Keşke hiç aramasa.

Konuyla hiç alakası yok ama sizde hala sivilce çıkıyor mu ya bende şuan 5 tane falan var yoluyom görünce de duramıyorum.

Aa niye ailesiz yapamasın. Annesinin hatasını görmüyor mu. Çok sinirlendim enişte beye. Annen çok güzel söylemiş. Kızımızı üzerlerse alırız elinden. Aklını başına toplasin
Annemde öle diyor kziim sen kucksun anlamiyon bunlar seni ailenden kopartiyor kullaniyor sen inatla hizmet yapiyon seviyr seni sulalesi Teyze hala amca caz gecmiyor kardeslirine hizmet evine kalir seni takmazlar. Sana birşey alsin kiskanir laf yapar ailene korkuyla gelri oturursun birgun kaldirri kaldirmaz bile hayat olmaz dedi annesi senin çocuk yapmani istemiyor diyor zaten1 oglunun evine baglancak masraf olcak diye biz bole yapsaydık kullanmaz bundan bole seni getircek kalcan falan

Canım benim yaa. Anlat anlat ne bas agritmasi. Anlatmak iyi gelir. Inşallah bisey olmaz. Rabbim aranızı bozmak isteyenlere fırsat vermesin
Amin canım allahım tek çarem derman versin bir yol gostersin ya ben ailemi karşı gelcem öle esime yarancam ama esimede guven yokki cunki benim ailem o ailesini duskun sen kız oldugun halde aileni silmissin diyor bole dusununce yarin birgün ölüp giderlersekalirsin tek üzülürüm sonra keske yanlarında olsam birseyler yapsaydım diye

Eşine yaranma bence boşver ailene yaran. Eşinle Allah korusun ayrılabilirsin ama insan ailesinden boşanamaz. Hele eşim ailesini kiymetlendirdikce öyle iyi anladim ki. Es aldatabiliyor mesela her durumda ailemize koşuyoruz. Allah'a çok şükür ailemiz var. Çok şanslıyız

Sabah pek konusmadik sonra mesaj atmistim aradi ailenin laflari ağır geldi zaman ver kolay değil sende takma biz beraber oldukmu aşamaz falan bende bisi demedim. Tamm dedim

Aslinda kv cok cekmis oglunada arada laf soylese ya oda sana yapmasin
Gecenlerde esimle bu yüzden kabga ettik. Kv geldi sordu bende anlattim o da agladi sarildi oglunun neden benim aileme gitmedigine anlam veremedi. Heralde esimle konustu ki o hafta sonundan sonra ben demeden "hadi gel annenlere gidelim" demeye basladi.

Hergün dedidigim de yani öyle sıkıcı bir sekilde degil. Ben istemedigim zaman cikmiyorum yulari esim bisey demiyor. Suan terasimiz olmadigi icin hava günesli diye cikiyorum evimiz cok soguk oluyor cünkü.
Bisey oldumu esim söylüyor hemen bana birakmiyor :)

Bu nasil kv öyle :/ insan nasil bukadar kiskanc olabilir ki. Kiminle istersen onunla dertlesirsin ona neymis ki? Ozaman o iyi kv olsun onunla dertles... böyle insanlara sinirleniyorum cok.

Allah yardimcin olsun canim her evlilikte olan sorunlar ama sizde biraz uzamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…