Anne hakkı elbette ama
Oğlunun yuvasına huzursuzluk vererek değil
Allahtan uzaksın canım
Çocuğunla ve eşinle inşallah mutlu olursun

Şu aileler ne şeye ne diye karışır zaten bilmiyorum. Anlatmıştım ya hatirlarsan bizde de kv sorunu yok çok seviyorum kendisini zaten eşim de annesini pek takmaz ama bizde annane sorunu var aşırı derece düşkün eşim annanesine. O biseye yok diyorsa eşim için de konu kapanır bizde de böyle

Anne hakkı elbette ama
Oğlunun yuvasına huzursuzluk vererek değil
Allahtan uzaksın canım
Çocuğunla ve eşinle inşallah mutlu olursun
Aynen canım anlatsam hersein bir hikasi vardir elbet ama roman olur geride kalsin diyorum 1 bucuk sene beraber oturduk ama esim kv bosanma derecesi oldu resmen rabbim yardim etti evi uzaklastirdik esimjn kabahatleri ama şükür strestte ben hep iyi yonleri calisir evine bakar gezeriz vs benden beteri var der gecerim arada bole kinisma tartisma oluyor ama beni üzgünün farkinda değil yada ole bilmiyorum gecer diyim nediyim

Kıyamam daha vahim durumun bizde de kp var ya

En aciklisi benim kışın iki ay bize geliyorlar ya kp yaptığım yemege bile karışır düşünün

O günler geride kaldı
İnşallah önüne bak canım
Duygularını dile getir derim
Erkekler ne düşündüğümüzü anlamıyor bazen
Sende biraz işe kapanık biriysen zor

Ben allahtan korktugum icin asla annesinden ayirmam yaotiklarina karsi bile kotulemem kendi insallah anlar kuzum hatirliyorum senin konunuda 3 gelin alcak daha kv belki onlar benim gibi olmaz esimde anlar yinede uzulurum bu dunyanin otekiside var

5 denemeye gidicem canım tedaviden değil sonuçtan korkuyorum
Sabir sabır kuzum ben bunu anladım çünki benimde bak 3 dusuk 4 duncu gebelik şükür yine birseyi dua ederek sukreder isyan etmeden iste yalbar hayırlısı oksun saglikla versin vakti vardir tutunur insallah busefer heo bole iste

O günler geride kaldı
İnşallah önüne bak canım
Duygularını dile getir derim
Erkekler ne düşündüğümüzü anlamıyor bazen
Sende biraz işe kapanık biriysen zor
Oleim bazilaeinu icime atıyorum birkez deyip bi kackez kalbin kirilinca kendim herseyi yapıyor m birsekilde yürüyor yuva.

Kıyamam daha vahim durumun bizde de kp var ya
Her yerden illa 1 tane çıkar zaten kuzum. Ben özel hastaneye gidiyorum. Geçen rahatsızlandım doktor erken doğum tehlikesi var diye yatış verdi 2 gün hastanede yattım. Neyse hastaneye yatarken yanımda annane vardı yatış işlemlerimi gitti o yaptırdı eşim çalışıyordu. Geldi bu bana diyorki geceliği 250 lira hiç yoktan para gidiyor. Özel takıntınız var sizin devlet hastanesi neye yetmiyor falan. Manyak kadın beni bi sinir etti. Ben orda canımla uğraşıyorum kalkmış ne diyor. Dedim ben mi illa özel diyorum torunun getiriyor ben isteyerek mi yatıyorum hastanede dedim. Iste fuzuli para falan diye çevirdi sonra. Benim yanından çıkıp hemen eşimi aramış ona saydırmış bide niye özele getiriyorsun bir sürü para diye eşim de annane senin kendi gelinlerinde özele gidiyor bişey olmaz demiş. Kadına bak bide eşimi kafalayacak.

Şimdi gelri bende tabi kus kalamiyom hic bisi yokmuş gibi güzel vakit geçiyor sinrada bunlar unutukuyor beni nekadsr yaralasada mecbur yuvam icin sineye cekiyon

Kendilerine geldi mi ses etmezler zaten ah ah :) hepsi sopalik insanlar

Ben allahtan korktugum icin asla annesinden ayirmam yaotiklarina karsi bile kotulemem kendi insallah anlar kuzum hatirliyorum senin konunuda 3 gelin alcak daha kv belki onlar benim gibi olmaz esimde anlar yinede uzulurum bu dunyanin otekiside var
Aynen kuzum senden sonra gelen onlara hak ettiğini verir merak etme. Genelde öyle oluyor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…