Yok artik.. ayni dizilerdeki kaynanalar gibi. Allah sabir versin cnmmm uzme kendini ins bebeginden yuzun gulsun ama sorn cikarsada bu kv neler der dusunmek bile istemiyorum

Tek dilegim bana bole yapıyorlar beddua etmem daha 3 erkek evlencek bakalim onlar ailesine gitmesin arkadas olmasin herzaman kaynanasinu arasin dogum günleri ozel gunler anneler gunleri hediye almasınlar neler yapıyor bakalım allah biliyor anca o gelinler evlenip bunlari yaparsa benim gibi ailesine korkuyla git annesini uyar çocuk gibi ararsan gizli ara kim yapacak bakalim

sanki biz istemiyoz demek sen onlarla dertleri yok falan demesi bende cinler getiriyor. Sen maşallah çok sabırlı bir kadınsın. Ay ben Allah korusun evet bana komsum bile bakar herkes beni sever hastaneye bile gelir derdim sanki gelmesini isteyen var. Ay sinir oldum

Ben kv ayaklarini opeyim en son yazin gordum.. teldede kandilden kandile. Koydeler bayramlarda gydiyorz bide yazin okdr. Esimden oyle aman aman duskun degildir. Benimkiler bana daha yakin sorunda cikmiyor. Cok sukur. Ama boyle biri olsalar ben dayanamzdm birakirdim buyuk kinusmuyum. Cunku ben cevap vermeden duramam

Yok artik.. ayni dizilerdeki kaynanalar gibi. Allah sabir versin cnmmm uzme kendini ins bebeginden yuzun gulsun ama sorn cikarsada bu kv neler der dusunmek bile istemiyorum
Ailemden biraz korkuyorlar ben cogunu demiyom bile ama anneme haber gidiyor anlıyor annem allahin yardim etsin baska bisi demiim

Ben de geldiklerinde görüyorum sadece. Zaten o ailesine giderken ben bizim köye gidiyorum ailesine de gitmiyorum. Eşim benle her yerde kalamaz uygun olmaz bensiz rahatca geziyor. Eşimi de 20 günde falan arar ben de selam söyle derim oh mis

Ailemden biraz korkuyorlar ben cogunu demiyom bile ama anneme haber gidiyor anlıyor annem allahin yardim etsin baska bisi demiim
Iyi bari en azından ailenden korkuyorlar. Ama aklinda bulunsun çok dolduğun bir gun evde büyük bir cinnet geçir ve bu düzeni tamamen değiştir. Kaynanayla da mümkün olabilirse fena küs bir daha da barışma. Benim annem bir ara öyle yapmıştı sonradan barıştılar ama eskisi gibi samimi olmadılar.

Herseyime koşuyor zaten merakli herseyimde yanımda gelir hep allah razı olsun derim bole ufak seyde yaptığı iyiliği yüzüme vuruyor. Komsularim da iyi gelirler ama artik gitmiyyim pek zaten evdem cikmazdim pek cikmiyom komsumun biri kendi annen gelirse cagir dedi kaynanan gelirse gelmem dedi disardan biri bunu dedi. Annem 2 sene oldu tasinali 2 sefer bigun kalmaya geldi kaynanam asla esime niye gelir demem güzel vakit geçer ama artık ben onların sularına gidersen ailemide kaybedecem

Kuzum biz 4 senede belki binkere kusmusiuzdur kabuğu doldurmuycak konular dan kiskancliktan hep eşim gönlünü almak için benide alip burdan ankaraya annesinin gönlünü alamaya giderdik 2 sene oldu tasinali 10 kere gitmisizdir. Telefonları engeller kuser ben piskolijiyi bozcaktim simdi duzeldi oglunu dolduruyor

Aynen öyle ailene sımsıkı sarıl. Esin madem bu kadar kiymetlendirdi senimiller de çok kıymetli. O sana ne yapıyorsa sen de yap. Annen de sık sık gelsin kocan alışsın. Beni doldurmuyo bi zararı yok annemi özlüyorum de restini çek. Kaynanan da belki anneni çok görürse gelmeyi azaltır

Hic demiyolrda bu kadin zaten zor zamanlar geciriyor. Stres olmasin sorun yasamasin azcik susalim. Ama yok illa cinnete kadar gidicek. Kotu bisey olucak ozmqn aa ben bisey yapmadim ki olir

Aynen ya. T Tatlianne20 Eşinde bitiyor iş. Esin yanında olsa bunları yasatmazdi sana :/

Kaynanam ailen ayni sehirdeler biz uzaktayiz ailemin kendince sorunlar var bu sefer gelcek 1 hafta kalcm diyor bakalim ne diycekler dedi kaynanam hem annen gelsin kizinin yanina kalsin sole bole ama gelince de kuş ince esime sizin ananiz o olsun ben değilim ogullarina psikolojikbaskı yapiyor esimde ailesiz yapamadigi için byukgum diye benide alip hep ozur dile gönül al ömrüm bole gidiyor

Hic demiyolrda bu kadin zaten zor zamanlar geciriyor. Stres olmasin sorun yasamasin azcik susalim. Ama yok illa cinnete kadar gidicek. Kotu bisey olucak ozmqn aa ben bisey yapmadim ki olir
Size yemin ederim oteki hamilelikte dusukte hep stresr aglamakla yok hamilelgini ben bilcem ilk kimseden duymucam annen burda şunu demsi kurtaj olurum korunun bole bole düşük olur herşey de

Benimki de kocalarınızı kesiyosunuz birbirinize biliyom diyo. Iyi iyi git orda kavga et bana bulaşma stresini at gel diyodu. Şimdi derslerden dolayı kızıyor. Ama finali atlatsam gene gelir sorar

Kizlarr sarjim bitiyo yatayim artik esim icerde daha yatmadi usendim sarji almaya. Sonra diyo sitede dertler bitmedimi ben ona bazen olanlari anlatyurm hic tanimadigimz kisilerle dualasiyoruz diye..

Aa niye ailesiz yapamasın. Annesinin hatasını görmüyor mu. Çok sinirlendim enişte beye. Annen çok güzel söylemiş. Kızımızı üzerlerse alırız elinden. Aklını başına toplasin

Annem bugün aradi ultrasyon fotografini at hakanda bakalım dedi bende yok anne hastanede kaldi dedim esimde sinirlendi napcakda sanki anliycakmi biz zaten aciliiz annen sarmalıyor bende merak etmiş ne olmuş dedim. Zaten aciliyiz birseyden anliyor gibide reklama ne gerek var ya tamm atmiyiym dedim uzatma senin ailen bile sole bende senin ailen de bana bunu yapti sesimi çıkarttım mu yok benim annem bukadar ağır konusmadi kinim asla gitmiycekte. Bende 4 senedir hep alttab al özür dile hatasiz yere yok ben seni sevdigim için susuyom sende benim için sus dedim. Dedim seviniyorlar illa sorunlu diye uzulcek degiller dedim bugün bole tartıştık anne nde aramıyor dedim aramaz tabi annem herşey benim uzerime kalıyor en iyisi aramamak demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…