- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.001
Karanfil yağini duymuştum canim onu yapabilirsin pamuğa damlatıp üzerine koyabilirsin..Almam mi dün iki tane içtim hiccc bana misin demedi bugün daha icmedim suan hafif var agri çok içmek de istemiyorum bebis emiyo gerçi doktor günde 3 tane ye kadar icebilirsin demisti
Evet cnm bende duymuştum yapayım bi onu sağol canimKaranfil yağini duymuştum canim onu yapabilirsin pamuğa damlatıp üzerine koyabilirsin..
Günaydın kuzum :)Günaydın hanımlar
Nasılsın iyimisin minnak hatunGünaydın hanımlar
Nasılsın iyimisin minnak hatun
Ne sunumu kzumKızlar çok yoruldum ya hava çok sıcak sunumu atlattik cok şükür acıktım da hem
Bende ara ara acikmaya basliyom şimdi anliyom sonra yersin duramazsin acikiorum kuzum dün sutlac yapcaktim usendim şimdi yapmayi dusunuyomiyi diyelim iyi olsun tatlım sen nasılsın
Kalkip namaz kilmak uzere oturuyorum
Allah kabul etsen bende mutfağa gececem usenmesem:)Kalkip namaz kilmak uzere oturuyorumsen nabarsin annecik
kalk kalk usenme bebis acikmistir :))Allah kabul etsen bende mutfağa gececem usenmesem:)
Yiyom bugün hayret de bulaşık yikiycam sutu koycam ocaga ama bir usengencluk:)kalk kalk usenme bebis acikmistir :))
Bebişe alışverişe çıkmıştım bikac bişey aldım ona yeni geldim eve dinleniyorum canim sen ne yapiyon
Yatiyorum
Yemegi koydum uzandiim bebegimin tekmelerini izliyorum sen napiyosun tatliannem
Ne guzel masallah bende uzaniom kalkacam birazdan bende gobuse bakiyom bisi göremedim :)Yatiyorum
Yemegi koydum uzandiim bebegimin tekmelerini izliyorum sen napiyosun tatliannem
Bende ara ara acikmaya basliyom şimdi anliyom sonra yersin duramazsin acikiorum kuzum dün sutlac yapcaktim usendim şimdi yapmayi dusunuyom
Haha baslar yakinda artik tekme atmaya çakilmaya hareketlerini izlersin insallahNe guzel masallah bende uzaniom kalkacam birazdan bende gobuse bakiyom bisi göremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?