- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.741
Maşallah kuzum allah sağlıkla getirsin dünyayaAslı koycaz canım Allah nasip ederse
Inşallah canım tüm bebişleri :)Maşallah kuzum allah sağlıkla getirsin dünyaya
Canim nasılsın daha iyimisin???Inşallah canım tüm bebişleri :)
Son zamanlarda okuduğum en guzel anlamlı bir yazıdan birtanesi D __Dahlia__ tesekkurler
Tabiki isterizBiz sadece sayfanin ön kismini görüp de kiziyoruz ama ilersiniz düsünmüyoruz malesef. Bunu okuduktan sonra bazi düsüncelerim degisti :) tabiki kayinvalideme sinir cizgisini gectirmiyorum ama esim bisey yaptiginda da icimden kizmiyorum artik :)
Arada bi yüklerim isterseniz
Kızlar ben geldim aranıza :)
Hoşbulduk cnmHoşgeldin
Maşallah çok iyiyim canım bugün bütün gün temizlik yaptım. Yemek bulaşık derken yeni oturdum. Sen nasılsınCanim nasılsın daha iyimisin???
B Bugunneselibirgun canım aklıma geldin profiline baktım da şimdi doğum yapmışsın galiba. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah :) ne zaman doğdu buraya pek giremediğim için kaçırmışım ben. Nasıl gidiyor bebisle hayat
Emiyor mu peki. Emiyorsa sakın pes etme. Emmiyorsa da pes etme. Anne sütü kadar değerli bi besin yok. Ben oğluma anne sütünü 3 ay boyunca sağarak verdim çok zordu ama pes etmedim 3 ay sonra benden emmeye başladı. Bak sana bi tarif vercem onu mutlaka uygula sütündeki değişikliği görürsün. Tereyağını erit üzerine pekmez koy ikisini kaynat. Içine ekmek batırarak bol bol ye. Ben ilk günden itibaren bunu uyguladım ve oğlum emmedigi halde maşallah sütüm oldu ve yağlı olduğu için de çok güzel kilo aldı. Ha bide bol bol su iç kuzum. Ilk zamanlar çok zor Allah kolaylık versin inşallah sonra herşey düzene girince unutuyorsun bu geçen zor günleri. Bu arada bebek neden hastanede kaldı geçmiş olsunAmin canım
2 temmuzda doğdu
Canım üç hafta hastanede yattık bebegimde sıkıntı vardı.
Ilaç tedavisine başladılar eve çıktık geçen cumartesi cokk şükür...
Çok yorucu.
Evde yermek yok
Temizlik vs c9k zor.
Uykusuzluk beni bitiriyor.
Birde bebegim kilo almıyor
Gittiğim doktor anne sutunu unut. Mama ver dedi
Bende emzirme danışmanına danıştım. O da bir haafta daha bakalim 125 gramdan az alirsa o zaman dusunuruz dedi
İyiyim canim, yeni gördüm mesajını , şükürler olsun iyi gidiyor.. temizlikle uğraşıyorum iste kızı uyuttuktan sonra..Maşallah çok iyiyim canım bugün bütün gün temizlik yaptım. Yemek bulaşık derken yeni oturdum. Sen nasılsın
Canim, benimde aklıma gelmiştin pembegomlek nerelerde acaba diye??Amin canım
2 temmuzda doğdu
Canım üç hafta hastanede yattık bebegimde sıkıntı vardı.
Ilaç tedavisine başladılar eve çıktık geçen cumartesi cokk şükür...
Çok yorucu.
Evde yermek yok
Temizlik vs c9k zor.
Uykusuzluk beni bitiriyor.
Birde bebegim kilo almıyor
Gittiğim doktor anne sutunu unut. Mama ver dedi
Bende emzirme danışmanına danıştım. O da bir haafta daha bakalim 125 gramdan az alirsa o zaman dusunuruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?