- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.161
Çok sevindim canim .. bir kız annesi olarak sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın insallah...Selam kızlar nasılsınız. Kayinvalidem bugün gitti. Dün doktora gittim :) doktorum kesin kız dedi bu kez. Şimdilik sağlığı da iyi. 2 kilo almışım herşey iyi çok şükür :)
Nefis görünüyor canim .. ellerine sağlık...Eki Görüntüle 2141290 Kizlar gelin pişi yiyelim
Cay içiyorum canim.. gel cay içelim..Slm kızlar napiyosunuz
Afiyet seker olsun canim ❤❤Çok sevindim canim .. bir kız annesi olarak sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın insallah...
Nefis görünüyor canim .. ellerine sağlık...
Cay içiyorum canim.. gel cay içelim..
Maşallah benimde 4 aylık kızım var çok güzel kız annesi olmakSelam kızlar nasılsınız. Kayinvalidem bugün gitti. Dün doktora gittim :) doktorum kesin kız dedi bu kez. Şimdilik sağlığı da iyi. 2 kilo almışım herşey iyi çok şükür :)
Oo ben kacirmisim bunu harika gorunuyorlar....Eki Görüntüle 2141290 Kizlar gelin pişi yiyelim
Iyi geceler cnmHayırlı geceler kızlar❤
Napiyon kuzumIyi geceler cnm
Iidr valla cnm yatmadan once bi bakayim dedim sen napiyosn nasil gidiyoNapiyon kuzum
Hayirli geceler canmHayırlı geceler kızlar❤
Kuzum ben bir senedir kullaniyorum cok memnunum. Tiftiklenir zannettim ama allaha sükür bisey olmadi. Benimki gri/bej karisik. Istersen yarin yakindan bi foto atabilirim :)Oo ben kacirmisim bunu harika gorunuyorlar....
Canim.o renk koltuktan memnunmusun bendr renk degstirmek istyurm gri ve yastiklar mor olsun istyurm
Internetsiz cok kötü oluyor dimiKizlar pek giremedim int cekmiyordu şuan cekiyor anca girebildim
Olur cnm cok sevinirim sıkıldim pembelerdenKuzum ben bir senedir kullaniyorum cok memnunum. Tiftiklenir zannettim ama allaha sükür bisey olmadi. Benimki gri/bej karisik. Istersen yarin yakindan bi foto atabilirim :)
Tamam cnm yarin sabah atiyorum fotoOlur cnm cok sevinirim sıkıldim pembelerden
Ohh en iisi en azindan grinik uzerinde oynanir pembeyle bisey yapamiyormTamam cnm yarin sabah atiyorum foto
Benimde yastiklar sariydi.. yesile cevirdim
Hic Sorma yaaa heleki en musqit oldugunda ve yazmak istedigin bisey olunca giremediginde ofkeleniyosun bugun hic giremedimInternetsiz cok kötü oluyor dimiinsan kendini bos hissediyor..
Aynen griye her renk uyuyor. Tek renkte sıkılıyorum cok cabuk. Mesela sari kirlentlerimi 1 sene kullandim. Yesilleri de 1 sene kullanirimOhh en iisi en azindan grinik uzerinde oynanir pembeyle bisey yapamiyorm
Benimde disarda internettim bitti 1 hafta disardayken girememistim. Alisik kudurmustan beterdir bosuna dememislerHic Sorma yaaa heleki en musqit oldugunda ve yazmak istedigin bisey olunca giremediginde ofkeleniyosun bugun hic giremedim
Hayirli sabahlar cnmOlur cnm cok sevinirim sıkıldim pembelerden
Cok iyi gorunuyr canm sglll parke rengimizde ayni bakalm ins iyi olirHayirli sabahlar cnm
Uzaktan bitane cektim
Yakindan cektigimde resim malesef yüklemiyoronun icin yakindan cekilmis resimde koltugun kumasi sol tarafta belli oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?