- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.961
Bende bahcede agaclarin altinda oturmus buraya takiliyorsum sizleri merak ettim ve ozledimBildirim.gelmeyince unutyurm cnm ya iyi oldu boyle..:):):) zaman dolduruyoruz esim.bi koltukta ben bi koltukta sen napiyosn
Ohhh ne guzel iyi yaptjn cnmBende bahcede agaclarin altinda oturmus buraya takiliyorsum sizleri merak ettim ve ozledim
T Tatlianne20Esseteacher @nurunnisa@bulca@boncukhanim
@krmckr15 @Pembegomlek @Sumeyyemertileyza @EyyyYar@bulca @ Boncukhanim ve diger yazamadigim butun arkadaslar canlar napiyonuz nasilsiniz herkes kayboldu ramazan biraz yogun gecoyor ama arada sohbetinizi eksik etmeyin
Bende misafirlikteyim kzuum ondan yazamadim napiyonuz canlarT Tatlianne20Esseteacher @nurunnisa@bulca@boncukhanim
@krmckr15 @Pembegomlek @Sumeyyemertileyza @EyyyYar ve diger yazamadigim butun arkadaslar canlar napiyonuz nasilsiniz herkes kayboldu ramazan biraz yogun gecoyor ama arada sohbetinizi eksik etmeyin
Bizdede esim kac gundur balikta balik ciktik baktik.bulamadik. sonra tavuk pilava döndu. Neyse ona gogus aldik tavuk pilav yapcam. Bende pizza istiyorum kac gundur. Banada iftara yakin pjzza sipatis verdik tamamdir. Bunaksam.kolayKizlar menuleriniz de neler var bakim.. bizde esim guvecte incik yapti
Tereyagli pirinc pipavi
Mercimek corbasi
Cacik
Gullac varrrr
Canim o nurunnisa eski üyelerden benim isimde _(alt tire) var iki tane...T Tatlianne20Esseteacher @nurunnisa@bulca@boncukhanim
@krmckr15 @Pembegomlek @Sumeyyemertileyza @EyyyYar ve diger yazamadigim butun arkadaslar canlar napiyonuz nasilsiniz herkes kayboldu ramazan biraz yogun gecoyor ama arada sohbetinizi eksik etmeyin
Geçmiş olsun kzuumCanim o nurunnisa eski üyelerden benim isimde _(alt tire) var iki tane...
Buradayım canim ... Biraz rahatsızlık yaşadım bogazim acıyordu o yüzden giremedim canim
Sen nasılsın iyimisin...
Tatliş Anneeem :)) aksamki menüyü yazıyorum hemeenEsseteacher ilginc Kiz B Bitterlokumu Asiyemmm2121 @krmckr15 @Pembegomlek D __Dahlia__ efisn @Bayan Papatya @EyyyYar Kmsl Hnd @BeautifulPanda0814 immzaben - Pudra Pembe - bulca selam kızlar nasılsınız neler var aksama
Imam ellerine sağlık afiyet olsun kuzuTatliş Anneeem :)) aksamki menüyü yazıyorum hemeen
yayla corbası
tavuk sote
bulgur pilavı
salata ve kavun
afiyet olsunn
Oh ellerine sağlık kuzum❤Karniyarik
Sehriye corbasi
Fasulye yemegi :))
Sagol canim seninde eline saglik :))Oh ellerine sağlık kuzum❤
Geçmiş olsun canım benimCanim o nurunnisa eski üyelerden benim isimde _(alt tire) var iki tane...
Buradayım canim ... Biraz rahatsızlık yaşadım bogazim acıyordu o yüzden giremedim canim
Sen nasılsın iyimisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?