- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.581
Çok ofkeliyim icimden ona bu yuzden hic bir sey gelmiyor. Verdiğim değeri goremedigim için soğuyorum. Bir insanı sevmek onunla mutlu olmak aslında çok zor bir işmiş. Ben evinde kedi besleyen teyzelerden olmalıymisim. Evlendiğim için çok pişman hissediyorum. Beni benim onu sevdiğimden daha çok seven biriyle evlenmelydim belki de. Eşimi ben sevip gidip kendimi sevdirmistim. Ama yanlış yapmışım. Keşke beni sevip pesimde koşacak kişiyi bekleseydim veya hiç evlenmeseydim. Kendi içime kapanıp kendi dünyamda yaşamak istiyorum. Sevgi ilgi beklemekten çok yoruldum
Teşekkür ederim canim.. sağol .. senin annenin de anneler günü kutlu olsun....Anneler gunun kutlu olsun canim sen de annesin galiba.
Teşekkür ederim canim.. sağol .. senin annenin de anneler günü kutlu olsun....
Bu sefer o senin pesinden kossaydi hani senin anlattigin sekilde ben sevemiyorum galiba olmuyor demeye baslardin.
Annem de hep erkek sevicek der o kafada ben de sevmeden yapamam.
Benden hoslananlari ben sevemedim yapamam karsilikli da bulamadim :))
Duygusalsin galiba duygusal olanlara daha zor oluyor.
Gunaydin canim cok sukur ben iyiyim sen nasilsin nasil gidiyorGünaydin ponciklerrr nasilsiniz bugün?
Seninde canim benimHayırlı günler tum annelerin annemler günü kutlu.olsun .
Napiyon nasılsın kuzmSeninde canim benim
Napiyim canim yemek yaptım tavuklu patlıcan yemeği de yemek yiyecez...Napiyon nasılsın kuzm
Afiyet olsun kuzm bende nohut koydum etli pilav ocakta salata corba kaldı bi.Napiyim canim yemek yaptım tavuklu patlıcan yemeği de yemek yiyecez...
Iyim cnm cok sükürGunaydin canim cok sukur ben iyiyim sen nasilsin nasil gidiyor
Zaman su gibi akiyor kuzmIyim cnm cok sükürgezmeye gittik bugün esimle, eve gel yemek yap derken bu saat oldu
Aynen öyle. Simdi esimi ise gönderdim.Zaman su gibi akiyor kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?