Allah sizi cennette kavuştursun canım. Çok üzüldüm. Melekti cennete uçtu. Üzülme lütfen. O şimdi mutludur. Sen de en kısa sürede atlatırsın insallah

Ayyy canim cok uzuldum allah sabir versin cok gecmis olsun uzme kendini, demekki bu dunyada bu kadarmis daha cok gençsin tekrar bebek sahibi olabilirsin insallah allah buyuk ne diycegimi bilemiyorum ❤

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Gecemiz mübarek olsun.
Hayırlı geceler , hayırlı sahurlar Canlar ...

Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun kizlar elimizi açip dua ettiğimizz elimiz rabbimin dergahindan boş çevirmesin inşallh

Kızlar ya birşey isteyebilirmiyim. Benim bir cüz kalmış 30 ncu dagittim 4 tane bir tane kaldı ve kimse yok daha doğrusu bilen yok
İsterseniz 2 ye bolelim ama bu kadar okudum 4 cüz için kalmasın diye 3 dagittim 1 kaldı varmı bilen yardımcı olan
30 cüz. Yoksa da canınız sağ olsun.

Çok şükür herkes temizliğe dalmış kızlar üstteki mesajımı dikkate almayın. Az önce bir arkadaş aradı dedi hala adet olmamaşım dur okim dedi hemen buraya koştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…