Ben dün basladim cnm hergün bi oda yapiyorum ramazana kadar biter insallah :)

Dünden beri iyi hamaratim kiz dün mutfak komple temizlendi dolaplarin ici disi
Bugün sira banyoda...
yarin da oturma odasini yaparim en son yatak odasi
Bitene kadar sende bitersin ama olsun temiz evde oturup cay icmek nefes almak gibisi yok canm iyi ediyon insallah bitirirsin

Ben arkadaslarla bulustum simdi geldim eve baktim eşim yemek hazirliyo kendine hicc ellemedm tvye bakiyorum siteyede bakayim dedim sizler napiyosnz

Napiyonuz kizlar

Napayım bugün eşimden rica ettim beni dışarı çıkardı alışveriş yaptık üzerime bir şeyler aldım. Anneler gününe de 2 tane başörtü aldık geldik. Valla ne alayım bilemedim. Eşimde amaan boşver arar kutlarız yeter dedi ama ben almak istedim. Zaten az görüyoruz bari gördükçe bizi hatırlasınlar

Aynen canim iyi etmişin aldijlarini da gule gule kullan canim

Sorunum şu. Eşimle birlikte bir şeyler yapmak isteyince yorgun oluyor. Karnı acıkıyor. Işleri oluyor. Benimle yalandan 2 saat geçirip kaçıyor. Ama dün aksama kadar gezdik yorgunluktan ölüyordu. Benle akşam oturdu sonra ben ondan benimle oyun oynamasını istedim. Tamam gelicem bi isim var dedi. Sonra bekledim bayağı şimdi geliyorum dedi ve uzun bir süre gelmedi. Sonra da bana başka biseyler yapmayı teklif etti. Ben de küstüm girdim yatağa telefonla oynadım sizle yazıştık. Bu arada ben küsünce 1 saat takılıp yatcam dedi. Ben de sanıyorum ki triplendi o yüzden gelmiyor salonda falan yatıyor. Sabah 7 ye kadar kuzeniyle oyun oynamış. Ben de küstüm. Sabah özür diledi bir şartla affederim dedim. Bu gün de sabah 8 e kadar benle oynayacaksın. Başladı işte ne zaman uykum gelirse o zaman yatarım. Ben de benimle bir şey yaparken hemen uykun geliyor karnın acıkıyor dün yorgunluktan öldüğün halde kuzeninle oturdun bugün de 2 ye kadar uyudu dinlendi. Benle bir şeyler yapmak zor geliyor. Hele bi uykum geldi de o zaman barışmak için uyuduğum her dakika için bir balon her saat için 1 havai fişek alıp pankartla özür dilerim yazmazsan barışmam dedm. Ama gülerek söylüyordum hepsini. Sonra astı suratını. Ne yapayım bilmiyorum. Aklımda 2 seçenek var.

1. Si Sabaha kadar uyutmayıp burnundan getirmek.

Veya 2.si zorla güzellik olmaz deyip onla bisey yapmamak. Artık ondan bir şey beklememek kız arkadaşlarımla zaman geçirmek kütüphanede ders çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…