- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.021
Sağol kzum benimkıyamam canım afiyt olsun simdiden
Aynen senjn gobus oynuyor mu bole gibirdarken gorebiliyon muHaha baslar yakinda artik tekme atmaya çakilmaya hareketlerini izlersin insallah
Saol canim sen nasilsin
Allah zihin açıklığı versin canim. Başarılar diliyorum.Kızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycemEsseteacher T Tatlianne20 D __Dahlia__ B Bitterlokumu B Bugunneselibirgun Silent Scream Asiyemmm2121 Senden Gelen Zeytintanem
Kara_gozlum ve unuttuğum herkes
Allah kolaylik versin zihin versin basarilar gecikme gel birdaha allahaemanet :)Kızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycemEsseteacher T Tatlianne20 D __Dahlia__ B Bitterlokumu B Bugunneselibirgun Silent Scream Asiyemmm2121 Senden Gelen Zeytintanem
Bende iyiyim kzum neler yapiyon göremiyorm seni pekSaol canim sen nasilsin
Cok iyi bir karar canm en iyisi buydu hadi bakalim hem derslerini kurtar hem evliligini guzel haberlerle dönKızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycemEsseteacher T Tatlianne20 D __Dahlia__ B Bitterlokumu B Bugunneselibirgun Silent Scream Asiyemmm2121 Senden Gelen Zeytintanem
Napiyim canim
İyi şükür yıl sonu gösterileri düğünler kıyafetler ayakkabılar arası koşuşturmaca çok hareketli saatler
Bizde seni özleyecez cnm benim allaha emanet ol hayırlı çalışma lar cnm mmKızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycemEsseteacher T Tatlianne20 D __Dahlia__ B Bitterlokumu B Bugunneselibirgun Silent Scream Asiyemmm2121 Senden Gelen Zeytintanem
Anladım kuzum iyi etmissn bole şeyler tatlı şeyler kosturmacali :)Napiyim canim
Carsidaydim gorumceye elbise aldık eve dönüyoruz çokk yoruldummm:-(((
Anladım canım ne güzel simdiden kolay gelsin sanaİyi şükür yıl sonu gösterileri düğünler kıyafetler ayakkabılar arası koşuşturmaca çok hareketli saatler
Materyal canımNe sunumu kzum
Anladim canım başarılar kolay gelsin kuzum şimdiden sanaMateryal canım
Şimdi eve gidiyorum yoldayım
Bir plan hazırlamamız gerekiyodu ondan okulda kaldım anca donuyom
Anladim canım başarılar kolay gelsin kuzum şimdiden sana
Tamam canim biz buradayız zaten... dersler önemli geçmeye bakk..görüşürüz insallah..Kızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycemEsseteacher T Tatlianne20 D __Dahlia__ B Bitterlokumu B Bugunneselibirgun Silent Scream Asiyemmm2121 Senden Gelen Zeytintanem
Keşke canim..Kızlar koyden pazartesi süt getirdim çığ bugun yapayim dedim hep parça parça kesik kesik oldu bozulmus galiba yinede biraktim ole bizimki baksin diye parça parça oldu keske getirdigimde pisireydim
Sağolasın etiketledikce geliyorum ben ancaAnladım kuzum iyi etmissn bole şeyler tatlı şeyler kosturmacali :)
Anladım canım ne güzel simdiden kolay gelsin sana
Napiyim misafirlikteyim canim..
Iyi sohbetler canım ozaman sana:)Napiyim misafirlikteyim canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?