- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.941
Bunu bende duydum. Off off nerde sorunlu seyler var ben orada
Nasilsin cnm esinle aran nasil
Cok sükür kuzum insallah birdaha sorun olmazO ameliyat olan bir akrabamizdi .
Birde bir arkadaşım iki gün küpeyi cikarmamis okulda çıkarırken kanaamisti baya çıkarmaya çalışırken
Eşimle aram iyi çok şükür
Bir sıkıntı yok şuan
Tatlı ya çok fenaTatlıdır baya ama
Güzel illaki açıyordur.
Bepanten ile bakım yapıyorlar sanrm
Benim kanamadı ama simdi çıkarsam ara versem tekrar takarken aciyo sen bilirsin güvenilir bi yerde yada kuyumcuya deldir canimCok sükür kuzum insallah birdaha sorun olmaz
Bende internette videolar izliyorum. Bazilarinda delerken kaniyor bazilarinda kanamiyor..
Almanyada kuyumcular delmiyor cnm.Benim kanamadı ama simdi çıkarsam ara versem tekrar takarken aciyo sen bilirsin güvenilir bi yerde yada kuyumcuya deldir canim
Cok sükür kuzum insallah birdaha sorun olmaz
Bende internette videolar izliyorum. Bazilarinda delerken kaniyor bazilarinda kanamiyor..
Almanyada kuyumcular delmiyor cnm.
Arkadasimin is arkadasi var birsürü küpesi var kulaklarinda o hep bi kadina deldiriyormus. Onunla iletisime gectim.
Bilac gün daha düsüneyim de öyle karsr veriyim
Tatlı ya çok fena)))
Yok degilim malesefA sen türkiye 'de değilmiydin
Olsa da yesek bizde de
Aa kıyamam ya ailen burdaydi senin zoe oluyodurYok degilim malesef
Ailem de almanyada cnm. Baba tarafi türkiyede. Özüyor insanAa kıyamam ya ailen burdaydi senin zoe oluyodur
Senin yerine yiyorum canimA sen türkiye 'de değilmiydin
Olsa da yesek bizde de
Hapını unuttuğum oldumuArkadaslar size bisey danismak istiyorum
Ben gecen hafta adet oldum. Cuma günü bitti ve pazar günü tekrar adet oldum. Bugün affiniza siginarak söylüyorum, kahverengi akintim var. Dogum kontrol hapi kullaniyorum aksatmadan. Yinede hamile olma ihtimalim var mi? Neden tekrar adet oldum?
Gece biraz midem bulandi ve dün bas dönmesi oldu
Hayir olmadi. Hergün düzenli ayni saatte yituyorum hapimiHapını unuttuğum oldumu
O zaman bisey olmaz canim bende hap içiyorum bu leke gelme işi Bana da oluyor bence hamile değilimdir o baş dönmesi falan hamilelik şüphesi duyduğun için psikolojikHayir olmadi. Hergün düzenli ayni saatte yituyorum hapimi
Insallah öyledir cnm. Pazar ve pazartesi kanamam vardi bugün de kahverengi geliyor. Ilk defa oldu böyle korkuyorum biraz.O zaman bisey olmaz canim bende hap içiyorum bu leke gelme işi Bana da oluyor bence hamile değilimdir o baş dönmesi falan hamilelik şüphesi duyduğun için psikolojik
Korkma canim bisey olmaz ...cocugun var miInsallah öyledir cnm. Pazar ve pazartesi kanamam vardi bugün de kahverengi geliyor. Ilk defa oldu böyle korkuyorum biraz.
Yemek pasi gectin yani bende bezelye yapacam patatesli pilav veya makarna corba sutlac yapacam inşallahIyim çok sukur canim eşim yemeğe geldi yemek yedi cikti. Bende kalkıp ev işi yapacam. Sen ne yapiyon nasilsin canim
Oh bugün rahat telax:)Ben bugün yemek yapmayacam heyyoooo :))) Yemeğim var. Kuru fasulye pilav))
Iyiyiz kuzm ev işlerine başladık sen nasilsinNasılsınız :)
Bende düşündüm buldum yemeği:)Bende düşünüyorum yemek ne yapsam diye ..
Hayir yok cnmKorkma canim bisey olmaz ...cocugun var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?