- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.081
Yok canim ona gidermiyim daha tovbe mahvetti beni. Hormonlarimi alt ust etti ben ne acilar cekiyodum. Doktorum baska simdi iyi bi dr yani herkes memnun. InisAllah gecer hastaligim temmuza kadar yani tedaviye cevap veririm inisAllah. Artik Hayirlisi ne diyelim olmuyosada Rabbimin vardir bildigiAllah Allah o doktorun yazdığı ilaç sana yaramadı desene doktorun ne demişti peki?
O doktorla mi halen sürüyor tedavi ...??
Aynen canim çok acıyor biraz zaman geçsin azalıyor acısı , çok fena bir durum çok geçmiş olsun..Kızlar bu 20li dis cikaran varmı acaba benim 20li dismi çıkıyor sağ sonda sislik ve agri var ara erlerden sis sağda sanciyor 20li dis olablirmi
Olabilir genc anne nekadar gencsin suanda kendimi yasli hissettim valla masAllahKızlar bu 20li dis cikaran varmı acaba benim 20li dismi çıkıyor sağ sonda sislik ve agri var ara erlerden sis sağda sanciyor 20li dis olablirmi
Cok gecmis olsun. Hayirlisi demeli Rabbimin vardir bildigi Allah hayirli evlatlar versin sana Ser ise Hayra cevirip versin. En azindan hamile kalabiliyosun ben 4 senedir onuda beceremedim hastaligimdan dolayi
Doktorunu değiştirdiğin çok iyi olmuş canim insallah bu iyi gelir sana , Allah büyüktür ...Yok canim ona gidermiyim daha tovbe mahvetti beni. Hormonlarimi alt ust etti ben ne acilar cekiyodum. Doktorum baska simdi iyi bi dr yani herkes memnun. InisAllah gecer hastaligim temmuza kadar yani tedaviye cevap veririm inisAllah. Artik Hayirlisi ne diyelim olmuyosada Rabbimin vardir bildigi
Kuzum 3 dusuk yaşadım ama kimse beni dusunmedi hep kavga tartisma esin bile onun cocu var bunun var niye olmuyor olmasin duscekse kayinvalide korun acele ediyonuz bulanimlar hamile kalsam bir strest oluyor düşük olunca da strest anlayan yok seni sen kendini dusun kuzum. Bak ben şimdi hamileyim çocuğum sorunlu isteyen olcakmi bilmiyom hep dua ediyom allahim herkesin yuzunu kara çıkarsın yavrum ne olsa kabulum bunda bile suclu ben gibi olcam ama allahima emanet. Olmuyorsada var bisi olmuyorsada vardır birşey
Sana dua etcem hep canım tüm annelerede kendini asla suclama.
Öle deme kzum bende ruhum yaşlı:) 20 yaşındayım ama acaba dismi cikiyor bugün birden sislik ve sanci olduOlabilir genc anne nekadar gencsin suanda kendimi yasli hissettim valla masAllah
Dis derken bebisin disimi dis cikmaz,saci cikiyor olabilir yavas yavas oyle duymustum mide bulantisi yapar derlerÖle deme kzum bende ruhum yaşlı:) 20 yaşındayım ama acaba dismi cikiyor bugün birden sislik ve sanci oldu
Bisey olmaz gecer inisAllah 20 lik disinse zaten agri da dolur diye biliyorum ordan anlarsin zatenn.Öle deme kzum bende ruhum yaşlı:) 20 yaşındayım ama acaba dismi cikiyor bugün birden sislik ve sanci oldu
Rahim filminde birşey yok
Muayene de yok
Testler normaldi herşey
Nedenini araştırmayacak mısınız dedim
Hayır dedi doktor
Ara vermeyi düşünüyorum
çookkk üzgünüm
Ne olduğu bilmiyomn kzuum bugün disim çok kötü sonda etim sis ve ağrıyor bisi yeyim dedim disim sis olan yere temas geldiği için çok kötüDis derken bebisin disimi dis cikmaz,saci cikiyor olabilir yavas yavas oyle duymustum mide bulantisi yapar derler
Boyle düşünme canim kendini yıpratma biraz ara vermen senin icin iyi olur bak sana ne anlatacagim.
Bir tanidigim vardi denemedikleri yontem kalmadi,tup bebek asilama olmadi bir ara hamile kaldi dusuk yapti falan artik olmayinca oluruna biraktilar vardir bir sebebi tedaviyi vs biraktilar.
Aradan yillar gecti ve kadin hamile kaldi kendiliginden hem de ucuz bebe geldi.
Sen kendin icin mi dediydin,gecmis olsun.20 lik dis cikarmayasin benim cikmadi ama kardesimi mahvetti resmen.20 lik dis.Bence bir dis doktoruna gorun derim iltihap vs varsa onlemini alir doktor.Ne olduğu bilmiyomn kzuum bugün disim çok kötü sonda etim sis ve ağrıyor bisi yeyim dedim disim sis olan yere temas geldiği için çok kötü
Geçmiş olsun canım niye nasıl bir sorun oldukiAllah iyilik versin kızlar
Ben tekrar düşük yaptım
Yatıyorum
Cok siddetlenirse goruncem esime dedim yeni çıkmaya başlıyor. Dedi cekersin birine dedim bisi yapmıyorlar hamilelikte dedi ben gittim dediSen kendin icin mi dediydin,gecmis olsun.20 lik dis cikarmayasin benim cikmadi ama kardesimi mahvetti resmen.20 lik dis.Bence bir dis doktoruna gorun derim iltihap vs varsa onlemini alir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?