- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.981
Canim aksam erken yattim diş ağrısı çekiyorum çok fenaaaSilent Scream napiyon canım
Geçmiş olsun canım daha fena dış ağrısı bilirim allah sabır versin tez ilesir goster gecmezse kuzmCanim aksam erken yattim diş ağrısı çekiyorum çok fenaaa
Çok sağol canim gidicem ay başında doktora kaplama var agriyo cürükler var yapılacak ins.baya zorluyor sabahı sabah ettim agridanGeçmiş olsun canım daha fena dış ağrısı bilirim allah sabır versin tez ilesir goster gecmezse kuzm
Kiyamam canım sanki kendim çekmiş gibi benimde ara ara etler arir dislerimin o bile kötü oluyor.Çok sağol canim gidicem ay başında doktora kaplama var agriyo cürükler var yapılacak ins.baya zorluyor sabahı sabah ettim agridan
Canim benim Erken yaşta anne oldugumdan dolayi erken yasta dış yaptırmaya başladım hamileliktede çok agri olurKiyamam canım sanki kendim çekmiş gibi benimde ara ara etler arir dislerimin o bile kötü oluyor.
Aynen doğru diyon benim disler çok sıkı tel gerekiyor sürekli kaniyor buda rasiz ediyor hamilelikte ara ara agriyorCanim benim Erken yaşta anne oldugumdan dolayi erken yasta dış yaptırmaya başladım hamileliktede çok agri olur
Evet cnm ışte bakamadım simdi ugrasiyorumAynen doğru diyon benim disler çok sıkı tel gerekiyor sürekli kaniyor buda rasiz ediyor hamilelikte ara ara agriyor
Aynen erteleme baktir dis te önemliEvet cnm ışte bakamadım simdi ugrasiyorum
Ay başı gidecektim beklemi cem artık ağırdan kahv.yapamadım :-(Aynen erteleme baktir dis te önemli
Anladım canım inşallah tez ilesir bebek napiyor fustuk.Ay başı gidecektim beklemi cem artık ağırdan kahv.yapamadım :-(
Sağol canim iyi napsin durmadı kucagimda bende kahv.yapıyorum gel çay icelimAnladım canım inşallah tez ilesir bebek napiyor fustuk.
Afiyet bal olsun inşallah bende yedim şükür uzandim. Isler bekliyor ole:)Sağol canim iyi napsin durmadı kucagimda bende kahv.yapıyorum gel çay icelim)
Gunaydinn güzel güzel hatun❤❤❤❤Günaydın Hatunlar
Afiyet bal olsun inşallah bende yedim şükür uzandim. Isler bekliyor ole:)[/QUOTE
sagol cnm benimde ütüm var
Gunaydinnn canimm❤❤Günaydın Hatunlar
Geçmiş olsun canim , off çok fenaaymiş durumun..Canim aksam erken yattim diş ağrısı çekiyorum çok fenaaa
Sağol canim aynen hiç keyfim yok:-(Geçmiş olsun canim , off çok fenaaymiş durumun..
Canim geçici çözümler bulsan , doktora gidene kadar , ağrı kesici aldın mı?Sağol canim aynen hiç keyfim yok:-(
Almam mi dün iki tane içtim hiccc bana misin demedi bugün daha icmedim suan hafif var agri çok içmek de istemiyorum bebis emiyo gerçi doktor günde 3 tane ye kadar icebilirsin demistiCanim geçici çözümler bulsan , doktora gidene kadar , ağrı kesici aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?