Bunu bende duydum. Off off nerde sorunlu seyler var ben orada

Nasilsin cnm esinle aran nasil

O ameliyat olan bir akrabamizdi .

Birde bir arkadaşım iki gün küpeyi cikarmamis okulda çıkarırken kanaamisti baya çıkarmaya çalışırken

Eşimle aram iyi çok şükür
Bir sıkıntı yok şuan

Cok sükür kuzum insallah birdaha sorun olmaz

Bende internette videolar izliyorum. Bazilarinda delerken kaniyor bazilarinda kanamiyor..

Cok sükür kuzum insallah birdaha sorun olmaz

Bende internette videolar izliyorum. Bazilarinda delerken kaniyor bazilarinda kanamiyor..
Benim kanamadı ama simdi çıkarsam ara versem tekrar takarken aciyo sen bilirsin güvenilir bi yerde yada kuyumcuya deldir canim

Benim kanamadı ama simdi çıkarsam ara versem tekrar takarken aciyo sen bilirsin güvenilir bi yerde yada kuyumcuya deldir canim
Almanyada kuyumcular delmiyor cnm.
Arkadasimin is arkadasi var birsürü küpesi var kulaklarinda o hep bi kadina deldiriyormus. Onunla iletisime gectim.
Bilac gün daha düsüneyim de öyle karsr veriyim

Arkadaslar size bisey danismak istiyorum

Ben gecen hafta adet oldum. Cuma günü bitti ve pazar günü tekrar adet oldum. Bugün affiniza siginarak söylüyorum, kahverengi akintim var. Dogum kontrol hapi kullaniyorum aksatmadan. Yinede hamile olma ihtimalim var mi? Neden tekrar adet oldum?

Gece biraz midem bulandi ve dün bas dönmesi oldu

Hapını unuttuğum oldumu

Hayir olmadi. Hergün düzenli ayni saatte yituyorum hapimi
O zaman bisey olmaz canim bende hap içiyorum bu leke gelme işi Bana da oluyor bence hamile değilimdir o baş dönmesi falan hamilelik şüphesi duyduğun için psikolojik

O zaman bisey olmaz canim bende hap içiyorum bu leke gelme işi Bana da oluyor bence hamile değilimdir o baş dönmesi falan hamilelik şüphesi duyduğun için psikolojik
Insallah öyledir cnm. Pazar ve pazartesi kanamam vardi bugün de kahverengi geliyor. Ilk defa oldu böyle korkuyorum biraz.

Iyim çok sukur canim eşim yemeğe geldi yemek yedi cikti. Bende kalkıp ev işi yapacam. Sen ne yapiyon nasilsin canim
Yemek pasi gectin yani bende bezelye yapacam patatesli pilav veya makarna corba sutlac yapacam inşallah

Ben bugün yemek yapmayacam heyyoooo :))) Yemeğim var. Kuru fasulye pilav ))
Oh bugün rahat telax:)
Nasılsınız :)
Iyiyiz kuzm ev işlerine başladık sen nasilsin
Bende düşünüyorum yemek ne yapsam diye ..
Bende düşündüm buldum yemeği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…