- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.041
Sağol canimIyi sohbetler canım ozaman sana:)
Canim hosgeldin ... öbür hesabın iptal mi? Oldu...Kizlar, ben geldim... lyyyss..
Buranın kafa dağıttığını anladım....
Nasılsınız bakalım..
Ben bombosum icim boş beynim boş...
Rabbim'e sigindim. Hani diyor yaa Ey kulum! Bu senin imtihanindir, Rabbin için sabret. . Bekliyorum...
Açtırmak istedim ama acmadilar. Bende başka maille bunu açtım. Yönetime bildirdim ama ses çıkmadı. Bakalım ne olacakCanim hosgeldin ... öbür hesabın iptal mi? Oldu...
Kuzum öyle bişey yqpcagin zaman dondurucuyq at.Kızlar koyden pazartesi süt getirdim çığ bugun yapayim dedim hep parça parça kesik kesik oldu bozulmus galiba yinede biraktim ole bizimki baksin diye parça parça oldu keske getirdigimde pisireydim
İyi bildirdiysen sorun yok hani habersiz açılan ikinci üyelikleri iptal ediyorlar .. o yüzden sordum canim...Açtırmak istedim ama acmadilar. Bende başka maille bunu açtım. Yönetime bildirdim ama ses çıkmadı. Bakalım ne olacak
Canim bu nickin de güzelmiş , beğendim ... sende aklımdaydın benim , Allah yar ve yardımcın olsun...Kizlar, ben geldim... lyyyss..
Nasılsınız bakalım..
Rabbim'e sigindim. Hani diyor yaa Ey kulum! Bu senin imtihanindir, Rabbin için sabret. . Bekliyorum...
Aminn canım...dua edin inşaallahCanim bu nickin de güzelmiş , beğendim ... sende aklımdaydın benim , Allah yar ve yardımcın olsun...
Hoşgeldin canım iyiki geldin alisildin mi gitmiyor insan burda kafani dağıt derdini paylas yoksa olmuyor çare en azindan sabırli olursun destek oluruz inşallah düzelir herşey canımKizlar, ben geldim... lyyyss..
Nasılsınız bakalım..
Aynen haklısın dondurucudan çıkınca ii olmuyor diye yapmadim döktüm kuzm napim 5 kiloluk bizimkide bozulmus dedi kokuyorKuzum öyle bişey yqpcagin zaman dondurucuyq at.
Öyle istediğim zaman çıkarıp yoğurt yaparsın.
Kesilmistir lor yap
İnşaallah canim inşaallahHoşgeldin canım iyiki geldin alisildin mi gitmiyor insan burda kafani dağıt derdini paylas yoksa olmuyor çare en azindan sabırli olursun destek oluruz inşallah düzelir herşey canım
Aynen haklısın dondurucudan çıkınca ii olmuyor diye yapmadim döktüm kuzm napim 5 kiloluk bizimkide bozulmus dedi kokuyor
Bende simdilik geldimmAmin insallah kimse küsmez
Ben geldiiimmmm
ooooffff geçmiş olsun cok kotu diş ağrisi yaaaCanim aksam erken yattim diş ağrısı çekiyorum çok fenaaa
ooooffff geçmiş olsun cok kotu diş ağrisi yaaaCanim aksam erken yattim diş ağrısı çekiyorum çok fenaaa
Internetim olmadigi icin giremiyorum ama ara ara buldugum her intde girmeye calisiyom canim bugun teyzem misafirlige gelmisti sohbet muhabbet derken aksam oldu canim@Esseteacher @ilginc Kiz @_heidi_ @sivastrabzon @miniminnak elif @efisn @Bayan Papatya @krmckr15 @Zeytintanem @Asiyemmm2121 B Bitterlokumu @nergismor @Misss_laviniaaa @Sumeyyemertileyza @minik meleklerim D __Dahlia__ B Bugunneselibirgun @Larisko @BeautifulPanda0814 @Senden Gelen @IsikOlsun napiyonuz bacilar
Internetim olmadigi icin giremiyorum ama ara ara buldugum her intde girmeye calisiyom canim bugun teyzem misafirlige gelmisti sohbet muhabbet derken aksam oldu canim@Esseteacher @ilginc Kiz @_heidi_ @sivastrabzon @miniminnak elif @efisn @Bayan Papatya @krmckr15 @Zeytintanem @Asiyemmm2121 B Bitterlokumu @nergismor @Misss_laviniaaa @Sumeyyemertileyza @minik meleklerim D __Dahlia__ B Bugunneselibirgun @Larisko @BeautifulPanda0814 @Senden Gelen @IsikOlsun napiyonuz bacilar
Ne diyelim guzel haberlerle tekrar gelmen dilegiyle gule gule canmKızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycem@Esseteacher T Tatlianne20 D __Dahlia__ B Bitterlokumu B Bugunneselibirgun @Sumeyyemertileyza @Asiyemmm2121 @Senden Gelen @Zeytintanem
@Misss_laviniaaa ve unuttuğum herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?