- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.921
Karaciğerinin altında lezyon varmış kistik.Öncelikle merhaba. Geçmiş olsun hayırdır inşallah güzel haberler alırsınız.
Tüh canim inşallah iyi olur bebeğin bak Allahın 99 isminden ya şafi çek boll bol şifa niyetine diye karnina ufle inşallah şifa versin AllahimKaraciğerinin altında lezyon varmış kistik.
Onu incelicek ameliyat olma ihtimali var doğunca
Kızlar eşim 100 lira vermişti ayakkabı alayım siye ben iki tane elbise aldım sandy kumaş biri. Diğeri fermuarli ferace gibi
30 liram kaldı.
30 liraya da bulabilrsin sandalet gibi bisey benceKaraciğerinin altında lezyon varmış kistik.
Onu incelicek ameliyat olma ihtimali var doğunca
Kızlar eşim 100 lira vermişti ayakkabı alayım siye ben iki tane elbise aldım sandy kumaş biri. Diğeri fermuarli ferace gibi
30 liram kaldı.
Hangi renk ayakkabı alayım karar vermedim.
Ben dünden önce dolma ve sarma yapmıştımBende düşünüyorum yemek ne yapsam diye ..
Evet ya yapayım malzeme de var bizimkilerde çok sever aaa çok severim kemeraltiyi kapali yolu anneannemler oturuyor ant.da yazın gelmeyi düşünüyoruz insallahInşallah canım..
Ben dünden önce dolma ve sarma yapmıştım
Iki gün yedik seninde varsa malzemen yap
Kemeraltini 2 3 kere turladım ya numara yok ya begendigim
Bende zor begenirim:-(Inşallah canım..
Ben dünden önce dolma ve sarma yapmıştım
Iki gün yedik seninde varsa malzemen yap
Kemeraltini 2 3 kere turladım ya numara yok ya begendigim
Bende zor begenirim:-(
Hiimm annem ızmirli benim iyi bakalım ye biseyler ac kalma sen iki canlisinCanım izmirdeki kemeraltı
Eve yeni geldim
Çok yoruldum..
Acıktım
Kendime hemen biseyler hazırlamam lazım
Aynen canım sen napıyon senin kız napiyorHiimm annem ızmirli benim iyi bakalım ye biseyler ac kalma sen iki canlisin
Iyiyiz napalim uyutuyorum suan bi sinir bi sinir uykunun zoruna..Aynen canım sen napıyon senin kız napiyor
Benim orda var küpe çok severek takiyorumArkadaslar kulagimin üst tarafina küpe istiyorum resimdeki gibi ama kararsiz kaldim
Tecrübesi olan var mi??
Deldirirken acidimi? Bakimi nasil? Nezaman süre acimasi geciyorBenim orda var küpe çok severek takiyorum
Valla deldireli 10 seneyi geçti baya zor olmuştu çünkü kıkırdak orası ya deldirirken değilde sonra çok acıdı kardeşim geçen sene deldirdi çıkardığında tekrar taktğında baya acıdı demis di krem falan sürdü günlerceDeldirirken acidimi? Bakimi nasil? Nezaman süre acimasi geciyor
Tatlıdır baya amaIyiyiz napalim uyutuyorum suan bi sinir bi sinir uykunun zoruna..
Güzel illaki açıyordur.Arkadaslar kulagimin üst tarafina küpe istiyorum resimdeki gibi ama kararsiz kaldim
Tecrübesi olan var mi??
Bende cok aci vermesinden korkuyorumValla deldireli 10 seneyi geçti baya zor olmuştu çünkü kıkırdak orası ya deldirirken değilde sonra çok acıdı kardeşim geçen sene deldirdi çıkardığında tekrar taktğında baya acıdı demis di krem falan sürdü günlerce
Kadin evime kadar geliyor. Herseyi acikliyorum kabul edersen deleriz dedi.Tatlıdır baya ama
Güzel illaki açıyordur.
Bepanten ile bakım yapıyorlar sanrm
Aci oluyor bir de tekrar kikirdaklasma durumundan küpeyi çıkarmak için ameliyat olanlar varKadin evime kadar geliyor. Herseyi acikliyorum kabul edersen deleriz dedi.
Bunu bende duydum. Off off nerde sorunlu seyler var ben oradaAci oluyor bir de tekrar kikirdaklasma durumundan küpeyi çıkarmak için ameliyat olanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?