Bende öyleyim ya uykum kaçmasın diye sahur yapmıyorum

Selam kizlar birşey soracam. Son adetim 12 nisan yumurtalama günümde esimle tam isabet anladınız. 10 mayista olmam gerekir ben adet döneminde süt icsem gecikir bide ağrı kesici almıştım bir ara bir hafta gecikti oldum ama şimdi bu sefer çoksüt icmistim midem içim üzerine başım agriyinca aprol ağrı kesici aldım ve hala olmadım göğüs agrimdan pert oldum bir sonraki adetim yarindir acaba olurmuyum son bir gun kala merak ediyorum test yapmaktan çekiniyorum birde iki gün once akintim vardı çok az denilecek kadar mide bulantısı eğer olursam soylerim ama olmazsam ne olur ne olmaz diye pazar gunune kadar bekleyip pazartesi test yapmayı düşünüyorum ne diyonuz hamilemiyim sizce

Sahur hazirlamiyorum diye haklı ama o en azından birseyler yiyip içiyor. Ben ne su ne bir yemek direk yatiyom dolabin kapisi acilsa ben yatak odasinda uyaniyorum ve sabaha kadar uyku girmiyor gözüme ondan
Canim iftardan kalan yemeklerden yiyin sizde , hazırlaması zor geliyorsa veyahut kahvaltı türü de olabilir...senin uykunda ne hafifmiş canim melankolimm

Yani 10 mayısta olman gerekiyordu olmadın , o zaman yap bir test rahatlarsın canim...

Yani 10 mayısta olman gerekiyordu olmadın , o zaman yap bir test rahatlarsın canim...
Korkuyom kız ben değil eşim hayal kırıklığına çok uğrar çünkü ben değil o çok istiyor varsada ona hemen umit vermiyorum yok var daha olabilir gecikmeler bir baktın yarın oldugumu yazarım buraya adet olduğumu olmazsam pazar gününe kadar beklicem ne olur ne olmaz garantiye alim her an adet de olabilirim.

Canim test yaptığını ona söylemezsin ..kesin olursa şayet söylersin ... olmaz mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…