- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.981
Benim de yayla çorbası .......köfte. ...salata. ...tatlıda şeker pare. ......
oh evleriniz şen bereket olsun kızlar ellerinize sağlık afiyet olsun.❤Bende sabahtan beri ne napsam diye dusundum.dusundum sonunda nohut pilava karar verdim karpuz tursu falan yeter
Esseteacher @ilginc Kiz @Bitterlokumu Asiyemmm2121 @krmckr15 @Pembegomlek @_nurunnisa_ @efisn @Bayan Papatya @EyyyYar @Kmsl Hnd @BeautifulPanda0814 @immzaben @Pembe Vosvos bulca selam kızlar nasılsınız neler var aksama
Gitmedim ban yedimSeviyomHee ne oldu canim gitmişsin ???
T Tatlianne20Esseteacher @nurunnisa@bulca@boncukhanim
@krmckr15 @Pembegomlek @Sumeyyemertileyza @EyyyYar ve diger yazamadigim butun arkadaslar canlar napiyonuz nasilsiniz herkes kayboldu ramazan biraz yogun gecoyor ama arada sohbetinizi eksik etmeyin
Hayirli geceler kzuumİyi akşamlar
Napiyonuz kizlar :)
Sen ne yapıyorsun nasılsın canımNapiyonuz kizlar :)
Hayirlisi olsun canım inşallah gecerli sonuç olur. Nasil aranız iyisinizdir inşallah.Sınavım beklediğimden kötü geçti. Oturuyorum. Eşim uyudu canim sıkıldı uyumasına. oturuyorum boş boş.
Hayirlisi olsun canım inşallah gecerli sonuç olur. Nasil aranız iyisinizdir inşallah.
Bende oturuyorum tv bakiyom kuzu mısır pisirdim :)) bizimki yiycektik tam asansorde birileri kalmis cikarmaya gitti arizaci bizimki var pat ariyorlar:) tekken bakimayim dedim.Sen ne yapıyorsun nasılsın canım
Bende oturuyorum tv bakiyom kuzu mısır pisirdim :)) bizimki yiycektik tam asansorde birileri kalmis cikarmaya gitti arizaci bizimki var pat ariyorlar:) tekken bakimayim dedim.
Biraz olur ole strest yasadin bunaldin inşallah duzelir pozitif bak oku bol bol gecer inşallahDaha iyiyiz. Ben çok hassasım okulda çok zorlaniyorum herşeye ağlamak istiyorum. Iyi degilim. Yoruldum sadece
InşallahBiraz olur ole strest yasadin bunaldin inşallah duzelir pozitif bak oku bol bol gecer inşallah
Inşallah bitter konstre ol zaman su gibi geciyor.. kuzumInşallah6 temmuza kadar yine çalışmam lazim.
Düşündükçe yoruluyorum. Bi bitseydi hayırlısıyla
❤Inşallah bitter konstre ol zaman su gibi geciyor.. kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?