- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.701
Canim 19 aylık daha , bende cildiracam yakında ne zaman bırakacak bu takıntıyı ...Aaa.
Kaç yaşındaydı.. bir ara benim kizinda öyle takıntısı vardı delirmistim artık..
Benim kız yeni yeni bıraktı canım.. Allah yardımcın olsun.. zor vallahi..Canim 19 aylık daha , bende cildiracam yakında ne zaman bırakacak bu takıntıyı ...
Aminn canimm... bol bol sabır cekeceğiz..Benim kız yeni yeni bıraktı canım.. Allah yardımcın olsun.. zor vallahi..
Sağol canım benim. Içine doğdu galiba rahatsızım. Erken doğum olabilir çok kasılmalarım var 12 gündür ishalim. Yatış verdi doktor hastanedeyim şimdi. Oğlum iyi çok şükür kolu iyileşti. Şimdi eşimin annanesinde ben hastanede olduğum için. Sen nasılsın kızın nasıl. Uzun zamandır girmiyordum ben de kk ya haberdar olamadım hiç birinizden.gulse14 Canim aklıma geldinde, nasılsın iyimisin ?? Sen ve bebeğin iyidir inşAllah .. Oğlunda iyi olmustur inşAllah..
Yok canim maleseff
Kahverengi leke normal geldi bana adetin anca biter canim kalanıdır yani...
Yorumunuz icin tsk ederim canlarİyiyiz sen nasilsim :)
Bence normal ya telaşa kapılma kahverengi leke hep geliyor zaten sonuna dogru
Aynen canim öyle oldu , aklıma gelen arkadaşları sorarım öyle...Ahh!! Canim kaçıncı haftadaydın ki??Sağol canım benim. Içine doğdu galiba rahatsızım. Erken doğum olabilir çok kasılmalarım var 12 gündür ishalim. Yatış verdi doktor hastanedeyim şimdi. Oğlum iyi çok şükür kolu iyileşti. Şimdi eşimin annanesinde ben hastanede olduğum için. Sen nasılsın kızın nasıl. Uzun zamandır girmiyordum ben de kk ya haberdar olamadım hiç birinizden.
Ben hiç yetişemiyorum o yüzden girmez olmuştum buraya. Kaka tahlili yaptılar canım doktorum daha gelmedi gelince o söyleyecek sonucu. 28 haftalık bebek şimdi.Aynen canim öyle oldu , aklıma gelen arkadaşları sorarım öyle...Ahh!! Canim kaçıncı haftadaydın ki??
Gebelikte ishal sıkıntı olabiliyor senin ki uzun sürmüş , iyi gitmişsin hastaneye geçmiş olsun, peki neden olmuş bu durum ne dedi doktorun??
İnşAllah atlatırsın canim...
Oğlunun iyileştiğine sevindim , Allah birdaha göstermesin ...
Bende iyiyim canim , kızla uğraşıyorum iste yaramazlık pesinde hep hiç durmuyor
Bende fırsat buldukça giriyorum öyle işte ...
Anladim canim, tekrardan çok geçmiş olsun, inşAllah erken dogum olmaz Rabbim acil şifalar versin ... Teşekkür ederim canim inşAllah.Ben hiç yetişemiyorum o yüzden girmez olmuştum buraya. Kaka tahlili yaptılar canım doktorum daha gelmedi gelince o söyleyecek sonucu. 28 haftalık bebek şimdi.
Maşallah kızına. Yapacak annesi şimdi tam yaramazlık zamanları ama 3.yaşa gelince çocuklar çok düzeliyor her şeyi anlıyor oturaklaşıyor. Benimki öyle oldu en azından :)
Selam canim nasılsın iyimisin ?? Nasıl gidiyor hayat ?? Tatilde misin yoksa...Hey bayanlar
Selam canim nasılsın iyimisin ?? Nasıl gidiyor hayat ?? Tatilde misin yoksa...
Bende iyiyim , kızıma çorba pişircem birazdan ..İyiym cnm sen nasılsın :)
Bende iyiyim , kızıma çorba pişircem birazdan ..
Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor ??
İyi bakalım canim kolay gelsin papatya hanım .. ne döktürecen aksama ??İyiyim bende tv izlyrm. Yemek yapcam
Son zamanlarda okuduğum en guzel anlamlı bir yazıdan birtanesi D __Dahlia__ tesekkurlerArkadaslar bu hosuma gitti sizinle de paylasmak istedimEki Görüntüle 2168685 Eki Görüntüle 2168686 Eki Görüntüle 2168687 Eki Görüntüle 2168688
Canim benimki ayni kızın peşindeyim öyle geçiyor günler şükürler olsun ..D __Dahlia__ iyiyim canım sen nasılsın hayat güzel geçiyor senin nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?