- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.841
Ne yemk yaptin ben daha yapmadim vee ne yapcam die duşunuyomBende yemek yaptimm oyle takiliyormm
Benmde cnm hic bisey istemedi bi mercimek corbasi yaptim yaninada kuskus yeter herlde bugunlukNe yemk yaptin ben daha yapmadim vee ne yapcam die duşunuyom
Allah bereket versin canim bunada şukur valla ac olunca kuru ekmege tabi oluyor insanBenmde cnm hic bisey istemedi bi mercimek corbasi yaptim yaninada kuskus yeter herlde bugunluk
Aminn allah kimseyi ac birakmasin cnmAllah bereket versin canim bunada şukur valla ac olunca kuru ekmege tabi oluyor insan
Hosgeldinizzz izmirden duymadm burdaki kizlardan ama varsa gelirler.. bebeginizfe hayirli olsunnnMerhaba izmirde olan var mı yaklaşık üç yıldır izmirdeyim pek arkadaşım yok 27 yaşındayım bebek bekliyorum. :)
AminnnAminn allah kimseyi ac birakmasin cnm
Merhaba canm allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsinMerhaba izmirde olan var mı yaklaşık üç yıldır izmirdeyim pek arkadaşım yok 27 yaşındayım bebek bekliyorum. :)
Bende izmirdenim canımMerhaba izmirde olan var mı yaklaşık üç yıldır izmirdeyim pek arkadaşım yok 27 yaşındayım bebek bekliyorum. :)
Hey allahim nerde geziyosn diye boyle sorarmi hep.. hamilesin zatn yorulmussun takma bosver cnmBende izmirdenim canım
Kızlar bu saat oldu eve yeni geldim
Otobüste kaynanam aradi nerdesin kapının önündeyim falan diye.
Nerde geziyorsun dedi cins kadın. Materyal hazırlamak için gitmiştim daha yeni geldim ebem ağladı.
Off aynen bide habersiz geliyor.Hey allahim nerde geziyosn diye boyle sorarmi hep.. hamilesin zatn yorulmussun takma bosver cnm
Eşin annesine laf soyletmeyeen biriyse yapar ama senin yannda duran biriyse daha yolum.var cok bekleticem falan deyip gitmelerini saglayabilirsinOff aynen bide habersiz geliyor.
Insan bir haber verir demi.
Evi müsait mi değil mi demeden.
Yanında kesin insanda getirmistir
Eşin annesine laf soyletmeyeen biriyse yapar ama senin yannda duran biriyse daha yolum.var cok bekleticem falan deyip gitmelerini saglayabilirsin
Kuzum bugün gezdik bizimkiylen koye falan dolandikT Tatlianne20 nerelerdesn cnm
Oooo cook iyi olmuss cnmmmKuzum bugün gezdik bizimkiylen koye falan dolandik
SeviyomHee nasilsin cnm piknjk.nasil gecti
Piknik cok iyiydi gezdik eglendik. Eve geldim yorulmusum. Ders çalışmam gerekiyordu ancak çalışamıyorum. Ne yaptıysam çalışamadım aklımı toplayamıyorum. Bilgisayarla uğraşıyorum. O yoksa telefonla uğraşıyorum. Telefonu bırakıyorum kalemimle oynuyorum. Kalemsiz çalışayım diyorum bu sefer tırnaklarımla oynuyorum. Delircem gercekten. Annemi aradım esimle kalcam hafta sonuna kadar dedim. Seslenmedi. Yavaştan böyle böyle yerleşmeyi düşünüyorum. Düşünceliyim işte.
Inanir mısınız piknikte sizi düşündüm. Bağlandım iyice size. Sizi seviyorum kızlar. Görmeden de kalbinizi sevebiliyormusum demekki
Boşver canm stres yapma bir kulagindan girsin digerinden ciksinBende izmirdenim canım
Kızlar bu saat oldu eve yeni geldim
Otobüste kaynanam aradi nerdesin kapının önündeyim falan diye.
Nerde geziyorsun dedi cins kadın. Materyal hazırlamak için gitmiştim daha yeni geldim ebem ağladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?