Iyilik ya canim herşeye şükür tabi❤❤❤
Aynen kuzum napiyon nasılsın nasıl gidiyor

Haklisin canim sabrediyorum ama tutunacak bir sey bulamayinca uzuluyorum.
Iyi ol canim cunku seviliyorsun
Aynen canım çok iyi anlıyorum bende seni çok seviyorum kuzm

Ben burdayim da kimse yok canim iyiyim cok sukur bugun teyzeme gittik sohbet dedikodu derken yeni geldim canm ramazana girmeden teyzem misafirlige cagirdi oyle gezdik iste
Iyi yapmissin kuzm :)
Cok sukur canimm sen nasilsin☺
bende şükür iyiyim canım yat kalk evdeyim öle vakitler geçiyor kzum

Hayirdir bi sorun yok dimi?
Beni de yürüyüsten sonra uykum kacti
Simdi tv de sıkıcı bi program actim uykum gelsin diye
Varsa bilirsin ışte aile konuları açıp hangi birini anlatayım aman allahım sabır versin bilmiyom napcami. Evimle iyiyim güzel hoş aile olunca farklı bilmiyom karmakarışık suan

Varsa bilirsin ışte aile konuları açıp hangi birini anlatayım aman allahım sabır versin bilmiyom napcami. Evimle iyiyim güzel hoş aile olunca farklı bilmiyom karmakarışık suan
Anlatmak istermisin? Rahatlarsin belki :/ allah sabir ve kolaylik versin cnm. Esinin ailesiyle mi sorun var?

Istemiyormu ailenle görüsmek? Yoksa ailen mi istemiyor?
Yok öle değil kuzum evlendik evleneli duzeliyor derken sorunlar bitmiyor ben hep alttan al al ailem patladi en sonda esime kzimi düzgün getirmen kaldirman annenin korkusundan bir arkadasii komşusu konuşamaz burda bir gece zor kalır bayramlarda annenler köye gelri hiç bu kziin aile varmi getirmen kardeslerin yer icer annen gelri falan filan aman bir suru sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…