Bir kere daha bole konu olmuştu ama sen gprumcene hep açık açık gel diyorsun zaten herzamanda olmaz ama arada gelmek istemezsede yinede abla ailemler var gel beraber oturalim gibisinden ama herzamanda olmaz ya benim ailemle veya arkadaslarla konuscaklarim olur özel. Sen yinede bir araya geldiginde abla kapi kapiyayaiz sen yabanci değilsin ben seni ablam gibi görüyorum davet bekleme de ben öle düşündüğüm için demedim ama bundan sonra söz söylerim hersaman açık kapı m dersin mesajlan olmaz zaten kapı kapiyasiniz

Himmm kendine boyle özel yer açabiliyor musun o zaman oyiymis :)
Aynen geyik bolumune acabikiyon her bölüm ayri acmak istediginde sor ceza yeme yenisin mesela tum kizlarin gormesi icin bir sey paylasmak istiyorsun derdin varsa sor oraya derdini ac yazarlar her konu ayrı dua topigi mesela dua istersen ole canım ogrenirsin

D __Dahlia__ Benden 1 yas büyük sadece. Evlendigimden beri diyorum Istedigin zaman gel diye. Bugün oturup konusucam onunla.
Benden cok elalem ne der kafasinda gidiyor kizlar bunu da söylicem elalem benden önemlimi diye.
Bende bundan sonra bir kere cagiriyorsam bir kere cagirmicam ki bana mesajda dedi davet etsende gelmicem diye..
T Tatlianne20 evet kuzum herzaman söylüyorum gelsin diye illa davet mi beklemesi gerekiyor anlamiyorum. Ablalarina giderken de davetsoz gidiyor. Demek ki beni kardesinin esi oldugum icin kabulleniyor.sevdeydi benimseseydi böyle yapmazdi benim gözümde
Hem sık gelen arkadaslar zaten 1 saat oturup kalkiyor cogunlukla.
Onlarin da kendine göre sikintilari var benimle paylasmak istedikleri ben 3. bir kisiyi yanimiza alamam ki

Hak K isin sana katılıyorum ne bu ya herkesin kendine gire düzeni var sinir etti bu görünce herseyde olunmaz

Hak K isin sana katılıyorum ne bu ya herkesin kendine gire düzeni var sinir etti bu görünce herseyde olunmaz

Yada seni benimsemis kiskaniyor olabilir
Kiskanclik var tatlianne bizim oturdugumuz dairede onlar oturuyordu. Biz nisanlandik esim ona demis cik evimden
Sonra esim burasini komple yikti döktü istedigi gibi yapti ya görümcemin gücüne gitti..
hala daha esim evde biseyler yapsin "bizim yapmamiza izin vermiyordun simdi niye kendin yapiyorsun" diyor ablasi..

Anladım canım insallah düzelir bir yerde tak eder artık sürekli onun suyuna gitmek olmaz seninde kendine gore düzenin var

Hayırlı sabahlar can...❤
Görümce görümce gormeyeyim seni ömrümce demişler .
Hicc takılma herkesin kendine göre hayati ve düzeni var..
7, 24 dib dibe yaşamak zorunda değilsin..

Anladım canım insallah düzelir bir yerde tak eder artık sürekli onun suyuna gitmek olmaz seninde kendine gore düzenin var

Aynen öyle canlar onlar benim huyuma göre davransin ozaman..

Bugün cok basim agriyor ya​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…