- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.541
Tsk ederim cnmÇok temiz şık görünüyor ... ellerine sağlık ..
Bitene kadar sende bitersin ama olsun temiz evde oturup cay icmek nefes almak gibisi yok canm iyi ediyon insallah bitirirsinBen dün basladim cnm hergün bi oda yapiyorum ramazana kadar biter insallah :)
Dünden beri iyi hamaratim kizdün mutfak komple temizlendi dolaplarin ici disi
Bugün sira banyoda...
yarin da oturma odasini yaparim en son yatak odasi
SanDa hayirli cumalar guzelimHayirli cumalar arkadaslarim
Kendime stres yapmiyorum cnm. Oldugu kadar..Bitene kadar sende bitersin ama olsun temiz evde oturup cay icmek nefes almak gibisi yok canm iyi ediyon insallah bitirirsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ismi güzelmiş ...Evet kuzum hayirlisiyla kucagimiza saglikla alalim:) Eylül Deva ❤
Nasil oldu dersler hic yukselme varmi
Napiyonuz kizlar
Az kalmiş desene hadi alah zihin açikligi versin guzel haberlerle buraya yazarsin inşqlah bizde senin adina sevinirizSınav 28 mayısta kuzum
Aynen canim iyi etmişin aldijlarini da gule gule kullan canimNapayım bugün eşimden rica ettim beni dışarı çıkardı alışveriş yaptık üzerime bir şeyler aldım. Anneler gününe de 2 tane başörtü aldık geldik. Valla ne alayım bilemedim. Eşimde amaan boşver arar kutlarız yeter dedi ama ben almak istedim. Zaten az görüyoruz bari gördükçe bizi hatırlasınlar
Aminn canım benimAz kalmiş desene hadi alah zihin açikligi versin guzel haberlerle buraya yazarsin inşqlah bizde senin adina seviniriz
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun InşallahAynen canim iyi etmişin aldijlarini da gule gule kullan canim
Amin canimÇok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun Inşallah
Nedir acaba canim..?Günaydın kızlar bir sorunum var fikir verirseniz sevinirim. Belki sorunun bu mu falan diyeceksiniz ama ne bileyim üzüldüm işte.
T Tatlianne20 B BitterlokumuEsseteacher Zeytintanem D __Dahlia__ @Pembegomlek
Günaydın kızlar bir sorunum var fikir verirseniz sevinirim. Belki sorunun bu mu falan diyeceksiniz ama ne bileyim üzüldüm işte.
T Tatlianne20 B BitterlokumuEsseteacher Zeytintanem D __Dahlia__ @Pembegomlek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?