- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.521
Bende ekmek arasi az bisi yedim uzandım yine yatağa hemen:)Iidr cnm simdi uyandjm da kalkmadim daha bakiniyom oyle
Nabersin kusum?Hayırlısabhalar balummmm
Sabhdan beri buralarda gezinyom sen napiyon boncukNabersin kusum?
Güzel gezmeler canimSabhdan beri buralarda gezinyom sen napiyon boncuk
Bende bi baslasam iyi olcak hava bozuk diye haftaya dusunuyom baslamayiGüzel gezmeler canimbenim icin de gez
Ben banyo fayanslarini cifledim simdi silip süpürücem rutin temizligimi yapicam da cok yoruldum mola veriyorum
Gunaydin hayirli cumalar tatlim
Hayirli sabahlar tatliskomHerkese hayirli sabahlar pinciklerrrr
Isminin guzelligiyle dogup buyusun insallah allah size hayirli saglikli evlat olarak nesip etsin canmEvet kuzum hayirlisiyla kucagimiza saglikla alalim:) Eylül Deva ❤
Guzel isimde soylerkende kolay olsunYok yeni yeni düşünmeye karar verdim ama çoğu sevdigim isimler hep tanidiklarda eşim ve benim yakinimlarda ecrinnaz geldi dün aklıma da anlamli olsun diom sence nasıl
Ohhh ohh hir hamaratiz bir hamarat cok severim titiz kadinlari koly gelsinGüzel gezmeler canimbenim icin de gez
Ben banyo fayanslarini cifledim simdi silip süpürücem rutin temizligimi yapicam da cok yoruldum mola veriyorum
Hayırlı cumalar canimmHayirli cumalar kizlar❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Aynen canım :)Guzel isimde soylerkende kolay olsun
Aminn insallah canim Allah razi olsunn❤❤Isminin guzelligiyle dogup buyusun insallah allah size hayirli saglikli evlat olarak nesip etsin canm
Ben dün basladim cnm hergün bi oda yapiyorum ramazana kadar biter insallah :)Bende bi baslasam iyi olcak hava bozuk diye haftaya dusunuyom baslamayi
Dünden beri iyi hamaratim kizOhhh ohh hir hamaratiz bir hamarat cok severim titiz kadinlari koly gelsin
Hayirli sabahlarrrHayirli sabahlar tatliskom
Eline saglik cnmmmKizlar banyo tamamdir :)
Sizin icin mumlari bile yaktim
Bide böyle temiz kalsa süper olur da...Eline saglik cnmmm
Çok temiz şık görünüyor ... ellerine sağlık ..Kizlar banyo tamamdir :)
Sizin icin mumlari bile yaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?