Canim kuzeniyle oyun oynadığı gibi seninle oyun oynamak ona zevk vermiyor demek ki ben bunu anladım...başka farklı oyunlar var onlardan oynayin ama zorla da olmaz yani keyifli olmaz zoraki ne öyle ..!!

Dikkatini baska birseylerle cek sen esini tanirain onun hosuna gitcek farkli alternetifler yapabilirsin ama bu konuda fazla trip atma benxe yoksa hepten baskalariyla vakit gecirmeye başlar baktin bu da olmadi biraz kendini geri çek fazla bogma bakalim nasil olcak derim

Canim kuzeniyle oyun oynadığı gibi seninle oyun oynamak ona zevk vermiyor demek ki ben bunu anladım...başka farklı oyunlar var onlardan oynayin ama zorla da olmaz yani keyifli olmaz zoraki ne öyle ..!!

Her zaman senle oynadığım oyun daha zevkli senin masum olman beni çok eğlendiriyor der. Ben onlar kadar iyi oynamıyorum ama hep güleriz eğleniriz yani. Haklısınız zorla güzellik olmaz ben de o zaman kendi halimde kendi kendime ya da kızlarla takılırım.

Hm tamam zorla güzellik olmaz diyorsanız o zaman kızlarla takılayım kendi kendime hobiler edineyim. Uzulmustum aslında ama onun bana ihtiyacı yoksa benim ona hiç yok. Ben bilezik yapıyorum tezgah kurdum çok eğlenceli. Ona başladığım zaman eşim gelip kıvranıyor bunu görünce beni unutuyorsun diye

Canim sende bilezik işine takılıp onu da ihmal etme duruma göre hareket et..

Canim sende bilezik işine takılıp onu da ihmal etme duruma göre hareket et..

Çok ofkeliyim icimden ona bu yuzden hic bir sey gelmiyor. Verdiğim değeri goremedigim için soğuyorum. Bir insanı sevmek onunla mutlu olmak aslında çok zor bir işmiş. Ben evinde kedi besleyen teyzelerden olmalıymisim. Evlendiğim için çok pişman hissediyorum. Beni benim onu sevdiğimden daha çok seven biriyle evlenmelydim belki de. Eşimi ben sevip gidip kendimi sevdirmistim. Ama yanlış yapmışım. Keşke beni sevip pesimde koşacak kişiyi bekleseydim veya hiç evlenmeseydim. Kendi içime kapanıp kendi dünyamda yaşamak istiyorum. Sevgi ilgi beklemekten çok yoruldum

Canim öyle söyleme hiç mi sevilecek yanı yok esinin , o evliliğiniz icin caba göstermiyor mu?

Canim öyle söyleme hiç mi sevilecek yanı yok esinin , o evliliğiniz icin caba göstermiyor mu?

Onun istediği sevişelim yemek yiyelim uyuyalım. Geri kalan hayatını bensiz geçirmek ister. Bensiz eğlensin bensiz aktivite yapsin ama ben çıkarsam da hemen yapma der neden çünkü ben onun evdeki kölesiyim. Işlerini görür sonra herşey bana yasak ona serbest

Maleseff bazi erkekler öyle işte ...

Birak artik oo seni sevsin bazen faxla sevmek deger vermek insana zarar veriyor sonra verdigin sevgi ve deger insani uzuyor o yuzden biraz akişina birak ama kendini de üzme

Ben dayanamayıp gidip bağırdım çağırdım ağladım falan aklımdaki 2 seçeneği de söyledim. Tabi duydu sensiz gezerim falan dedigimi özür diledi bugun de senle sabahlarim nolcak dedi şimdi sabaha kadar benle oyun oynayacakmış. 2 saat oldu sabaha kadar kusabilirim. Bu sefer de ben seni uyutmuycam diyo bakalim

Gunaydin canlar
Bütün Annelerin anneler gunu kutlu olsun. Annesi hayatta olanlara allahim sağlikli uzun omür versin. Annesi hayatta olmayanlarada allahim sabir versin. Ben ve benim gibi henüz anne olmamiş bütün kadinlara allahim hayirli zamanda nasip etsin inşallah.Aminnn ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…