- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.881
Ne dersi canım sınav falan mıYok moralimi bozmadım canım
Sende ders konusunda kendini toplamaya çalış ki yüzün olsun ailene karsi.
Telefonun alarmini kur. En azından 25 30 dk çalış. Ve sadece derse odaklan.
Böyle böyle düzelir.
Bence rahat bisey al spor tarziGünaydın kızlar bugün bende erken uyandm eşim erken gitti
Bende evi toparliyorm kan ilacımı ictim biraz zaman geçsin kahvaltı yapicam
Kendime ayakkabı almaya g8dicem sizce ne tarz alayim
Bence rahat bisey al spor tarzi
Aynen sandalet daha rahat olur senin için hamişsin yaBende öyle düşündüm normalde sandalet falan kullanmam.
Ama yaz için rahat sanki o tarz da mi baksam bilemedim
Günaydın hoşgeldin canımGünaydın bayanlar
Hoşgeldin balim günaydınGünaydın kızlar ben geldim
Bende öle alırimyada spor tarzigüzel olurBende öyle düşündüm normalde sandalet falan kullanmam.
Ama yaz için rahat sanki o tarz da mi baksam bilemedim
Nasıl gidiyor canım şimdi kontroller nasılInşallah gönlüme göre bulurum
Nasilsin tatlım gorusmeyeliGünaydın hoşgeldin canım
Hoşgeldin balim günaydın
Şükür kuzum iim dün bizimki evdeydi dolandik köy falan güzel geçti fotografi dün yolda cektim agac tüneller var :)Nasilsin tatlım gorusmeyeli
Ohh ne güzel iyi olmuş cnm bende annanneme gittim dün gezdik biraz iki çocukla benn zor oluyo vebek arabasıyla otobüse inmek binmekŞükür kuzum iim dün bizimki evdeydi dolandik köy falan güzel geçti fotografi dün yolda cektim agac tüneller var :)
Ayy hayal edebiliyon allah kolaylik versin Kuzm ikiside kucuklermi cokOhh ne güzel iyi olmuş cnm bende annanneme gittim dün gezdik biraz iki çocukla benn zor oluyo vebek arabasıyla otobüse inmek binmek
Aminnn cnm Oğlum 9 yaşında kızım 4 ayı bitirdiAyy hayal edebiliyon allah kolaylik versin Kuzm ikiside kucuklermi cok
Maşallah canım ne güzel bal gibi dir şimdi kuzum masallah :)Aminnn cnm Oğlum 9 yaşında kızım 4 ayı bitirdi
Hem nasil tam sevmedik sıkıştırmalık zamaniiMaşallah canım ne güzel bal gibi dir şimdi kuzum masallah :)
Yanaklari yogurcan hamur gıbı bacalar falan:)) ben kiyamiyom ama yapmis kadar oluyom canlarim benim melek ya onlarHem nasil tam sevmedik sıkıştırmalık zamanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?