- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.061
Canım benim biraz ara ver dinlendir insallah sagsalim olur allahim yardimcin olsun çok üzüldüm çok ii anlıyorum. Seni
Valla oturdum hüngur hungur agladimRahim filminde birşey yok
Muayene de yok
Testler normaldi herşey
Nedenini araştırmayacak mısınız dedim
Hayır dedi doktor
Ara vermeyi düşünüyorum
çookkk üzgünüm
Aynen canim sonuna kadar haklısın ... psikolojini düşünen yok ara vermen iyi olur... Allah yardımcın olsun...Ona kalsa sürekli transfer
Evet transfer de 10 kere transfer et
Hepsi düşsün umrunda mı
Yıkılan hep ben oluyorum
Anlamıyor beni
Gozlerine kiyamam kuzum canım benim benide aglatcan agla dok içini allahım yardim etsin tek sen değilsin çoğu insan geciyor bu sinavdan. Rabbim mukafatlandircak seni canım.
Valla oturdum hüngur hungur agladimcok uzuliyorm.boyle. olunca allahm.kimseye yastamasin ins varidr bir hayir guzellestiriyodur ins allahim
Aynen canim sonuna kadar haklısın ... psikolojini düşünen yok ara vermen iyi olur... Allah yardımcın olsun...
Gozlerine kiyamam kuzum canım benim benide aglatcan agla dok içini allahım yardim etsin tek sen değilsin çoğu insan geciyor bu sinavdan. Rabbim mukafatlandircak seni canım.
Sen kendin ara ver rahim biraz toparlansin kimseyi takma bu aciyi sen cekiyon kimse anlamiyor. Bunu en ii ben biliyomOna kalsa sürekli transfer
Evet transfer de 10 kere transfer et
Hepsi düşsün umrunda mı
Yıkılan hep ben oluyorum
Anlamıyor beni
Sen kendin ara ver rahim biraz toparlansin kimseyi takma bu aciyi sen cekiyon kimse anlamiyor. Bunu en ii ben biliyom
Sana dua etcem hep canım tüm annelerede kendini asla suclama.Sağolun kızlar
Gördüm ve kaybettim
2 etti çok üzgünüm
Sizden dua bekliyorum
Allaha sukurler olsun. Bebeginin cinsiyeti neBende uzaniyorum canım şükür iyiyim.
Kolay gelsin canım benim afiyet olsun
Bende iyyim canım bugün dislerim şişmiş sancı yapıyor. Şuan kötü dislerim
Kuzum 3 dusuk yaşadım ama kimse beni dusunmedi hep kavga tartisma esin bile onun cocu var bunun var niye olmuyor olmasin duscekse kayinvalide korun acele ediyonuz bulanimlar hamile kalsam bir strest oluyor düşük olunca da strest anlayan yok seni sen kendini dusun kuzum. Bak ben şimdi hamileyim çocuğum sorunlu isteyen olcakmi bilmiyom hep dua ediyom allahim herkesin yuzunu kara çıkarsın yavrum ne olsa kabulum bunda bile suclu ben gibi olcam ama allahima emanet. Olmuyorsada var bisi olmuyorsada vardır birşeyAhh içimden koptu gitti
Nasip ederse kız dediler canımAllaha sukurler olsun. Bebeginin cinsiyeti ne
Cok gecmis olsun. Hayirlisi demeli Rabbimin vardir bildigi Allah hayirli evlatlar versin sana Ser ise Hayra cevirip versin. En azindan hamile kalabiliyosun ben 4 senedir onuda beceremedim hastaligimdan dolayiAllah iyilik versin kızlar
Ben tekrar düşük yaptım
Yatıyorum
MasAllah kiz evlat bambaska benimde kizim var 8 yasinda . Ikinci olmuyo he benim hesabima gore 3. Dogurmustum ama iste !Allah ol derse olur ne kadar cabalarsan cabala Allah ol derse olur KunfeyekunNasip ederse kız dediler canım
Aynen ole canım seninde maşallah rabbim bagislasin neler yapiyon nasilsin bakalımMasAllah kiz evlat bambaska benimde kizim var 8 yasinda . Ikinci olmuyo he benim hesabima gore 3. Dogurmustum ama iste !Allah ol derse olur ne kadar cabalarsan cabala Allah ol derse olur Kunfeyekun
Tabii canim ederiz insallah ... insallah bir dahaki hamileliğin tam olur da sağ salim kucağına alırsın ...Rabbim büyük ..!!Sağolun kızlar
Gördüm ve kaybettim
2 etti çok üzgünüm
Sizden dua bekliyorum
Ramazan gunu iste halsizlik basladi bide misafirimde var bugunAynen ole canım seninde maşallah rabbim bagislasin neler yapiyon nasilsin bakalım
Ne hastalığı canim?? Rabbim şifalar versin.. insallah.Cok gecmis olsun. Hayirlisi demeli Rabbimin vardir bildigi Allah hayirli evlatlar versin sana Ser ise Hayra cevirip versin. En azindan hamile kalabiliyosun ben 4 senedir onuda beceremedim hastaligimdan dolayi
4 sene once kistlerim yuzunden doktorun verdigi haplari 1 sene kullandim kistler gitti sonra ilk 1 sene bikac kere sonra ki senelere gore giderek artan bitmeyen adet. Enfazla 10 gun temiz kaliyodum. Cunku dr verdigi ilac hormonlarimi alt ust etti zamanla vucudum pregesteron salgilamadigi icin de adetletim bitmiyodu poliplerde buna bagli olstu galiba.Polipler vardi alindi endemetrum hiperplazi var bende yani rahim kalinlasmasi. Progesteronum calismiyo. Ve ufak operasyon gecirdim simdi iyiyim cok sukur. cocugum olsa bidaha temizlenirim belki . Ilac tedavisi goruyorum 6 ay toplam temmuzda parca alinacak tekrar bakilacak artik neolacak sonra bilmiyorumNe hastalığı canim?? Rabbim şifalar versin.. insallah.
Allah Allah o doktorun yazdığı ilaç sana yaramadı desene doktorun ne demişti peki?4 sene once kistlerim yuzunden doktorun verdigi haplari 1 sene kullandim kistler gitti sonra ilk 1 sene bikac kere sonra ki senelere gore giderek artan bitmeyen adet. Enfazla 10 gun temiz kaliyodum. Cunku dr verdigi ilac hormonlarimi alt ust etti zamanla vucudum pregesteron salgilamadigi icin de adetletim bitmiyodu poliplerde buna bagli olstu galiba.Polipler vardi alindi endemetrum hiperplazi var bende yani rahim kalinlasmasi. Progesteronum calismiyo. Ve ufak operasyon gecirdim simdi iyiyim cok sukur. cocugum olsa bidaha temizlenirim belki . Ilac tedavisi goruyorum 6 ay toplam temmuzda parca alinacak tekrar bakilacak artik neolacak sonra bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?