- 21 Eylül 2017
- 2.852
- 7.081
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.261
Nasılsınız kızlar havalar nasıl bizim burası yanıyor resmen hissedilen heralde 40 derece var.Dahada yükselmeye başlar artık.
@Kmsl Hnd sizde nasıl havalar sende Adanada oturuyordun aynımı.
Naptin kiz yine sen tut yoksa sonunda atilcan heptenSelam kızlar :) gene çenemi tutamadım ban yedim1 hafta ban olur mu :/ oluyomuş
Nasılsınız kızlar havalar nasıl bizim burası yanıyor resmen hissedilen heralde 40 derece var.Dahada yükselmeye başlar artık.
Canim az once yagmur yarişmasi gibi bir saatlik yagmur yagdi ve her yer su suan da hafif hafif yagiyor biz daha sicak goremedik malesef
@Kmsl Hnd sizde nasıl havalar sende Adanada oturuyordun aynımı.
Naptin kiz yine sen tut yoksa sonunda atilcan hepten
Bencededoğru diyosun ben uslu durayım bir süre
Ama bazıları var tutamıyorum kendimi. Cidden pişman degilim iyi ki yaptım oh olsunBencedeuslu bir kiz ol yoksa seni fena harcarlar
Şükür iyiyiz diyelim koşturmaca herkes kendi halinde işler güçler:)Ha
Haklisin tatli annemnasilsiniz ne var ne yok ben gormeyeli iyisinizdir inşallah
Evet oo kişiler hic bitmez ama napcan onlarla ugrasinca duzelceklerini zannetmiyom ama yinede ağzina saglik dikkat et seni kaybetmeyilimAma bazıları var tutamıyorum kendimi. Cidden pişman degilim iyi ki yaptım oh olsun
Hayırlı cumalar...Allah’in Selamı ile Hayırlı Cumalar ...
Aleykum selam cnmSelam kızlar
Hayirli cumalar tatlim ❤Allah’in Selamı ile Hayırlı Cumalar ...
Hayirli cumalar tatlim❤Çiçek çoktur ama gül başka İnsan çoktur ama dost başka Gün çoktur ama bugün başka Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile Hayırlı Cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?