- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.061
Ne diyelim guzel haberlerle tekrar gelmen dilegiyle gule gule canmKızlar ben ders çalışmak icin hesabımı kapatıyorum. Sizi özliycem@Esseteacher T Tatlianne20 @_nurunnisa_ B Bitterlokumu @Pembegomlek Silent Scream @Asiyemmm2121 @Senden Gelen Zeytintanem
Kara_gozlum ve unuttuğum herkes
Allah yardimcin olsun allahtan baska sigincak kapi yok canim dua et ellbet duyar bir gunKizlar, ben geldim... lyyyss..
Buranın kafa dağıttığını anladım....
Nasılsınız bakalım..
Ben bombosum icim boş beynim boş...
Rabbim'e sigindim. Hani diyor yaa Ey kulum! Bu senin imtihanindir, Rabbin için sabret. . Bekliyorum...
Vet canim ya firsat olmuyoBende iyiyim kzum neler yapiyon göremiyorm seni pek
Miss gibi olmuş pırıl pırıl ellerine sağlık kuZum evinde hoş güzel fundukYerler paril paril parliyoriyiki de temizligimi simdiden yapmisim. Eki Görüntüle 2140503
Anladım canım benim iyisindir inşallah.Internetim olmadigi icin giremiyorum ama ara ara buldugum her intde girmeye calisiyom canim bugun teyzem misafirlige gelmisti sohbet muhabbet derken aksam oldu canim
Icim rahatladi kuzum. Bir haftayi gecik temizlik yapmiyordumMiss gibi olmuş pırıl pırıl ellerine sağlık kuZum evinde hoş güzel funduk
Niye öle oldu acaba fazla hirpalama kendini bende yarın bir genel temizlik yapacam kaynim cuma gelcekmis 2 3 günlüğüne ev duruyor öle allah sabir versin bize güç kuvvet usutme kendini fazlaIcim rahatladi kuzum. Bir haftayi gecik temizlik yapmiyordum
Simdi de mideme agrilar girdi ve karnimda sislik var...
Kuzum yardimci olabilecek biri varmi yaninda? Hepsini kendin yapma. Yorma kendini.Niye öle oldu acaba fazla hirpalama kendini bende yarın bir genel temizlik yapacam kaynim cuma gelcekmis 2 3 günlüğüne ev duruyor öle allah sabir versin bize güç kuvvet usutme kendini fazla
Iyiyim canim sukur gecmisi okuyana kadar size yetişemiyomAnladım canım benim iyisindir inşallah.
Afiyet olsun canim bende az once bir maden soda içtim midem biraz kotuyduIyi geceler beybiler
Nasilsiniz?
Esim gececi ise gitti bende 2 saattir temizlik yapiyorumsimdi isim bitti tv keyfi yapicam buyurun gelin
Valla parliyir eline saglik temizligi cok severim başak burcu oldugum icinYerler paril paril parliyoriyiki de temizligimi simdiden yapmisim. Eki Görüntüle 2140503
Gecmis olsun cnm. Bugün mide sorun günü herslde. Bende soda ictim ama nafile..Afiyet olsun canim bende az once bir maden soda içtim midem biraz kotuydu
Heveslendigim zaman temizligi bende cok severimValla parliyir eline saglik temizligi cok severim başak burcu oldugum icin
Sağol canimmmooooffff geçmiş olsun cok kotu diş ağrisi yaaa
Yok canım kimse.evdeyim dışarı cikmam bizimki anca izin günlerinde vakit geçiriyorm.yemek ortalık topla öle vakit geçiyorKuzum yardimci olabilecek biri varmi yaninda? Hepsini kendin yapma. Yorma kendini.
Cnm ben adetim bittikten sonra tekrar adet oldum ondan beri aksamlari böyle oluyorum nedense. Cuma jonekolog doktorumda randevum var insallah kötü bisey degildir diye umud ediyorum.
Amin tatlim aminn
Sen nasilsin? Neler yapiyorsun görüsmeyeli
Aynı burcuz :)Valla parliyir eline saglik temizligi cok severim başak burcu oldugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?