- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.141
Inşallah canım sağ salim doğsun da :) çook heyecanlıyım yaa geçmez artık 5 ay :)gulse14 oyy prensesimiz olucak kismetse sag salim dünyaya gelsin insallah
D __Dahlia__ kolay gelsin cnm. Bizde simdi yemek yedik görümcemin oglunun dogum günü vardi oraya gidicez..
Kasiklarim bugün çok ağrıyor uzandım tv izliyorum canım sen napıyorsun nasılsınNapiyonuz canlar ben geldim
Napiyonuz canlar ben geldim
Amin insallah cok cabuk gecer kuzumInşallah canım sağ salim doğsun da :) çook heyecanlıyım yaa geçmez artık 5 ay :)
Inşallah canım sağlıkla gelsin de :) zaten doğduktan sonra da az daha dursaydın kızım diyeceğim biliyorumEsimi ise gönderdim bende tv basinda pijamamla oturuyorumsen ne yapiyorsun cnm
Amin insallah cok cabuk gecer kuzumhazirlikti falan bakmisin bebis kucaginda
Benimde öyle yaaKk girilmiyor sizdede mi oyleee direk sayfadan giris yapamyosun
Sağol canim sana sürprizim var diye aradı affedeyim diye...Allah yardimcin olsun canim duzelir ve guzel haberler verirsin insallah
Hadi bakalim suprizi neymis once gor ve degermi affetmeye sonra affet biraz daha surunup yalvarsinSağol canim sana sürprizim var diye aradı affedeyim diye...
bende öyle düşünüyorum canim bakalım peşimde dönüyor kaç gündür zaten pas vermiyorumHadi bakalim suprizi neymis once gor ve degermi affetmeye sonra affet biraz daha surunup yalvarsin
Saol canim hepimiz icin insallahHayirli sabahlar ve iyi hafta sonlari diliyorum güzel arkadaslarima
sanada inşallh canmHayırlı , keyifli mutlu hafta sonları olsun insallah arkadaşlar ..
Off çok severim canim ama diyetteyim:-(sana afiyet olsunn❤❤Eki Görüntüle 2141290 Kizlar gelin pişi yiyelim
Hepimize kizlarr❤❤Saol canim hepimiz icin insallah
sanada inşallh canm
Ellerine sağlık canım afiyet olsun:)Eki Görüntüle 2141290 Kizlar gelin pişi yiyelim
Ohhh super gorunuyorEki Görüntüle 2141290 Kizlar gelin pişi yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?