- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.121
Sgll cnmm valla sortlarima olmuyormm etejler en azindan olduu yazi dusunmeden kilo alirsam olacagi buKolay gelsin cnm. Ben bugün kendime izin verdimyemek haric bisey yapmicam
Sgll cnmm valla sortlarima olmuyormm etejler en azindan olduu yazi dusunmeden kilo alirsam olacagi bu
Neresi burasi cnmm yok valla istanbul yaniyor dahada kis gelmezEki Görüntüle 2141090
manzaram nasil ?? Kış geri mi geldi bilmem...
Mersin in ilcesi anamur canim yağmur var soğuk var...Neresi burasi cnmm yok valla istanbul yaniyor dahada kis gelmez
Olsn ramazanda biraz rahat gecer daha iyi burda oructa sicakta zor evde olana yine iyide calisana allah kolaylik versinMersin in ilcesi anamur canim yağmur var soğuk var...
Aynen valla .. Allah yardımcıları olsun.....Olsn ramazanda biraz rahat gecer daha iyi burda oructa sicakta zor evde olana yine iyide calisana allah kolaylik versin
Bugün pazara gittik de aldıklarımıKizlarrr napiyorsunuz??
Hadi canim:)) yukselenim terazi ve başak burcumun ozelliklerini taşirim terazi ozelliklerimde bende varYok canım kimse.evdeyim dışarı cikmam bizimki anca izin günlerinde vakit geçiriyorm.yemek ortalık topla öle vakit geçiyor
Aynı burcuz :)
Çok secindim canim minik poncik geliyor desene ayy çok heycanli yaa gozun aydinSelam kızlar nasılsınız. Kayinvalidem bugün gitti. Dün doktora gittim :) doktorum kesin kız dedi bu kez. Şimdilik sağlığı da iyi. 2 kilo almışım herşey iyi çok şükür :)
Ana kucagi daha iyi oyun halısı biraz daha büyüyünce 7.. 8 aylıkken iyi olur bence canim
Allah yardimcin olsun canim duzelir ve guzel haberler verirsin insallahIyi geceler kızlar bi süre yokum galiba canim çok sıkkın suan anlatacak durumda degilim anlatılacak bisey de değil zaten eşimle gidişat iyi değil görüşmek üzere çok kotuyum....
Guzel manzaraymis canimMersin in ilcesi anamur canim yağmur var soğuk var...
Sağol canım benim :)Çok secindim canim minik poncik geliyor desene ayy çok heycanli yaa gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?