- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.781
Iyi gidiyo cnm cok sukur hic acikmiyorm.susamiyorum yemesem 2 gun tutarim.. boyle devam etsin ins.. senin nasil gidiyo moraller ve bebek nasilBende umuyordum annem aradi 10 gibi kalktim kahvalti yaptim uzandim. Nasil gidiyor
Hic sorma kuzum az kaldi hayirlisiyla bi dogursaydikk o kadar zorkiiBende bisiler yedim uzandım işler var usengenclik geldi. Sonlara dayanmis kuzu heran dogum yapabilin:)
Normal gidiyor kuzum biraz korkular var ama rabbim büyük canım allah dayanma gücü versin şükür rabbim sabrını veriyor.Iyi gidiyo cnm cok sukur hic acikmiyorm.susamiyorum yemesem 2 gun tutarim.. boyle devam etsin ins.. senin nasil gidiyo moraller ve bebek nasil
Haklısın inşallah sagsalim alirsin canımHic sorma kuzum az kaldi hayirlisiyla bi dogursaydikk o kadar zorkii
Iyiyiz canim cok sukur sen nasilain napiyonEsseteacher @Zeytintanem D __Dahlia__ ilginc Kiz @Bayan Papatya bulca @krmckr15 PrensesAnnesi_ Asiyemmm2121 @Senden Gelen B Bitterlokumu napiyonuz nasilsiniz canlar
Çok güzel yağmur yağıyor oturdum balkona huzur işte bu dedim ve uykum geldiisen napiyon nasılsın tatlianmm şu emoji uykucu:) iyice uykumu getirdi hep böyle uyuyonmu ya
Oğlanın baynosunu yaptım simdide ortalığı topluyorum sen neypyrsn cnmEsseteacher @Zeytintanem D __Dahlia__ ilginc Kiz @Bayan Papatya bulca @krmckr15 PrensesAnnesi_ Asiyemmm2121 @Senden Gelen B Bitterlokumu napiyonuz nasilsiniz canlar
Bende şükür iyiyim canım uzandım yemek dusunuyom neler yapcaniz akşamabakemIyiyiz canim cok sukur sen nasilain napiyon
Oh miss olmustur pamugum bende yemek dusunuyom kzuuOğlanın baynosunu yaptım simdide ortalığı topluyorum sen neypyrsn cnm
Oyy gelun op yerume torunumu iyi bak ha hasta etme çocuğuOğlanın baynosunu yaptım simdide ortalığı topluyorum sen neypyrsn cnm
İyiyim sen nasılsın,sicaklarla bogusuyoruz:)Esseteacher @Zeytintanem D __Dahlia__ ilginc Kiz @Bayan Papatya bulca @krmckr15 PrensesAnnesi_ Asiyemmm2121 @Senden Gelen B Bitterlokumu napiyonuz nasilsiniz canlar
Operum kaynancum hadır yatmuş torunun oda ellerinden öpüyor ben torununa iyi bakyrmOyy gelun op yerume torunumu iyi bak ha hasta etme çocuğu
Ooo afeyt olsun sanaa meleğim benimde dünden kalan yemeğim pilav salata tavuk kizartim bide cacıkKızçeler ben bugün dünden karnı yarık ve pilav var onu koyarım yanına da cacık Yada soğuk çorba yaparım yeter yirttim bugünT Tatlianne20 Asiyemmm2121
Aynen teyzosu miss oldu ayy yemek gibi zor bişey yokOh miss olmustur pamugum bende yemek dusunuyom kzuu
Aminn insallah hepimiz sag salim kavusalim canimNormal gidiyor kuzum biraz korkular var ama rabbim büyük canım allah dayanma gücü versin şükür rabbim sabrını veriyor.
Haklısın inşallah sagsalim alirsin canım
İyiyim canim.. çamaşırları asicam birazdanEsseteacher @Zeytintanem D __Dahlia__ ilginc Kiz @Bayan Papatya bulca @krmckr15 PrensesAnnesi_ Asiyemmm2121 @Senden Gelen B Bitterlokumu napiyonuz nasilsiniz canlar
Sıhhatler olsun yavruya....Oğlanın baynosunu yaptım simdide ortalığı topluyorum sen neypyrsn cnm
Ooh eline sağlık asiyemOoo afeyt olsun sanaa meleğim benimde dünden kalan yemeğim pilav salata tavuk kizartim bide cacık
Esseteacher @Zeytintanem D __Dahlia__ ilginc Kiz @Bayan Papatya bulca @krmckr15 PrensesAnnesi_ Asiyemmm2121 @Senden Gelen B Bitterlokumu napiyonuz nasilsiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?