyim pek arkadaşım yok 27 yaşındayım bebek bekliyorum. :)
Bende izmirdenim canım

Kızlar bu saat oldu eve yeni geldim
Otobüste kaynanam aradi nerdesin kapının önündeyim falan diye.
Nerde geziyorsun dedi cins kadın. Materyal hazırlamak için gitmiştim daha yeni geldim ebem ağladı.

Hey allahim nerde geziyosn diye boyle sorarmi hep.. hamilesin zatn yorulmussun takma bosver cnm

Off aynen bide habersiz geliyor.
Insan bir haber verir demi.

Evi müsait mi değil mi demeden.
Yanında kesin insanda getirmistir
Eşin annesine laf soyletmeyeen biriyse yapar ama senin yannda duran biriyse daha yolum.var cok bekleticem falan deyip gitmelerini saglayabilirsin

SeviyomHee nasilsin cnm piknjk.nasil gecti

Piknik cok iyiydi gezdik eglendik. Eve geldim yorulmusum. Ders çalışmam gerekiyordu ancak çalışamıyorum. Ne yaptıysam çalışamadım aklımı toplayamıyorum. Bilgisayarla uğraşıyorum. O yoksa telefonla uğraşıyorum. Telefonu bırakıyorum kalemimle oynuyorum. Kalemsiz çalışayım diyorum bu sefer tırnaklarımla oynuyorum. Delircem gercekten. Annemi aradım esimle kalcam hafta sonuna kadar dedim. Seslenmedi. Yavaştan böyle böyle yerleşmeyi düşünüyorum. Düşünceliyim işte.

Inanir mısınız piknikte sizi düşündüm. Bağlandım iyice size. Sizi seviyorum kızlar. Görmeden de kalbinizi sevebiliyormusum demekki

bende burda ogrendim gormeden sevmeyi dertlerine dertlenmeyi mutluklarina mutlu olmayi.. hic gormedigin birine dua etmeyi.. bazen cok etkili konular ruyama bile giriyor

Sende artik kendi kendinin psikologu olmasin cnm evde ders calismaya alismalisin boyle boylede ailenin yanina az az gitmemeye alisirsqn super olur.. hem evdeyken derslerinin iyi oldugunu gorurlersede icleri rahat olur

Boşver canm stres yapma bir kulagindan girsin digerinden ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…