- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.681
Amin insallahAllah şükreden hanımlardan eylesin hepimizi...
Canim tatlı hamiş tatildeymiş..
Bazen hamilelik belirtisi bazende normal oluyor canım hayırlısı olsun.Selam kizlar nasilsiniz?
Tatile giden var mi? Nerelere gideceksiniz?
Poncikler size bisey sormak istiyorum.
2 aydir adetim 3 gün sürüyor (normalinde 4-5 gün sürerdi).
3. günden sonra bitiyor ve 2-4 gün kahverengi azcik leke geliyor. Dogum kontrol hapimi düzenöi olarak kullaniyorum.
Bu leke neden geliyor olabilir?
Insallah normaldirBazen hamilelik belirtisi bazende normal oluyor canım hayırlısı olsun.
Yok canim maleseffSelam kizlar nasilsiniz?
3. günden sonra bitiyor ve 2-4 gün kahverengi azcik leke geliyor. Dogum kontrol hapimi düzenöi olarak kullaniyorum.
Nasılsın canımGünaydinlar kizlaaaar
Nasılsın canım
Selam kizlar nasilsiniz?
Bende yatakdayim kalkıp bişiler hazirliycam dun islerle uğraştım bigun dinlenenyim dedim şükür iyi diyelim kuzum.İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik :) günaydın bu arada :)
Heran bisi olur ufaktan uğraşıyorum kuzum kimseden fayda yok anlayacağın.Çok yormasaydin kendini herşey olur gider
Ailen, eşinin ailesi falan yok mu yakinlarinizdaHeran bisi olur ufaktan uğraşıyorum kuzum kimseden fayda yok anlayacağın.
Var ailem herkesin kendi sorunlar bende çağırmıyorum kendi işimi gördüğüm için esiminde var gelir ama çok karışık durumlar kuzu bole iyi diyelim biraz sıkıntılı geciyor hamilelik.Ailen, eşinin ailesi falan yok mu yakinlarinizda
Var ailem herkesin kendi sorunlar bende çağırmıyorum kendi işimi gördüğüm için esiminde var gelir ama çok karışık durumlar kuzu bole iyi diyelim biraz sıkıntılı geciyor hamilelik.
Hayırlı akşamlar canım.. nasılsınHayırlı aksamlar Canlar;
Napiyim , benim kız sürekli suyla oynamak istiyor Bende haliyle sıkıldım bu durumdan ...Hayırlı akşamlar canım.. nasılsın
Sıcak çocukta haklı..Na
Napiyim , benim kız sürekli suyla oynamak istiyor Bende haliyle sıkıldım bu durumdan ...
Canim öyle değil , oyuncak bardağına su koyduruyor oyuncaklarına döküyor sürekli bitiyor bir daha istiyor ..Sıcak çocukta haklı..
Aaa.Canim öyle değil , oyuncak bardağına su koyduruyor oyuncaklarına döküyor sürekli bitiyor bir daha istiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?