- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.421
Bende öle yazamıyorum.Evde adam varken siteye girmek amma zormusben ders çalıştığım için elime telefon alınca kızıyor arada gizli giriyorum
Anladim cnm. Insan üzülüyor tabiki. Erkek aileleri maleseg agir basiyor. Hircin gelin olsak yapamazlar da esimiz icin alttan alip sabir ediyoruz ve kendimizi mahvediyoruz resmenYok öle değil kuzum evlendik evleneli duzeliyor derken sorunlar bitmiyor ben hep alttan al al ailem patladi en sonda esime kzimi düzgün getirmen kaldirman annenin korkusundan bir arkadasii komşusu konuşamaz burda bir gece zor kalır bayramlarda annenler köye gelri hiç bu kziin aile varmi getirmen kardeslerin yer icer annen gelri falan filan aman bir suru sorunlar
Bende benimki varken gizli giriyorum vallaEvde adam varken siteye girmek amma zormusben ders çalıştığım için elime telefon alınca kızıyor arada gizli giriyorum
Yok öle değil kuzum evlendik evleneli duzeliyor derken sorunlar bitmiyor ben hep alttan al al ailem patladi en sonda esime kzimi düzgün getirmen kaldirman annenin korkusundan bir arkadasii komşusu konuşamaz burda bir gece zor kalır bayramlarda annenler köye gelri hiç bu kziin aile varmi getirmen kardeslerin yer icer annen gelri falan filan aman bir suru sorunlar
Benim de eşim çok sıcak kanlıdır ailemi de çok sever. Ama benim ailem bazen eşimle ilgili olumsuz şeyler söylüyorlar. Hemen kızıyorum kocama laf yok diye. Ben de Eşimin ailesini seviyorum ama yapı olarak kültür olarak çok farklıyız. Onlar cok modern biz tamamen geleneksel. Onlar beni begenmiyor benim ailem de esimi. Ama biz esimle gayet iyi anlaşıyoruz. Eşimin ailesi de aynı şekilde bana kötü şeyler söylüyorlar eşim de onlara kızıyor hanımıma laf yok diye.
Aileleri frenlemeye çalışıyoruz ama arada sabir tükeniyor. Sanki eşimin ailesiyle kavga edecekmisim gibi geliyor. Teyzeleri bile bana yorum yapıyor. Eşime fazla yüz verme yazmış. Ne alaka sen yanibir de kayinpeder ve kayinvalide bizim evin yakınına taşınmak için kayinlarima okul bakıyorlar. Onlar gelince napcaz hiç bilmiyorum.
Yok ışte kuzum benim aile gibi ilkkez bole görmüş benim ailen arkamda ve biraz hırçın yani hakkını savunan annem ben uzulmeyim die alttan aliyor ama ara geçen eşime hep dendi esimde insan kızının huzurunu ister nasıl aile sen mutsuzmusun bole vurma kirma is oluyor aileme demedik kalmiyor bende senin anne nde bana diyor bazi seyler senin için susuyorm neymis dedikleri olcak ama soğuk olcakmis ailem agir konuşmuş kızımı bosatirim dedi mesela hastanede hep kaynanam olur annemi kiskanir istemez herseyde kaynanam olur çocuk bole olunca kaynana üzülürsun olum bak aldir gibi laflar etti zor olur falan annemde sinirlendi bide ayni mahallede oturuyorlardi dedi kodular gidip geliyor annem bole olunca suçlu oluyor ailem kızının huzurunu istemiyor oluyor esimde kinli. Aileme demedik laf kalmadi diyor annem eğer o çocuğu aldirirsa boşatirim zaten huzur yok seni kullaniyorlar ailenden mahrum etmis bir alırim diyor falan bir sürü daha hangi biriAnladim cnm. Insan üzülüyor tabiki. Erkek aileleri maleseg agir basiyor. Hircin gelin olsak yapamazlar da esimiz icin alttan alip sabir ediyoruz ve kendimizi mahvediyoruz resmen
Insallah düzelir canim. Bebis geldimi sık sık git ailene bebegi görsünler diye ki alissin esin ve ailesi.
Çok arada kalmışsın ya. Çok karışıkmış gerçekten ne diyeyim bilemedim.Yok ışte kuzum benim aile gibi ilkkez bole görmüş benim ailen arkamda ve biraz hırçın yani hakkını savunan annem ben uzulmeyim die alttan aliyor ama ara geçen eşime hep dendi esimde insan kızının huzurunu ister nasıl aile sen mutsuzmusun bole vurma kirma is oluyor aileme demedik kalmiyor bende senin anne nde bana diyor bazi seyler senin için susuyorm neymis dedikleri olcak ama soğuk olcakmis ailem agir konuşmuş kızımı bosatirim dedi mesela hastanede hep kaynanam olur annemi kiskanir istemez herseyde kaynanam olur çocuk bole olunca kaynana üzülürsun olum bak aldir gibi laflar etti zor olur falan annemde sinirlendi bide ayni mahallede oturuyorlardi dedi kodular gidip geliyor annem bole olunca suçlu oluyor ailem kızının huzurunu istemiyor oluyor esimde kinli. Aileme demedik laf kalmadi diyor annem eğer o çocuğu aldirirsa boşatirim zaten huzur yok seni kullaniyorlar ailenden mahrum etmis bir alırim diyor falan bir sürü daha hangi biri
Yok ışte kuzum benim aile gibi ilkkez bole görmüş benim ailen arkamda ve biraz hırçın yani hakkını savunan annem ben uzulmeyim die alttan aliyor ama ara geçen eşime hep dendi esimde insan kızının huzurunu ister nasıl aile sen mutsuzmusun bole vurma kirma is oluyor aileme demedik kalmiyor bende senin anne nde bana diyor bazi seyler senin için susuyorm neymis dedikleri olcak ama soğuk olcakmis ailem agir konuşmuş kızımı bosatirim dedi mesela hastanede hep kaynanam olur annemi kiskanir istemez herseyde kaynanam olur çocuk bole olunca kaynana üzülürsun olum bak aldir gibi laflar etti zor olur falan annemde sinirlendi bide ayni mahallede oturuyorlardi dedi kodular gidip geliyor annem bole olunca suçlu oluyor ailem kızının huzurunu istemiyor oluyor esimde kinli. Aileme demedik laf kalmadi diyor annem eğer o çocuğu aldirirsa boşatirim zaten huzur yok seni kullaniyorlar ailenden mahrum etmis bir alırim diyor falan bir sürü daha hangi biri
Kuzun bizde birbirimizi çok seviyoruz ama eşim dengeyi bilmiyor annem mileltin kizi 1 hafta kalır gelri rahat olur sen 4 senedir evlsiin onlarla iyi hoş hep onların aile tabi huzur olur diyor kardesleri parasini yer annesi neler yapar sen susarsin bole huzur mu olur diyor biz bunu yapmasak bunlar seni ezer diyor. Ne etsem bilemedimBenim de eşim çok sıcak kanlıdır ailemi de çok sever. Ama benim ailem bazen eşimle ilgili olumsuz şeyler söylüyorlar. Hemen kızıyorum kocama laf yok diye. Ben de Eşimin ailesini seviyorum ama yapı olarak kültür olarak çok farklıyız. Onlar cok modern biz tamamen geleneksel. Onlar beni begenmiyor benim ailem de esimi. Ama biz esimle gayet iyi anlaşıyoruz. Eşimin ailesi de aynı şekilde bana kötü şeyler söylüyorlar eşim de onlara kızıyor hanımıma laf yok diye.
Aileleri frenlemeye çalışıyoruz ama arada sabir tükeniyor. Sanki eşimin ailesiyle kavga edecekmisim gibi geliyor. Teyzeleri bile bana yorum yapıyor. Eşime fazla yüz verme yazmış. Ne alaka sen yanibir de bizim evin yakınına taşınmak için kayinlarima okul bakıyorlar. Onlar gelince napcaz hiç bilmiyorum.
Kuzun bizde birbirimizi çok seviyoruz ama eşim dengeyi bilmiyor annem mileltin kizi 1 hafta kalır gelri rahat olur sen 4 senedir evlsiin onlarla iyi hoş hep onların aile tabi huzur olur diyor kardesleri parasini yer annesi neler yapar sen susarsin bole huzur mu olur diyor biz bunu yapmasak bunlar seni ezer diyor. Ne etsem bilemedim
Ailen arkanda oldugu göstermek istemis bu da yanlis algilanmis malesef. Bence ailene söyle biraz geri cekilsinler böyle söyleyimlerle ki esinle kötü olma. Arada ciddi ve mühim bi durum olmadan da ailelerin haberi olmasin tartismalarinizdan falan. Ha kv rahat durmaz ona bisey diyemem onu anneler kendi aralarinda halletsinler. Evlilikte bazen bir kulaktan girip digerinden cikmasi gerekiyor ki konu büyümesin.Yok ışte kuzum benim aile gibi ilkkez bole görmüş benim ailen arkamda ve biraz hırçın yani hakkını savunan annem ben uzulmeyim die alttan aliyor ama ara geçen eşime hep dendi esimde insan kızının huzurunu ister nasıl aile sen mutsuzmusun bole vurma kirma is oluyor aileme demedik kalmiyor bende senin anne nde bana diyor bazi seyler senin için susuyorm neymis dedikleri olcak ama soğuk olcakmis ailem agir konuşmuş kızımı bosatirim dedi mesela hastanede hep kaynanam olur annemi kiskanir istemez herseyde kaynanam olur çocuk bole olunca kaynana üzülürsun olum bak aldir gibi laflar etti zor olur falan annemde sinirlendi bide ayni mahallede oturuyorlardi dedi kodular gidip geliyor annem bole olunca suçlu oluyor ailem kızının huzurunu istemiyor oluyor esimde kinli. Aileme demedik laf kalmadi diyor annem eğer o çocuğu aldirirsa boşatirim zaten huzur yok seni kullaniyorlar ailenden mahrum etmis bir alırim diyor falan bir sürü daha hangi biri
Eşim normalde gittimizde ailelere beni birakir sabah erken alir kalim derim birkere tartisiriz bayramlarda kaynanam gelir burda köyleri ailemi bilmem hiç arada erkek kardesleri 1 hafta kalır ses çıkarmam esim herseylerine kadar alır yaz tatillerde küçük gelri 13 yaşında yine bsii demem. Hastane işlerinde annemde gelmek ister eşim hemen annesini alır annemi istemez gibi kaynanm normalde kiskanc benim eşim le ne aldigima burdaki komşularına kadar kıskanır esimde hep ikili ortayı bilmez.bende konuştuğum halde takmadigi için ailem karıştı biz guzellikle dedik olmuyor senide korkutmuslar bunlar diyor farkli olaylar da var ailem karıştı yeni duzelmisti yine sogutluk oldu arada annem savun diyor ama ben hep ailemi ezzdiriyom o yüzden mutlu huzurlu tablo oluyor annem anne baba kardeş sulalalem reddettim kisacasi kiskancliklarindan hep bra hep gören yetim sanar beni gidiyoz aile tamm ama emante gibiBana annen fazla korkutmaya çalışmış gibi geldi. Seni korumaya çalışırken yanlış izlenim vermiş. Keşke eşinle ikiniz bu konuları konuşsanız da annen arada kötü olmasa
Gerçekten ne desem bilemedim. Annen de haklı. Sen de cok ponciksin. Inşallah esin zamanla orta yolu bulur. Seni daha fazla yormazEşim normalde gittimizde ailelere beni birakir sabah erken alir kalim derim birkere tartisiriz bayramlarda kaynanam gelir burda köyleri ailemi bilmem hiç arada erkek kardesleri 1 hafta kalır ses çıkarmam esim herseylerine kadar alır yaz tatillerde küçük gelri 13 yaşında yine bsii demem. Hastane işlerinde annemde gelmek ister eşim hemen annesini alır annemi istemez gibi kaynanm normalde kiskanc benim eşim le ne aldigima burdaki komşularına kadar kıskanır esimde hep ikili ortayı bilmez.bende konuştuğum halde takmadigi için ailem karıştı biz guzellikle dedik olmuyor senide korkutmuslar bunlar diyor farkli olaylar da var ailem karıştı yeni duzelmisti yine sogutluk oldu arada annem savun diyor ama ben hep ailemi ezzdiriyom o yüzden mutlu huzurlu tablo oluyor annem anne baba kardeş sulalalem reddettim kisacasi kiskancliklarindan hep bra hep gören yetim sanar beni gidiyoz aile tamm ama emante gibi
Canım ben susuyorum ama esim ailesine düşkün evlenince kıymet oldu hep ailem hep2 ailem kaynanam kuser sürekli ozur dileriz surekli pesinde dolandirir. Esimle normal olarak bayramda son günü gideyim ne isimiz var der çünkü ailesi ankaradan geliyor buraya burda hep beraber vakit geciyoz 3 4 gun sonra onlar doner bizimde gitmeye gerek2 kalmaz en basit bir arkadasim olmaz halam babannem hastene yatarim benu ararlar niye haber verdin sanki düşkünlermi demem artik anneme derim ya annem bilmiycek kim bilcek kendi evimizinher seyi annesiyle paylaşır o olur an lerde patladi sonundaAilen arkanda oldugu göstermek istemis bu da yanlis algilanmis malesef. Bence ailene söyle biraz geri cekilsinler böyle söyleyimlerle ki esinle kötü olma. Arada ciddi ve mühim bi durum olmadan da ailelerin haberi olmasin tartismalarinizdan falan. Ha kv rahat durmaz ona bisey diyemem onu anneler kendi aralarinda halletsinler. Evlilikte bazen bir kulaktan girip digerinden cikmasi gerekiyor ki konu büyümesin.
Aslinda kv cok cekmis oglunada arada laf soylese ya oda sana yapmasinT Tatlianne20 kv bana gecenlerde kb anlatti. Zamaninda o da ailesine cok düskünmüs. Hatta kv ailesine bile gitmek istemiyormus. Ama kv zorlaya zorlaya gidip gelmisler berAber ve simdi kayinbabam esinin ailesinden cikmiyor. Demek istedigim bu erkekler belirli bi yastan sonra degisebiliyor.
Haklisin annen bilmicek de kim bilicek. O senin annen tabiki dertleseceksin. Insallah esinin basina saksi düser de biraz akli basina gelir. Zor bi durum. Bende kv altinda oturuyorum hergün görüsüyoruz bende istiyorum kendi ailemle oturmak hep beraber ama esim pek yanasmiyor. Zamani geldimi otururuz/yapariz diyor.. bende sinir oluyorum buna
T Tatlianne20 kv bana gecenlerde kb anlatti. Zamaninda o da ailesine cok düskünmüs. Hatta kv ailesine bile gitmek istemiyormus. Ama kv zorlaya zorlaya gidip gelmisler berAber ve simdi kayinbabam esinin ailesinden cikmiyor. Demek istedigim bu erkekler belirli bi yastan sonra degisebiliyor.
Haklisin annen bilmicek de kim bilicek. O senin annen tabiki dertleseceksin. Insallah esinin basina saksi düser de biraz akli basina gelir. Zor bi durum. Bende kv altinda oturuyorum hergün görüsüyoruz bende istiyorum kendi ailemle oturmak hep beraber ama esim pek yanasmiyor. Zamani geldimi otururuz/yapariz diyor.. bende sinir oluyorum buna
Aslinda kv cok cekmis oglunada arada laf soylese ya oda sana yapmasin
Haklısın canım ailem herzaman arkamda esimde biliyor ailem sessiz olsa hiç gönderemez heral.bide benim tek aile degil komsm geçmiş olsun demeye geldi kaynanam vardi kurtajken örnek veriyom kiskandi mesela komşum istiyordu allah birdaha nasip eder falan gidince çay sanki biz istemyoz da sen demek onlarla dertlesiyon sana ozaman onlar kossun en basidi esimde hemen anlatma kimseye hamile olsan bile 3 4 ay annemin huyunu biliyon elinden gelse annemede deme dicekT Tatlianne20 kv bana gecenlerde kb anlatti. Zamaninda o da ailesine cok düskünmüs. Hatta kv ailesine bile gitmek istemiyormus. Ama kv zorlaya zorlaya gidip gelmisler berAber ve simdi kayinbabam esinin ailesinden cikmiyor. Demek istedigim bu erkekler belirli bi yastan sonra degisebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?