- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.721
Canim benimki ayni kızın peşindeyim öyle geçiyor günler şükürler olsun ..
Canim bunu galiba Zeytintanem paylaşmıştı bende yorum yazmıştım .. Evet çok anlamlı..Son zamanlarda okuduğum en guzel anlamlı bir yazıdan birtanesi D __Dahlia__ tesekkurler
Aynen canim... Su vazgeçilmezi ..Evet okimustm geçenlerde su bardak oyunu :) çok şükür tek onların peşinde geçsin ömür
Aynen canim... Su vazgeçilmezi ..
Orada da oynuyor canim.. aynen rahat..Sıcakta onlar da haklı tabi balkona çıkar bence orada doyasıya oynasın en rahatı :)
Orada da oynuyor canim.. aynen rahat..
Amin canim sağolAnladim canim, tekrardan çok geçmiş olsun, inşAllah erken dogum olmaz Rabbim acil şifalar versin ... Teşekkür ederim canim inşAllah.
Nasılsın canım çok etiket yaptım ama gormedin merak ettim.Amin canim sağol
Şükür kuzum gebelik devam iyiyiz diyelim sen nasil oldun bebek nasılT Tatlianne20 kuzum sen nasılsın. Hiç soramadım seni de. Izmirdeydim zaten gelirken kardeşimi de getirdim geldiğimden beri temizlikti hastalıktı uğraşıyorum o yüzden buraya da fazla giremedim
Nasılsın kuzumHey bayanlar
Hayırlı geceler c anim hav yağmurlu nem var sicak bizde şükür diyelim sen ansillsin balımİYİ geceler kızlar nasılsınız havalar nasıl
Teşekkür ederim iyiyim birazda buralara yağsa iyi olur :)Hayırlı geceler c anim hav yağmurlu nem var sicak bizde şükür diyelim sen ansillsin balım
Gördüm sonradan canım baya bi süre girmeye vaktim olmadı o yüzden kuzum kusura bakmaNasılsın canım çok etiket yaptım ama gormedin merak ettim.
Daha iyiyim ben çıktım hastaneden. Sancim oluyor arada bi onun dışında iyiyim. Aman sizde iyi olun yaa aklımda geldikçe sana dua ediyorum hepŞükür kuzum gebelik devam iyiyiz diyelim sen nasil oldun bebek nasıl
Canim çıktığına sevindim..Allah şifanı versin inşAllah..Daha iyiyim ben çıktım hastaneden. Sancim oluyor arada bi onun dışında iyiyim. Aman sizde iyi olun yaa aklımda geldikçe sana dua ediyorum hep
Çok teşekkür ederim kuzum sende sağlıkla alırsın inşallah ikimozinde aynı eylül dogumlu olcak yavrucuklar isim ne dusundun kuzuDaha iyiyim ben çıktım hastaneden. Sancim oluyor arada bi onun dışında iyiyim. Aman sizde iyi olun yaa aklımda geldikçe sana dua ediyorum hep
Amin canim sağolCanim çıktığına sevindim..Allah şifanı versin inşAllah..
Aslı koycaz canım Allah nasip ederseÇok teşekkür ederim kuzum sende sağlıkla alırsın inşallah ikimozinde aynı eylül dogumlu olcak yavrucuklar isim ne dusundun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?