Kuzummmmm mesajini yeni gordum nasilsin?
Iyiyim çok şükür kuzm ev işi yemek yat kalk zaman geciyor şükür sen neler yapiyon

:))))
Canim ben iftara yayla çorbası , sulu köfte , pilav , salata , ayran yapacağım insallah..
Oh ellerine sağlık kuzum afiyet olsun
Bu aksam menüde neler var kızlar ?

Ben dışarıda yiyeceğim artık benimki nereye götürürse
Yirtmissin bugün afiyet olsun
Benim dun iftara bi saat kala menü değişti bizimki kofte patates yap demisti dunkiler duruyor ama degismese.:)

Tunaydınlar kızlar bugün iftara pilav haşlama esimin en sevdiklerinden birtanesi salata ayran kıymalı gözleme
Imam ellerine sağlık canım afiyet olsunn

5 gündür sahur yapmiyorum uykum kaçıyor diye ona önceden atıştırmak icin birseyler hazirliyom dun gece fena trip atti cenazem gelcek sana. Bana beddua mi etti yatmasın diye mi bu gece zırnık gözüme uyku girmedi bu sefer hazirlim dicem ama hemen uykum gelecek keşke simdi uyuyabilsem

Tövbe estagfurullah canim neden öyle söyledi ki...

Tövbe estagfurullah canim neden öyle söyledi ki...
Sahur hazirlamiyorum diye haklı ama o en azından birseyler yiyip içiyor. Ben ne su ne bir yemek direk yatiyom dolabin kapisi acilsa ben yatak odasinda uyaniyorum ve sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ondan

Sen hazirlayip yatiyon hic hazirlamasan anliycam bende ya 2 de kalkarim yada 1 bucuk 2 gibi hazirlayip beraber yer direk yatariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…