- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.021
Sen neler yapiyon canım havalar nasil bozuktu bayaAmin inşallah
Bende öyleyim ya uykum kaçmasın diye sahur yapmıyorum5 gündür sahur yapmiyorum uykum kaçıyor diye ona önceden atıştırmak icin birseyler hazirliyom dun gece fena trip atti cenazem gelcek sana. Bana beddua mi etti yatmasın diye mi bu gece zırnık gözüme uyku girmedi bu sefer hazirlim dicem ama hemen uykum gelecek keşke simdi uyuyabilsem
Bu sefer de eşten şikayet geliyorBende öyleyim ya uykum kaçmasın diye sahur yapmıyorum
vHava durumu da kötü bendeki hava da kötü Rabbim içimdeki dulari kabul etsin bu oruçlu ve hayırlı mübarek aydaSen neler yapiyon canım havalar nasil bozuktu baya
Canim iftardan kalan yemeklerden yiyin sizde , hazırlaması zor geliyorsa veyahut kahvaltı türü de olabilir...senin uykunda ne hafifmiş canimSahur hazirlamiyorum diye haklı ama o en azından birseyler yiyip içiyor. Ben ne su ne bir yemek direk yatiyom dolabin kapisi acilsa ben yatak odasinda uyaniyorum ve sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ondan
Yani 10 mayısta olman gerekiyordu olmadın , o zaman yap bir test rahatlarsın canim...Selam kizlar birşey soracam. Son adetim 12 nisan yumurtalama günümde esimle tam isabet anladınız. 10 mayista olmam gerekir ben adet döneminde süt icsem gecikir bide ağrı kesici almıştım bir ara bir hafta gecikti oldum ama şimdi bu sefer çoksüt icmistim midem içim üzerine başım agriyinca aprol ağrı kesici aldım ve hala olmadım göğüs agrimdan pert oldum bir sonraki adetim yarindir acaba olurmuyum son bir gun kala merak ediyorum test yapmaktan çekiniyorum birde iki gün once akintim vardı çok az denilecek kadar mide bulantısı eğer olursam soylerim ama olmazsam ne olur ne olmaz diye pazar gunune kadar bekleyip pazartesi test yapmayı düşünüyorum ne diyonuz hamilemiyim sizce
Korkuyom kız ben değil eşim hayal kırıklığına çok uğrar çünkü ben değil o çok istiyor varsada ona hemen umit vermiyorum yok var daha olabilir gecikmeler bir baktın yarın oldugumu yazarım buraya adet olduğumu olmazsam pazar gününe kadar beklicem ne olur ne olmaz garantiye alim her an adet de olabilirim.Yani 10 mayısta olman gerekiyordu olmadın , o zaman yap bir test rahatlarsın canim...
Canim test yaptığını ona söylemezsin ..kesin olursa şayet söylersin ... olmaz mi???Korkuyom kız ben değil eşim hayal kırıklığına çok uğrar çünkü ben değil o çok istiyor varsada ona hemen umit vermiyorum yok var daha olabilir gecikmeler bir baktın yarın oldugumu yazarım buraya adet olduğumu olmazsam pazar gününe kadar beklicem ne olur ne olmaz garantiye alim her an adet de olabilirim.
Pazartesi günü test yapıp ilk haberi size verecem.Allah izin verirse vermezsede hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olur.Canim test yaptığını ona söylemezsin ..kesin olursa şayet söylersin ... olmaz mi???
Hadi insallah canim..Pazartesi günü test yapıp ilk haberi size verecem.Allah izin verirse vermezsede hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olur.
Iidr cnm yarin oftara misafirlerim var tatliyo yapiyodm 1 gun onceden daha iyi oluyo sen napiyosn
Çalışıyorum canısı sen napıyorsun bebiş nasııl
Bende uzaniyorum canım şükür iyiyim.İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
Kolay gelsin canım benim afiyet olsunIidr cnm yarin oftara misafirlerim var tatliyo yapiyodm 1 gun onceden daha iyi oluyo sen napiyosn
Bende iyyim canım bugün dislerim şişmiş sancı yapıyor. Şuan kötü dislerimÇalışıyorum canısı sen napıyorsun bebiş nasııl
Cok geçmiş olsun kuzucumBende iyyim canım bugün dislerim şişmiş sancı yapıyor. Şuan kötü dislerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?