- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.001
@Esseteacherilginc Kiz @Bitterlokumu @Asiyemmm2121 @krmckr15 @Pembegomlek D __Dahlia__ @efisn @Bayan Papatya @EyyyYar @Kmsl Hnd @BeautifulPanda0814 immzaben @Pembe Vosvos bulca selam kızlar nasılsınız neler var aksama
Sohbetimiz 1000ne ulasti hadi hayırlısı olsun bol sohbetler olsun kizlar❤❤❤
Ne okuyorsun orgun sanirimInşallah6 temmuza kadar yine çalışmam lazim.
Düşündükçe yoruluyorum. Bi bitseydi hayırlısıyla
Sağol canim eksik olma ...!!Geçmiş olsun kzuum
Canim ben iftara yayla çorbası , sulu köfte , pilav , salata , ayran yapacağım insallah..@Esseteacherilginc Kiz @Bitterlokumu @Asiyemmm2121 @krmckr15 @Pembegomlek D __Dahlia__ @efisn @Bayan Papatya @EyyyYar @Kmsl Hnd @BeautifulPanda0814 immzaben @Pembe Vosvos bulca selam kızlar nasılsınız neler var aksama
Tıp okuyorum canımNe okuyorsun orgun sanirim
Sağol canim benim eksik olma...Geçmiş olsun canım benim
Iyiyim çok şükür kuzm ev işi yemek yat kalk zaman geciyor şükür sen neler yapiyonKuzummmmm mesajini yeni gordum nasilsin?
:))))
Oh ellerine sağlık kuzum afiyet olsunCanim ben iftara yayla çorbası , sulu köfte , pilav , salata , ayran yapacağım insallah..
Yirtmissin bugün afiyet olsunBu aksam menüde neler var kızlar ?
Ben dışarıda yiyeceğim artık benimki nereye götürürse
Imam ellerine sağlık canım afiyet olsunnTunaydınlar kızlar bugün iftara pilav haşlama esimin en sevdiklerinden birtanesi salata ayran kıymalı gözleme
Aynen canısı ama bekarlık sultanlık ya zaten evde de annem yapıyor ben çalıştığım içinYirtmissin bugün afiyet olsun
Benim dun iftara bi saat kala menü değişti bizimki kofte patates yap demisti dunkiler duruyor ama degismese.:)
Oh ne güzel bende akıl olsa evlenmem nasip de sorumlu oluyon adamin önüne koyacaksın o yemeği:)Aynen canısı ama bekarlık sultanlık ya zaten evde de annem yapıyor ben çalıştığım için
Tövbe estagfurullah canim neden öyle söyledi ki...5 gündür sahur yapmiyorum uykum kaçıyor diye ona önceden atıştırmak icin birseyler hazirliyom dun gece fena trip atti cenazem gelcek sana. Bana beddua mi etti yatmasın diye mi bu gece zırnık gözüme uyku girmedi bu sefer hazirlim dicem ama hemen uykum gelecek keşke simdi uyuyabilsem
Sahur hazirlamiyorum diye haklı ama o en azından birseyler yiyip içiyor. Ben ne su ne bir yemek direk yatiyom dolabin kapisi acilsa ben yatak odasinda uyaniyorum ve sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ondanTövbe estagfurullah canim neden öyle söyledi ki...
Sen hazirlayip yatiyon hic hazirlamasan anliycam bende ya 2 de kalkarim yada 1 bucuk 2 gibi hazirlayip beraber yer direk yatariz.5 gündür sahur yapmiyorum uykum kaçıyor diye ona önceden atıştırmak icin birseyler hazirliyom dun gece fena trip atti cenazem gelcek sana. Bana beddua mi etti yatmasın diye mi bu gece zırnık gözüme uyku girmedi bu sefer hazirlim dicem ama hemen uykum gelecek keşke simdi uyuyabilsem
Anladım uykun hassas biraz dinlen uyu sonra hazirlarsinSahur hazirlamiyorum diye haklı ama o en azından birseyler yiyip içiyor. Ben ne su ne bir yemek direk yatiyom dolabin kapisi acilsa ben yatak odasinda uyaniyorum ve sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ondan
Senle bebisin nasılsınizAnladım uykun hassas biraz dinlen uyu sonra hazirlarsin
Şükür iyiyiz canım bayadir gitmedim kontrole bir gelisme varmi diye haftaya gitcem insallah hayırlı olur canım.Senle bebisin nasılsıniz
Amin inşallahŞükür iyiyiz canım bayadir gitmedim kontrole bir gelisme varmi diye haftaya gitcem insallah hayırlı olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?