gulse14 Canim aklıma geldinde, nasılsın iyimisin ?? Sen ve bebeğin iyidir inşAllah .. Oğlunda iyi olmustur inşAllah..
Sağol canım benim. Içine doğdu galiba rahatsızım. Erken doğum olabilir çok kasılmalarım var 12 gündür ishalim. Yatış verdi doktor hastanedeyim şimdi. Oğlum iyi çok şükür kolu iyileşti. Şimdi eşimin annanesinde ben hastanede olduğum için. Sen nasılsın kızın nasıl. Uzun zamandır girmiyordum ben de kk ya haberdar olamadım hiç birinizden.

Aynen canim öyle oldu , aklıma gelen arkadaşları sorarım öyle...Ahh!! Canim kaçıncı haftadaydın ki??
Gebelikte ishal sıkıntı olabiliyor senin ki uzun sürmüş , iyi gitmişsin hastaneye geçmiş olsun, peki neden olmuş bu durum ne dedi doktorun??
İnşAllah atlatırsın canim...
Oğlunun iyileştiğine sevindim , Allah birdaha göstermesin ...

Bende iyiyim canim , kızla uğraşıyorum iste yaramazlık pesinde hep hiç durmuyor

Bende fırsat buldukça giriyorum öyle işte ...

Ben hiç yetişemiyorum o yüzden girmez olmuştum buraya. Kaka tahlili yaptılar canım doktorum daha gelmedi gelince o söyleyecek sonucu. 28 haftalık bebek şimdi.
Maşallah kızına. Yapacak annesi şimdi tam yaramazlık zamanları ama 3.yaşa gelince çocuklar çok düzeliyor her şeyi anlıyor oturaklaşıyor. Benimki öyle oldu en azından :)

Anladim canim, tekrardan çok geçmiş olsun, inşAllah erken dogum olmaz Rabbim acil şifalar versin ... Teşekkür ederim canim inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…