- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.641
Bir kere daha bole konu olmuştu ama sen gprumcene hep açık açık gel diyorsun zaten herzamanda olmaz ama arada gelmek istemezsede yinede abla ailemler var gel beraber oturalim gibisinden ama herzamanda olmaz ya benim ailemle veya arkadaslarla konuscaklarim olur özel. Sen yinede bir araya geldiginde abla kapi kapiyayaiz sen yabanci değilsin ben seni ablam gibi görüyorum davet bekleme de ben öle düşündüğüm için demedim ama bundan sonra söz söylerim hersaman açık kapı m dersin mesajlan olmaz zaten kapı kapiyasinizGörümceme nasil davranmaliyim?
Kizlar görümcem az önce bana sesli mesaj gönderdi. Bana misafir geldiginde onu davet etmemem anneme gittigimde ona da "gel " dememem onu cok kizdiriyormus. Artik bu duruma dayanamamis ve bana mesaj göndermis. Bundan sonra misafir geldiginde onu cagirsam da gelmeyecekmis.
Nedenini de söyliyim. Buradaki insanlar "gelin görümce arasi bozuk anlasamiyorlar. Hic gelin görümcesini davet etmiyor" diye dedikodular olur diye...
Halbuki bikac ay önce ona söylemistim "abla biz bir aileyiz kimse kimseyi davet etmek zorunda degil istedigin zaman gel"
Hayir olmuyor özel davet bekliyor...
benim ailemde hic öyle davet meselesi yok. Elalem ne der diye bir cümle yok. Kim kiminle görüsmek istiyorsa görüsüyor. Eger biliyorsa misafiri var yinede davet beklemeden gidilir benim ailemde... bunlar öyle degil ki anam hep özel olmak istiyorlar.
sesli mesaja cevap olarak yazdim yüz yüze konusmak istedigimi daha cevap gelmedi ondan.
Nasil davraniyim? Esimin konudan haberi yok. Mesajima cevap vermezse ben tekrar yaziyim mi konusmak icin?
Hayırlı aksamlar canim..Hayırlı aksamlar kizceler
Aynen geyik bolumune acabikiyon her bölüm ayri acmak istediginde sor ceza yeme yenisin mesela tum kizlarin gormesi icin bir sey paylasmak istiyorsun derdin varsa sor oraya derdini ac yazarlar her konu ayrı dua topigi mesela dua istersen ole canım ogrenirsinHimmm kendine boyle özel yer açabiliyor musun o zaman oyiymis :)
Canim senden büyükmüş ya!! Ummuş yani beklemiş illaki davet edilmek ister, insan davet edilmeyince gitmek istemiyor bazen ...
Sende her misafir gelince değil de bazılarında çağırsaydın öyle her misafir gelince olmaz..
Hani sen çağır da ister gelir ister gelmez sen adetini yap...
Yine de eşine danış istersen, halledersin inşAllah..
D __Dahlia__ Benden 1 yas büyük sadece. Evlendigimden beri diyorum Istedigin zaman gel diye. Bugün oturup konusucam onunla.Bir kere daha bole konu olmuştu ama sen gprumcene hep açık açık gel diyorsun zaten herzamanda olmaz ama arada gelmek istemezsede yinede abla ailemler var gel beraber oturalim gibisinden ama herzamanda olmaz ya benim ailemle veya arkadaslarla konuscaklarim olur özel. Sen yinede bir araya geldiginde abla kapi kapiyayaiz sen yabanci değilsin ben seni ablam gibi görüyorum davet bekleme de ben öle düşündüğüm için demedim ama bundan sonra söz söylerim hersaman açık kapı m dersin mesajlan olmaz zaten kapı kapiyasiniz
Hak K isin sana katılıyorum ne bu ya herkesin kendine gire düzeni var sinir etti bu görünce herseyde olunmazD __Dahlia__ Benden 1 yas büyük sadece. Evlendigimden beri diyorum Istedigin zaman gel diye. Bugün oturup konusucam onunla.
Benden cok elalem ne der kafasinda gidiyor kizlar bunu da söylicem elalem benden önemlimi diye.
Bende bundan sonra bir kere cagiriyorsam bir kere cagirmicam ki bana mesajda dedi davet etsende gelmicem diye..
T Tatlianne20 evet kuzum herzaman söylüyorum gelsin diye illa davet mi beklemesi gerekiyor anlamiyorum. Ablalarina giderken de davetsoz gidiyor. Demek ki beni kardesinin esi oldugum icin kabulleniyor.sevdeydi benimseseydi böyle yapmazdi benim gözümde
Hem sık gelen arkadaslar zaten 1 saat oturup kalkiyor cogunlukla.
Onlarin da kendine göre sikintilari var benimle paylasmak istedikleri ben 3. bir kisiyi yanimiza alamam ki
:)Evet öğrenir giderim ya zamanla ama şimdiden sevdim
Hak K isin sana katılıyorum ne bu ya herkesin kendine gire düzeni var sinir etti bu görünce herseyde olunmaz
Kiskanclik var tatlianneYada seni benimsemis kiskaniyor olabilir
Hayırlı sabahlar can...❤Hayirli sabahlar poncikler
Anladım canım insallah düzelir bir yerde tak eder artık sürekli onun suyuna gitmek olmaz seninde kendine gore düzenin varKiskanclik var tatliannebizim oturdugumuz dairede onlar oturuyordu. Biz nisanlandik esim ona demis cik evimden
Sonra esim burasini komple yikti döktü istedigi gibi yapti ya görümcemin gücüne gitti..
hala daha esim evde biseyler yapsin "bizim yapmamiza izin vermiyordun simdi niye kendin yapiyorsun" diyor ablasi..
Hayırlı sabahlar can...❤
Görümce görümce gormeyeyim seni ömrümce demişler .
Hicc takılma herkesin kendine göre hayati ve düzeni var..
7, 24 dib dibe yaşamak zorunda değilsin..
Anladım canım insallah düzelir bir yerde tak eder artık sürekli onun suyuna gitmek olmaz seninde kendine gore düzenin var
Gecmis olsun havalar dan dir kafanada takma canimAynen öyle canlaronlar benim huyuma göre davransin ozaman..
Bugün cok basim agriyor ya
Aminn canım sen naparsin ne edersin evli bekar coluk cocukAllah kimseyi kıskançlık huyu suyu vermesin gorumceler çok fena
Gecmis olsun havalar dan dir kafanada takma canim
Aminn canım sen naparsin ne edersin evli bekar coluk cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?