Selam kızlar nasılsınız. Kayinvalidem bugün gitti. Dün doktora gittim :) doktorum kesin kız dedi bu kez. Şimdilik sağlığı da iyi. 2 kilo almışım herşey iyi çok şükür :)
Çok sevindim canim .. bir kız annesi olarak sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın insallah...
Nefis görünüyor canim .. ellerine sağlık...
Slm kızlar napiyosunuz
Cay içiyorum canim.. gel cay içelim..

Selam kızlar nasılsınız. Kayinvalidem bugün gitti. Dün doktora gittim :) doktorum kesin kız dedi bu kez. Şimdilik sağlığı da iyi. 2 kilo almışım herşey iyi çok şükür :)
Maşallah benimde 4 aylık kızım var çok güzel kız annesi olmak )Allahim sagliklica kucağına almayi nasip etsin canim insallah❤❤

Oo ben kacirmisim bunu harika gorunuyorlar....
Canim.o renk koltuktan memnunmusun bendr renk degstirmek istyurm gri ve yastiklar mor olsun istyurm
Kuzum ben bir senedir kullaniyorum cok memnunum. Tiftiklenir zannettim ama allaha sükür bisey olmadi. Benimki gri/bej karisik. Istersen yarin yakindan bi foto atabilirim :)

Ohh en iisi en azindan grinik uzerinde oynanir pembeyle bisey yapamiyorm
Aynen griye her renk uyuyor. Tek renkte sıkılıyorum cok cabuk. Mesela sari kirlentlerimi 1 sene kullandim. Yesilleri de 1 sene kullanirim ondan sonra baska renk..

Hic Sorma yaaa heleki en musqit oldugunda ve yazmak istedigin bisey olunca giremediginde ofkeleniyosun bugun hic giremedim
Benimde disarda internettim bitti 1 hafta disardayken girememistim. Alisik kudurmustan beterdir bosuna dememisler

Olur cnm cok sevinirim sıkıldim pembelerden
Hayirli sabahlar cnm
Uzaktan bitane cektim
Yakindan cektigimde resim malesef yüklemiyor onun icin yakindan cekilmis resimde koltugun kumasi sol tarafta belli oluyor cnm

Eklentiler

• image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…