Son zamanlarda okuduğum en guzel anlamlı bir yazıdan birtanesi D __Dahlia__ tesekkurler

Biz sadece sayfanin ön kismini görüp de kiziyoruz ama ilersiniz düsünmüyoruz malesef. Bunu okuduktan sonra bazi düsüncelerim degisti :) tabiki kayinvalideme sinir cizgisini gectirmiyorum ama esim bisey yaptiginda da icimden kizmiyorum artik :)

Arada bi yüklerim isterseniz

Tabiki isteriz

Amin canım
2 temmuzda doğdu
Canım üç hafta hastanede yattık bebegimde sıkıntı vardı.
Ilaç tedavisine başladılar eve çıktık geçen cumartesi cokk şükür...
Çok yorucu.
Evde yermek yok

Temizlik vs c9k zor.
Uykusuzluk beni bitiriyor.
Birde bebegim kilo almıyor

Gittiğim doktor anne sutunu unut. Mama ver dedi

Bende emzirme danışmanına danıştım. O da bir haafta daha bakalim 125 gramdan az alirsa o zaman dusunuruz dedi

Emiyor mu peki. Emiyorsa sakın pes etme. Emmiyorsa da pes etme. Anne sütü kadar değerli bi besin yok. Ben oğluma anne sütünü 3 ay boyunca sağarak verdim çok zordu ama pes etmedim 3 ay sonra benden emmeye başladı. Bak sana bi tarif vercem onu mutlaka uygula sütündeki değişikliği görürsün. Tereyağını erit üzerine pekmez koy ikisini kaynat. Içine ekmek batırarak bol bol ye. Ben ilk günden itibaren bunu uyguladım ve oğlum emmedigi halde maşallah sütüm oldu ve yağlı olduğu için de çok güzel kilo aldı. Ha bide bol bol su iç kuzum. Ilk zamanlar çok zor Allah kolaylık versin inşallah sonra herşey düzene girince unutuyorsun bu geçen zor günleri. Bu arada bebek neden hastanede kaldı geçmiş olsun

Canim, benimde aklıma gelmiştin pembegomlek nerelerde acaba diye??
Hamileydin , bebeğin dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşAllah, hayırlı evlat olsun sizlere inşAllah adini ne koydunuz??
Birde sıkıntılı diyordun hamile iken kötü değildir umarim, bebeğin daha iyi olur inşAllah...
Sezaryen mi doğdu??
Canim yardım eden yok mu? İlk bebek zordur acemi olduğun icin bende zorlanmıştım kızımda
...
Eşin felan yardımcı olsun..
Yiyeceksin ki sütun olsun yoksa azalır , her emzirmeden sonra 1 bardak su iç ki emzirdiğin sütü karşılasın ..
Çok geçmiş olsun, bol sütlü günler diliyorum canim kendine ve bebeğine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…