Aslinda daha iyi kuzum ya erken kahvalti yapmak ben erken kalkiyorum ama yapamiyorum
Bende yemiyorum 12 anca buluyor düzgün de yemiyom ama adama hatırlayınca bilerek yiyom yoksa tek istah almıyor hiç şimdi az tok 12 gibi yerim yine

Yok yeni yeni düşünmeye karar verdim ama çoğu sevdigim isimler hep tanidiklarda eşim ve benim yakinimlarda ecrinnaz geldi dün aklıma da anlamli olsun diom sence nasıl
Ecrin ismi cok guzel ama konulmamasi gerekiyormus diye duydum arastirdin mi hic canim

Baktım ecrin ismi kuranda geciyor ve alhin sifatiyla zikretmek diyor koymak da sakınca yokmuş hayırlısı olsun bakalim

Baktım ecrin ismi kuranda geciyor ve alhin sifatiyla zikretmek diyor koymak da sakınca yokmuş hayırlısı olsun bakalim
Gunayydnn canlarrrr ecrin guzel isim ama bdnxe tek basina bir anlami olmadiginj soylemislerdi tvde. Yasinde geciyor ama ecrin kerim diye geciyor. Yani o ecrin baglac ek gibi biseymis. Neyse olsun nasil icinden gciyosa dusun cnm sen daha var zatn cok bulusurz isim

Aynn kuzum ecrin naz düşünmüştüm yanına çok vardaha sen napionnasılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…