- 21 Eylül 2017
- 2.852
- 7.081
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.461
Keşke hiç aramasa.Annem bugün aradi ultrasyon fotografini at hakanda bakalım dedi bende yok anne hastanede kaldi dedim esimde sinirlendi napcakda sanki anliycakmi biz zaten aciliiz annen sarmalıyor bende merak etmiş ne olmuş dedim. Zaten aciliyiz birseyden anliyor gibide reklama ne gerek var ya tamm atmiyiym dedim uzatma senin ailen bile sole bende senin ailen de bana bunu yapti sesimi çıkarttım mu yok benim annem bukadar ağır konusmadi kinim asla gitmiycekte. Bende 4 senedir hep alttab al özür dile hatasiz yere yok ben seni sevdigim için susuyom sende benim için sus dedim. Dedim seviniyorlar illa sorunlu diye uzulcek degiller dedim bugün bole tartıştık anne nde aramıyor dedim aramaz tabi annem herşey benim uzerime kalıyor en iyisi aramamak demis.
Annemde öle diyor kziim sen kucksun anlamiyon bunlar seni ailenden kopartiyor kullaniyor sen inatla hizmet yapiyon seviyr seni sulalesi Teyze hala amca caz gecmiyor kardeslirine hizmet evine kalir seni takmazlar. Sana birşey alsin kiskanir laf yapar ailene korkuyla gelri oturursun birgun kaldirri kaldirmaz bile hayat olmaz dedi annesi senin çocuk yapmani istemiyor diyor zaten1 oglunun evine baglancak masraf olcak diye biz bole yapsaydık kullanmaz bundan bole seni getircek kalcan falanAa niye ailesiz yapamasın. Annesinin hatasını görmüyor mu. Çok sinirlendim enişte beye. Annen çok güzel söylemiş. Kızımızı üzerlerse alırız elinden. Aklını başına toplasin
Bende pek yok ama bu tane çıkar giderKonuyla hiç alakası yok ama sizde hala sivilce çıkıyor mu ya bende şuan 5 tane falan var yoluyom görünce de duramıyorum.
Işte bu laflari çok duydum cnku ben hep yuzlerine guluyom bir araya geliriz heoKeşke hiç aramasa.
Öle kızlar başınızı agrittim anlatmadigim çok konu varki biraz duraksadi ama heram bisi olur diye korkuyom
Amin canım allahım tek çarem derman versin bir yol gostersin ya ben ailemi karşı gelcem öle esime yarancam ama esimede guven yokki cunki benim ailem o ailesini duskun sen kız oldugun halde aileni silmissin diyor bole dusununce yarin birgün ölüp giderlersekalirsin tek üzülürüm sonra keske yanlarında olsam birseyler yapsaydım diyeCanım benim yaa. Anlat anlat ne bas agritmasi. Anlatmak iyi gelir. Inşallah bisey olmaz. Rabbim aranızı bozmak isteyenlere fırsat vermesin
Amin canım allahım tek çarem derman versin bir yol gostersin ya ben ailemi karşı gelcem öle esime yarancam ama esimede guven yokki cunki benim ailem o ailesini duskun sen kız oldugun halde aileni silmissin diyor bole dusununce yarin birgün ölüp giderlersekalirsin tek üzülürüm sonra keske yanlarında olsam birseyler yapsaydım diye
Sabah pek konusmadik sonra mesaj atmistim aradi ailenin laflari ağır geldi zaman ver kolay değil sende takma biz beraber oldukmu aşamaz falan bende bisi demedim. Tamm dedimEşine yaranma bence boşver ailene yaran. Eşinle Allah korusun ayrılabilirsin ama insan ailesinden boşanamaz. Hele eşim ailesini kiymetlendirdikce öyle iyi anladim ki. Es aldatabiliyor mesela her durumda ailemize koşuyoruz. Allah'a çok şükür ailemiz var. Çok şanslıyız
Gecenlerde esimle bu yüzden kabga ettik. Kv geldi sordu bende anlattim o da agladi sarildi oglunun neden benim aileme gitmedigine anlam veremedi. Heralde esimle konustu ki o hafta sonundan sonra ben demeden "hadi gel annenlere gidelim" demeye basladi.Aslinda kv cok cekmis oglunada arada laf soylese ya oda sana yapmasin
Hergün dedidigim de yani öyle sıkıcı bir sekilde degil. Ben istemedigim zaman cikmiyorum yulari esim bisey demiyor. Suan terasimiz olmadigi icin hava günesli diye cikiyorum evimiz cok soguk oluyor cünkü.Insan bazen annesine dayanamıyor. Annesinin bir sözü zoruna gidebiliyor. Kaynananızla istemeden boyle yakin olmanızı düşününce ruhum daraldı. Sanırım ben çok korkuyorum kavga falan çıkarmaktan. Çünkü arada sabrımı kaybediyorum. Neden böyle yaptınız falan diye direk yüzlerine soyleyiveririm eşimle aramız bozulur diye korkuyorum
Bu nasil kv öyle :/ insan nasil bukadar kiskanc olabilir ki. Kiminle istersen onunla dertlesirsin ona neymis ki? Ozaman o iyi kv olsun onunla dertles... böyle insanlara sinirleniyorum cok.Haklısın canım ailem herzaman arkamda esimde biliyor ailem sessiz olsa hiç gönderemez heral.bide benim tek aile degil komsm geçmiş olsun demeye geldi kaynanam vardi kurtajken örnek veriyom kiskandi mesela komşum istiyordu allah birdaha nasip eder falan gidince çay sanki biz istemyoz da sen demek onlarla dertlesiyon sana ozaman onlar kossun en basidi esimde hemen anlatma kimseye hamile olsan bile 3 4 ay annemin huyunu biliyon elinden gelse annemede deme dicek
Allah yardimcin olsun canim her evlilikte olan sorunlar ama sizde biraz uzamişYok öle değil kuzum evlendik evleneli duzeliyor derken sorunlar bitmiyor ben hep alttan al al ailem patladi en sonda esime kzimi düzgün getirmen kaldirman annenin korkusundan bir arkadasii komşusu konuşamaz burda bir gece zor kalır bayramlarda annenler köye gelri hiç bu kziin aile varmi getirmen kardeslerin yer icer annen gelri falan filan aman bir suru sorunlar
Bende benimki varken gizli giriyorum valla
Amin canım allaha teslimT Tatlianne20 of canim Allah yardim cin olsun kv derdi bende de mevcut maalesef :-((
Benm aski memnu saatelerim.bu saatler heyecanla.izliyorumNapiyinuz nasılsınız kizlae
Selam bayanlar
Napiyinuz nasılsınız kizlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?