Allah Allah o doktorun yazdığı ilaç sana yaramadı desene doktorun ne demişti peki?
O doktorla mi halen sürüyor tedavi ...??
Yok canim ona gidermiyim daha tovbe mahvetti beni. Hormonlarimi alt ust etti ben ne acilar cekiyodum. Doktorum baska simdi iyi bi dr yani herkes memnun. InisAllah gecer hastaligim temmuza kadar yani tedaviye cevap veririm inisAllah. Artik Hayirlisi ne diyelim olmuyosada Rabbimin vardir bildigi

Cok gecmis olsun. Hayirlisi demeli Rabbimin vardir bildigi Allah hayirli evlatlar versin sana Ser ise Hayra cevirip versin. En azindan hamile kalabiliyosun ben 4 senedir onuda beceremedim hastaligimdan dolayi

Bende sen gibi diyordum
İnan bu daha kötüymüş
8 yılın sonunda tedavi ile 2 kez düşük

Doktorunu değiştirdiğin çok iyi olmuş canim insallah bu iyi gelir sana , Allah büyüktür ...

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İmtihanımız zor

Rahim filminde birşey yok
Muayene de yok
Testler normaldi herşey
Nedenini araştırmayacak mısınız dedim
Hayır dedi doktor
Ara vermeyi düşünüyorum
çookkk üzgünüm

Boyle düşünme canim kendini yıpratma biraz ara vermen senin icin iyi olur bak sana ne anlatacagim.

Bir tanidigim vardi denemedikleri yontem kalmadi,tup bebek asilama olmadi bir ara hamile kaldi dusuk yapti falan artik olmayinca oluruna biraktilar vardir bir sebebi tedaviyi vs biraktilar.

Aradan yillar gecti ve kadin hamile kaldi kendiliginden hem de ucuz bebe geldi.

Canım gerçekten çok zor
Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak
İnşallah rabbim bize de verir
Sağolasın

Ne olduğu bilmiyomn kzuum bugün disim çok kötü sonda etim sis ve ağrıyor bisi yeyim dedim disim sis olan yere temas geldiği için çok kötü
Sen kendin icin mi dediydin,gecmis olsun.20 lik dis cikarmayasin benim cikmadi ama kardesimi mahvetti resmen.20 lik dis.Bence bir dis doktoruna gorun derim iltihap vs varsa onlemini alir doktor.

Bugün biraz temizlik yaptım.az önce karniyariğı fırına attım. Bir cacık yapcam sonra şimdi erken yanina hafif bisiler birakacam yorgunum bu günlük de boyle olsun.

Sen kendin icin mi dediydin,gecmis olsun.20 lik dis cikarmayasin benim cikmadi ama kardesimi mahvetti resmen.20 lik dis.Bence bir dis doktoruna gorun derim iltihap vs varsa onlemini alir doktor.
Cok siddetlenirse goruncem esime dedim yeni çıkmaya başlıyor. Dedi cekersin birine dedim bisi yapmıyorlar hamilelikte dedi ben gittim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…