- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.401
Kolay gelsin cnm bende diyorum.nerelerde ses yok.. yaz geldi degisiklik iidirKizlar cok yogunum son zamanda. Bizimki terasin taslarini söktü yeni aldik onlari yapiyor... ee erkek milleti karisi olmadan bi is yapamaz biliyorsunuz :)
Aynen kuzum napiyon nasılsın nasıl gidiyorIyilik ya canim herşeye şükür tabi❤❤❤
Aynen canım çok iyi anlıyorum bende seni çok seviyorum kuzmHaklisin canim sabrediyorum ama tutunacak bir sey bulamayinca uzuluyorum.
Iyi ol canim cunku seviliyorsun
Iyi yapmissin kuzm :)Ben burdayim da kimse yok canim iyiyim cok sukur bugun teyzeme gittik sohbet dedikodu derken yeni geldim canm ramazana girmeden teyzem misafirlige cagirdi oyle gezdik iste
bende şükür iyiyim canım yat kalk evdeyim öle vakitler geçiyor kzumCok sukur canimm sen nasilsin☺
Hava bozdu gibiKolay gelsin cnm bende diyorum.nerelerde ses yok.. yaz geldi degisiklik iidir
Valla oyle oldu cnm allah kolayligini vericek oruc da rahat olucakHava bozdu gibi
Ayyy bilmezmiyiz valla cok zor koolay gelsin canmKizlar cok yogunum son zamanda. Bizimki terasin taslarini söktü yeni aldik onlari yapiyor... ee erkek milleti karisi olmadan bi is yapamaz biliyorsunuz :)
Uyku tutmadi bugün napiyon bakalimAyyy bilmezmiyiz valla cok zor koolay gelsin canm
Aynen allah kabul etsin şimdiden insallahValla oyle oldu cnm allah kolayligini vericek oruc da rahat olucak
Kolay gelsin canım benim :) gule güle kullanın
Kolay gelsin cnm bende diyorum.nerelerde ses yok.. yaz geldi degisiklik iidir
Sagolasin cnm benim ya :) hic sevmedigim sey aslinda öyla yapinca kendi isimi yapip bitiremiyorum.Ayyy bilmezmiyiz valla cok zor koolay gelsin canm
Bende uyku tutmadi bakiniyom ole kuzuSimdi yürüyüsten geldim baktim benimki koltukta uyumus yatirdim simdi
Hayirdir bi sorun yok dimi?Bende uyku tutmadi bakiniyom ole kuzu
Varsa bilirsin ışte aile konuları açıp hangi birini anlatayım aman allahım sabır versin bilmiyom napcami. Evimle iyiyim güzel hoş aile olunca farklı bilmiyom karmakarışık suanHayirdir bi sorun yok dimi?
Beni de yürüyüsten sonra uykum kacti
Simdi tv de sıkıcı bi program actim uykum gelsin diye
Anlatmak istermisin? Rahatlarsin belki :/ allah sabir ve kolaylik versin cnm. Esinin ailesiyle mi sorun var?Varsa bilirsin ışte aile konuları açıp hangi birini anlatayım aman allahım sabır versin bilmiyom napcami. Evimle iyiyim güzel hoş aile olunca farklı bilmiyom karmakarışık suan
Benim aile ve onun anlaşmada karışık kuZum ben çözemedim ki.Anlatmak istermisin? Rahatlarsin belki :/ allah sabir ve kolaylik versin cnm. Esinin ailesiyle mi sorun var?
Istemiyormu ailenle görüsmek? Yoksa ailen mi istemiyor?Benim aile ve onun anlaşmada karışık kuZum ben çözemedim ki.
Yok öle değil kuzum evlendik evleneli duzeliyor derken sorunlar bitmiyor ben hep alttan al al ailem patladi en sonda esime kzimi düzgün getirmen kaldirman annenin korkusundan bir arkadasii komşusu konuşamaz burda bir gece zor kalır bayramlarda annenler köye gelri hiç bu kziin aile varmi getirmen kardeslerin yer icer annen gelri falan filan aman bir suru sorunlarIstemiyormu ailenle görüsmek? Yoksa ailen mi istemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?