Hayirlisi olsun insallah cnm. Hareketli konuslan benis olucak demek ki

Ins hayrlisiyla bir dogsun cnm herseyn vardr ins bi caresi.. yuregini ferah tut.. bide hic bilmedgm icin soruyrm hamilelikte alttan muayene oluyomu bu soylediklerine nasil bakiyolr
Canim gebeliğin ilk haftalarında bazi doktorlar bakıyor küçük olduğu icin karindan gözükmüyor haliyle ...büyüdükçe karindan bakılıyor...

Geçmiş olsun kuzum.. insallah sağlıklı sıhhatli doğar bebeğin..

Iyi geceler kızlar bi süre yokum galiba canim çok sıkkın suan anlatacak durumda degilim anlatılacak bisey de değil zaten eşimle gidişat iyi değil görüşmek üzere çok kotuyum....

Iyi geceler kızlar bi süre yokum galiba canim çok sıkkın suan anlatacak durumda degilim anlatılacak bisey de değil zaten eşimle gidişat iyi değil görüşmek üzere çok kotuyum....
İyi geceler canim... sıkıntılarını yüce Rabbim tez zamanda gidersin insallah...biz buradayız zaten..anlatmak istersen dinleriz..görüşürüz canim...

Zeytintanem azerinne ne oldu ? Gitmiş herhalde..
Haberim yok malesef nereye gitmis? Bende bekliyorum gelmesini.. merak ediyorum
Cok.

Insallah hersey düzelir cnm. Allah sabir ve kolaylik versin.

Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum duygusal olarak

Kaynanam kizinin mezuniyetine gitcekti bana salca ywsillik yogurt verdi. Ordan babamlara gittik. Orda oturduk bebegin durumuna üzüldüler. Teselli etmeye çalıştıkça ben sınır oldum.
Salça eve gelir gelmez kavanozuyla tuzla buz oldu

Dolapta curucek çilekler vardı. Onları sütle karıştırıp ictim gece.

Geçmiş olsun kuzum.. insallah sağlıklı sıhhatli doğar bebeğin..
Inşallah canm

İyi geceler canim... sıkıntılarını yüce Rabbim tez zamanda gidersin insallah...biz buradayız zaten..anlatmak istersen dinleriz..görüşürüz canim...
Haberim yok malesef nereye gitmis? Bende bekliyorum gelmesini.. merak ediyorum
Cok.

Insallah hersey düzelir cnm. Allah sabir ve kolaylik versin.
Sağolun kızlar ...gece özürler... beni affetler...cok k irildim konuşmuyorum eşimle sabah kahvaltısını hazırladım ise gitti bilmiyorum ya nasıl davranacağımı çıkmazda gibiyim

Sağolun kızlar ...gece özürler... beni affetler...cok k irildim konuşmuyorum eşimle sabah kahvaltısını hazırladım ise gitti bilmiyorum ya nasıl davranacağımı çıkmazda gibiyim
Bazen bana da öyle oluyor. Nasil davransam yanlis gibi geliyor bazen. Herseyi akisina birak cnm. Sebebini esin biliyordur. Eger sucluysa sende konusmayip yüzünü asiyorsan anlar hatasini.

Bazen bana da öyle oluyor. Nasil davransam yanlis gibi geliyor bazen. Herseyi akisina birak cnm. Sebebini esin biliyordur. Eger sucluysa sende konusmayip yüzünü asiyorsan anlar hatasini.
Anladı hatasını da çok kirildim.. aynen cnm zaman herseyin ilacidir tesekkur ederim desteginiz icin ...❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…