- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.501
Erkencisinizz:)Bende kahvalti yaptik damla işe gitti topladim uzandım bakiniyom öle biralarda:)
7 bucuk gibi kahvalti yapip 8de gidiyor bende geri uzaniyorum. Hep bole aslındaErkencisinizz:)
Aslinda daha iyi kuzum ya erken kahvalti yapmak ben erken kalkiyorum ama yapamiyorum7 bucuk gibi kahvalti yapip 8de gidiyor bende geri uzaniyorum. Hep bole aslında
Bende yemiyorum 12 anca buluyor düzgün de yemiyom ama adama hatırlayınca bilerek yiyom yoksa tek istah almıyor hiç şimdi az tok 12 gibi yerim yineAslinda daha iyi kuzum ya erken kahvalti yapmak ben erken kalkiyorum ama yapamiyorum
Aslinda duzenli yememiz gerekiyo boyle de olmuyo kizlar ac kalmasin sonraBende yemiyorum 12 anca buluyor düzgün de yemiyom ama adama hatırlayınca bilerek yiyom yoksa tek istah almıyor hiç şimdi az tok 12 gibi yerim yine
Aynen ole seninde kızdı demi:)Aslinda duzenli yememiz gerekiyo boyle de olmuyo kizlar ac kalmasin sonra
Evet kuzuum :)Aynen ole seninde kızdı demi:)
Hayırlısabhalar balummmmHerkese hayirli sabahlar pinciklerrrr
Ne az kaldi seninde desene isim düşündüm mu:)Evet kuzuum :)
Evet kuzum hayirlisiyla kucagimiza saglikla alalim:) Eylül Deva ❤Ne az kaldi seninde desene isim düşündüm mu:)
Şimdi hatırladım kuzum konuştuk unutmusum :) ismi gibi hayırlısı guzel olsun inşallah ben birturlu karar veremiyom aklimda dusunuyom ama :)Evet kuzum hayirlisiyla kucagimiza saglikla alalim:) Eylül Deva ❤
Aminn canim Rabbim kaderlerini guzel eylesin insallah:) aklinda varmi belli isimlerŞimdi hatırladım kuzum konuştuk unutmusum :) ismi gibi hayırlısı guzel olsun inşallah ben birturlu karar veremiyom aklimda dusunuyom ama :)
Yok yeni yeni düşünmeye karar verdim ama çoğu sevdigim isimler hep tanidiklarda eşim ve benim yakinimlarda ecrinnaz geldi dün aklıma da anlamli olsun diom sence nasılAminn canim Rabbim kaderlerini guzel eylesin insallah:) aklinda varmi belli isimler
Ecrin ismi cok guzel ama konulmamasi gerekiyormus diye duydum arastirdin mi hic canimYok yeni yeni düşünmeye karar verdim ama çoğu sevdigim isimler hep tanidiklarda eşim ve benim yakinimlarda ecrinnaz geldi dün aklıma da anlamli olsun diom sence nasıl
Aynen duydum bend e anlami kötü değil gibi ama icene bakarim kesin değil benim aklimdan geçtiEcrin ismi cok guzel ama konulmamasi gerekiyormus diye duydum arastirdin mi hic canim
Gunayydnn canlarrrr ecrin guzel isim ama bdnxe tek basina bir anlami olmadiginj soylemislerdi tvde. Yasinde geciyor ama ecrin kerim diye geciyor. Yani o ecrin baglac ek gibi biseymis. Neyse olsun nasil icinden gciyosa dusun cnm sen daha var zatn cok bulusurz isimBaktım ecrin ismi kuranda geciyor ve alhin sifatiyla zikretmek diyor koymak da sakınca yokmuş hayırlısı olsun bakalim
Aynn kuzum ecrin naz düşünmüştüm yanına çok vardaha sen napionnasılsın cnmGunayydnn canlarrrr ecrin guzel isim ama bdnxe tek basina bir anlami olmadiginj soylemislerdi tvde. Yasinde geciyor ama ecrin kerim diye geciyor. Yani o ecrin baglac ek gibi biseymis. Neyse olsun nasil icinden gciyosa dusun cnm sen daha var zatn cok bulusurz isim
Iidr cnm simdi uyandjm da kalkmadim daha bakiniyom oyleAynn kuzum ecrin naz düşünmüştüm yanına çok vardaha sen napionnasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?