- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.961
Hayırlısı baklm Allah kalbine göre versin canimHayir yok cnm
Kolay gelsin canim afiyet olsunYemek pasi gectin yani bende bezelye yapacam patatesli pilav veya makarna corba sutlac yapacam inşallah
Oh bugün rahat telax:)
Iyiyiz kuzm ev işlerine başladık sen nasilsin
Bende düşündüm buldum yemeği:)
Yok moralimi bozmadım canım
Sende ders konusunda kendini toplamaya çalış ki yüzün olsun ailene karsi.
Telefonun alarmini kur. En azından 25 30 dk çalış. Ve sadece derse odaklan.
Böyle böyle düzelir.
Arkadaslar kulagimin üst tarafina küpe istiyorum resimdeki gibi ama kararsiz kaldim
Bence yaptır canım icinde heves kalmasın.
Tecrübesi olan var mi??
Arkadaslar size bisey danismak istiyorum
Ben gecen hafta adet oldum. Cuma günü bitti ve pazar günü tekrar adet oldum. Bugün affiniza siginarak söylüyorum, kahverengi akintim var. Dogum kontrol hapi kullaniyorum aksatmadan. Yinede hamile olma ihtimalim var mi? Neden tekrar adet oldum?
Gece biraz midem bulandi ve dün bas dönmesi oldu
Akşam oldu artık
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum canım. Okuldan yeni geldim beraber salçalı sarımsaklı yogurtlu makarna yaptık yedik simdi oturacağım derse insallah.
Sabah giremedim iyi aksamlar canimlaar
Canım hamile degilsindir icini ferah tut
Geçmiş olsun Allah yardımcı olsun inşallah gerek kalmaz. El-Musavvir çek hergün Allahın adından biri.Karaciğerinin altında lezyon varmış kistik.
Onu incelicek ameliyat olma ihtimali var doğunca
Kızlar eşim 100 lira vermişti ayakkabı alayım siye ben iki tane elbise aldım sandy kumaş biri. Diğeri fermuarli ferace gibi
30 liram kaldı.
Hangi renk ayakkabı alayım karar vermedim.
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar canlar
Geçmiş olsun Allah yardımcı olsun inşallah gerek kalmaz. El-Musavvir çek hergün Allahın adından biri.
Nasilsin kuzum? Bebis nasil?Hayırlı akşamlar canlar
Senin siirirni yesinler kuZum benim siirin olmuş ama gitme kall izin vermiyorumTatlıanne20 izninle şiirimi taksim etmek istiyorum
Olgun duruyorumyok
Deliye vuruyorumyok
Üzülüyorumyok
Sinirleniyorumyok
Korkuyorumyok
Destek alıyorum topiklerdeyok
Eğleniyorumyok
Sallamıyorumyok
Ağlıyorumyok
Kafayı yiyorumyok
Oyalanıyorumyok
Gidiyorum
Kuzum bu aralar gece uyuyuorum hemen bizimki varkende giremiyom önceden ariza falan akşam çıkardı şimdi yok ara ar a kaçamak bakiyom şükür iyiyiz kuzum haftaya ramdevi var inşallah hayırlı olur sen napiyon nasılsın canimNasilsin kuzum? Bebis nasil?
Niye böyle oldu cnm bi sorun mu var??Kuzum bu aralar gece uyuyuorum hemen bizimki varkende giremiyom önceden ariza falan akşam çıkardı şimdi yok ara ar a kaçamak bakiyom şükür iyiyiz kuzum haftaya ramdevi var inşallah hayırlı olur sen napiyon nasılsın canim
Hamilelikten olmasi gerek uyku geliyor :)Niye böyle oldu cnm bi sorun mu var??
Hep iyi olun insallah poncigim :))
Bende iyiyim herzamanki gibi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?