- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.281
Canim , benim bildiğim sayılıyor o yüzden dikkat et kendine dualar oku ...T Tatlianne20 . D __Dahlia__Asiyemmm2121 . @EyyyYar. bulca B Bitterlokumu @Bayan Papatya Esseteacher . Kızlar bir bakar mısınız 2 aylik dusukte lohusadan sayılır mı bilen varmı yada tanidiginizdan bilen
Bugün bebeğim kendiliginden düştü. Onu gömdüm 2 aylık olmasina rağmen ve küçük bir fıstık gibi kalbi vardı kalbini gördüm okadar içim parçalandıki bilemezsin bilmiyorum daha once boyle yaşayan oldumu amaevlat ışte düşününce bir garip hissettim. Suan evde dinleniyorum. Taşınma işi yavaşladı hatta birşey yapmadım. Çünkü belim agriyor bide sirtimin biraz aşağısı sancı giriyor. Karnım derin derin ağrılar geliyor. Bide aşırı nefes darlığı yaşıyorum konuşmak nefesimi kesiyor uzun cumle kuramiyorum. Bilmiyorum niye böyle bide kızlar birşey soylim bu durumda lohusa oluyor mu olmuyor mu tanıdığınız var mı yada yakininizda çok iyi bilen 2 aylık tı
Cok sukur simdilik iyiyiz canm sen nasilsin neler yapiyon nasil gidiyor gerçi bayram az kaldi biz kadinlar temizlige giriştik amaSlm.canlarr nasilsinz
Ayyy canim cok uzuldum allah sabir versin cok gecmis olsun uzme kendini, demekki bu dunyada bu kadarmis daha cok gençsin tekrar bebek sahibi olabilirsin insallah allah buyuk ne diycegimi bilemiyorum ❤Bugün bebeğim kendiliginden düştü. Onu gömdüm 2 aylık olmasina rağmen ve küçük bir fıstık gibi kalbi vardı kalbini gördüm okadar içim parçalandıki bilemezsin bilmiyorum daha once boyle yaşayan oldumu amaevlat ışte düşününce bir garip hissettim. Suan evde dinleniyorum. Taşınma işi yavaşladı hatta birşey yapmadım. Çünkü belim agriyor bide sirtimin biraz aşağısı sancı giriyor. Karnım derin derin ağrılar geliyor. Bide aşırı nefes darlığı yaşıyorum konuşmak nefesimi kesiyor uzun cumle kuramiyorum. Bilmiyorum niye böyle bide kızlar birşey soylim bu durumda lohusa oluyor mu olmuyor mu tanıdığınız var mı yada yakininizda çok iyi bilen 2 aylık tı
Bildirim gelmedi canm yaaa ama bir bilgim yok canmT Tatlianne20 . D __Dahlia__Asiyemmm2121 . @EyyyYar. bulca B Bitterlokumu @Bayan Papatya Esseteacher . Kızlar bir bakar mısınız 2 aylik dusukte lohusadan sayılır mı bilen varmı yada tanidiginizdan bilen
Bilgim yok canım.T Tatlianne20 . D __Dahlia__Asiyemmm2121 . @EyyyYar. bulca B Bitterlokumu @Bayan Papatya Esseteacher . Kızlar bir bakar mısınız 2 aylik dusukte lohusadan sayılır mı bilen varmı yada tanidiginizdan bilen
Hayırlı geceler , hayırlı sahurlar Canlar ...
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Gecemiz mübarek olsun.
Hayırlı geceler , hayırlı sahurlar Canlar ...
hamilemisin kuzumm hayırlı olsunn cok sevindimmSlm.canlarr nasilsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?