Rahim filminde birşey yok
Muayene de yok
Testler normaldi herşey
Nedenini araştırmayacak mısınız dedim
Hayır dedi doktor
Ara vermeyi düşünüyorum
çookkk üzgünüm
Valla oturdum hüngur hungur agladim cok uzuliyorm.boyle. olunca allahm.kimseye yastamasin ins varidr bir hayir guzellestiriyodur ins allahim

Valla oturdum hüngur hungur agladim cok uzuliyorm.boyle. olunca allahm.kimseye yastamasin ins varidr bir hayir guzellestiriyodur ins allahim
Aynen canim sonuna kadar haklısın ... psikolojini düşünen yok ara vermen iyi olur... Allah yardımcın olsun...

Gozlerine kiyamam kuzum canım benim benide aglatcan agla dok içini allahım yardim etsin tek sen değilsin çoğu insan geciyor bu sinavdan. Rabbim mukafatlandircak seni canım.

Sağolun kızlar
Gördüm ve kaybettim
2 etti çok üzgünüm
Sizden dua bekliyorum

Ahh içimden koptu gitti
Kuzum 3 dusuk yaşadım ama kimse beni dusunmedi hep kavga tartisma esin bile onun cocu var bunun var niye olmuyor olmasin duscekse kayinvalide korun acele ediyonuz bulanimlar hamile kalsam bir strest oluyor düşük olunca da strest anlayan yok seni sen kendini dusun kuzum. Bak ben şimdi hamileyim çocuğum sorunlu isteyen olcakmi bilmiyom hep dua ediyom allahim herkesin yuzunu kara çıkarsın yavrum ne olsa kabulum bunda bile suclu ben gibi olcam ama allahima emanet. Olmuyorsada var bisi olmuyorsada vardır birşey

MasAllah kiz evlat bambaska benimde kizim var 8 yasinda . Ikinci olmuyo he benim hesabima gore 3. Dogurmustum ama iste !Allah ol derse olur ne kadar cabalarsan cabala Allah ol derse olur Kunfeyekun
Aynen ole canım seninde maşallah rabbim bagislasin neler yapiyon nasilsin bakalım

Ne hastalığı canim?? Rabbim şifalar versin.. insallah.
4 sene once kistlerim yuzunden doktorun verdigi haplari 1 sene kullandim kistler gitti sonra ilk 1 sene bikac kere sonra ki senelere gore giderek artan bitmeyen adet. Enfazla 10 gun temiz kaliyodum. Cunku dr verdigi ilac hormonlarimi alt ust etti zamanla vucudum pregesteron salgilamadigi icin de adetletim bitmiyodu poliplerde buna bagli olstu galiba.Polipler vardi alindi endemetrum hiperplazi var bende yani rahim kalinlasmasi. Progesteronum calismiyo. Ve ufak operasyon gecirdim simdi iyiyim cok sukur. cocugum olsa bidaha temizlenirim belki . Ilac tedavisi goruyorum 6 ay toplam temmuzda parca alinacak tekrar bakilacak artik neolacak sonra bilmiyorum

Allah Allah o doktorun yazdığı ilaç sana yaramadı desene doktorun ne demişti peki?
O doktorla mi halen sürüyor tedavi ...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…