Geçmiş olsun canım daha fena dış ağrısı bilirim allah sabır versin tez ilesir goster gecmezse kuzm
Çok sağol canim gidicem ay başında doktora kaplama var agriyo cürükler var yapılacak ins.baya zorluyor sabahı sabah ettim agridan

Çok sağol canim gidicem ay başında doktora kaplama var agriyo cürükler var yapılacak ins.baya zorluyor sabahı sabah ettim agridan
Kiyamam canım sanki kendim çekmiş gibi benimde ara ara etler arir dislerimin o bile kötü oluyor.

Kiyamam canım sanki kendim çekmiş gibi benimde ara ara etler arir dislerimin o bile kötü oluyor.
Canim benim Erken yaşta anne oldugumdan dolayi erken yasta dış yaptırmaya başladım hamileliktede çok agri olur

Canim benim Erken yaşta anne oldugumdan dolayi erken yasta dış yaptırmaya başladım hamileliktede çok agri olur
Aynen doğru diyon benim disler çok sıkı tel gerekiyor sürekli kaniyor buda rasiz ediyor hamilelikte ara ara agriyor

Canim geçici çözümler bulsan , doktora gidene kadar , ağrı kesici aldın mı?
Almam mi dün iki tane içtim hiccc bana misin demedi bugün daha icmedim suan hafif var agri çok içmek de istemiyorum bebis emiyo gerçi doktor günde 3 tane ye kadar icebilirsin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…