- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.121
Insallah kuzum bizi hep eileeler yipratti esimde bi ole bir bole orta yolu bulamaz. Dusuklerde strest yaptı ama bende cok ozurler diledim kvden hakszi yere halen bile beni ezdirir korkuyor annesinden baskin yapısı var 45 yasinda kayinvalide cicuklar pesinde dort donduruyor korkuyor anne hakki anne sole herseyi yaotirir bende iyi oldugumda gecinyoz ole aman inşallah duzelcek birgun bende bekliyom evim ayri uzakgim kafam biraz rahat diye yine ugrasir ama eskisi gibi takmiyom
Şu aileler ne şeye ne diye karışır zaten bilmiyorum. Anlatmıştım ya hatirlarsan bizde de kv sorunu yok çok seviyorum kendisini zaten eşim de annesini pek takmaz ama bizde annane sorunu var aşırı derece düşkün eşim annanesine. O biseye yok diyorsa eşim için de konu kapanır bizde de böyleInsallah kuzum bizi hep eileeler yipratti esimde bi ole bir bole orta yolu bulamaz. Dusuklerde strest yaptı ama bende cok ozurler diledim kvden hakszi yere halen bile beni ezdirir korkuyor annesinden baskin yapısı var 45 yasinda kayinvalide cicuklar pesinde dort donduruyor korkuyor anne hakki anne sole herseyi yaotirir bende iyi oldugumda gecinyoz ole aman inşallah duzelcek birgun bende bekliyom evim ayri uzakgim kafam biraz rahat diye yine ugrasir ama eskisi gibi takmiyom
Evet canım dua edin banaTüp bebek tedavisi mi Olcan canim
Aynen canım anlatsam hersein bir hikasi vardir elbet ama roman olur geride kalsin diyorum 1 bucuk sene beraber oturduk ama esim kv bosanma derecesi oldu resmen rabbim yardim etti evi uzaklastirdik esimjn kabahatleri ama şükür strestte ben hep iyi yonleri calisir evine bakar gezeriz vs benden beteri var der gecerim arada bole kinisma tartisma oluyor ama beni üzgünün farkinda değil yada ole bilmiyorum gecer diyim nediyimAnne hakkı elbette ama
Oğlunun yuvasına huzursuzluk vererek değil
Allahtan uzaksın canım
Çocuğunla ve eşinle inşallah mutlu olursun
Kıyamam daha vahim durumun bizde de kp var yaŞu aileler ne şeye ne diye karışır zaten bilmiyorum. Anlatmıştım ya hatirlarsan bizde de kv sorunu yok çok seviyorum kendisini zaten eşim de annesini pek takmaz ama bizde annane sorunu var aşırı derece düşkün eşim annanesine. O biseye yok diyorsa eşim için de konu kapanır bizde de böyle
Korkulcak bisi degil bildigim kadariyla ederiz tabi canim rabbime tum anne adaylarina nasip etsin saglikla tutunur tutar send eeksik etme duani strese sikma kendini olacak insEvet canım dua edin bana
En aciklisi benim kışın iki ay bize geliyorlar ya kp yaptığım yemege bile karışır düşününAynen canım anlatsam hersein bir hikasi vardir elbet ama roman olur geride kalsin diyorum 1 bucuk sene beraber oturduk ama esim kv bosanma derecesi oldu resmen rabbim yardim etti evi uzaklastirdik esimjn kabahatleri ama şükür strestte ben hep iyi yonleri calisir evine bakar gezeriz vs benden beteri var der gecerim arada bole kinisma tartisma oluyor ama beni üzgünün farkinda değil yada ole bilmiyorum gecer diyim nediyim
Çooook uykum var canım ya yarın sabah erkenden kalkıp biletimi alacam.sen nasılsın ne yapıyor sun-Mihrimah kuzum napiyon
Aynen canım anlatsam hersein bir hikasi vardir elbet ama roman olur geride kalsin diyorum 1 bucuk sene beraber oturduk ama esim kv bosanma derecesi oldu resmen rabbim yardim etti evi uzaklastirdik esimjn kabahatleri ama şükür strestte ben hep iyi yonleri calisir evine bakar gezeriz vs benden beteri var der gecerim arada bole kinisma tartisma oluyor ama beni üzgünün farkinda değil yada ole bilmiyorum gecer diyim nediyim
5 denemeye gidicem canım tedaviden değil sonuçtan korkuyorumKorkulcak bisi degil bildigim kadariyla ederiz tabi canim rabbime tum anne adaylarina nasip etsin saglikla tutunur tutar send eeksik etme duani strese sikma kendini olacak ins
Ben allahtan korktugum icin asla annesinden ayirmam yaotiklarina karsi bile kotulemem kendi insallah anlar kuzum hatirliyorum senin konunuda 3 gelin alcak daha kv belki onlar benim gibi olmaz esimde anlar yinede uzulurum bu dunyanin otekiside varŞu aileler ne şeye ne diye karışır zaten bilmiyorum. Anlatmıştım ya hatirlarsan bizde de kv sorunu yok çok seviyorum kendisini zaten eşim de annesini pek takmaz ama bizde annane sorunu var aşırı derece düşkün eşim annanesine. O biseye yok diyorsa eşim için de konu kapanır bizde de böyle
İyiyim canm sen nasilsinÇılgın rose naber nasılsın
Sabir sabır kuzum ben bunu anladım çünki benimde bak 3 dusuk 4 duncu gebelik şükür yine birseyi dua ederek sukreder isyan etmeden iste yalbar hayırlısı oksun saglikla versin vakti vardir tutunur insallah busefer heo bole iste5 denemeye gidicem canım tedaviden değil sonuçtan korkuyorum
Oleim bazilaeinu icime atıyorum birkez deyip bi kackez kalbin kirilinca kendim herseyi yapıyor m birsekilde yürüyor yuva.O günler geride kaldı
İnşallah önüne bak canım
Duygularını dile getir derim
Erkekler ne düşündüğümüzü anlamıyor bazen
Sende biraz işe kapanık biriysen zor
Söyle
Ama yorulmuşum gezmekten gız
Az erkenden uyuyacak gibiyim
Sen salla ayağında beni
Her yerden illa 1 tane çıkar zaten kuzum. Ben özel hastaneye gidiyorum. Geçen rahatsızlandım doktor erken doğum tehlikesi var diye yatış verdi 2 gün hastanede yattım. Neyse hastaneye yatarken yanımda annane vardı yatış işlemlerimi gitti o yaptırdı eşim çalışıyordu. Geldi bu bana diyorki geceliği 250 lira hiç yoktan para gidiyor. Özel takıntınız var sizin devlet hastanesi neye yetmiyor falan. Manyak kadın beni bi sinir etti. Ben orda canımla uğraşıyorum kalkmış ne diyor. Dedim ben mi illa özel diyorum torunun getiriyor ben isteyerek mi yatıyorum hastanede dedim. Iste fuzuli para falan diye çevirdi sonra. Benim yanından çıkıp hemen eşimi aramış ona saydırmış bide niye özele getiriyorsun bir sürü para diye eşim de annane senin kendi gelinlerinde özele gidiyor bişey olmaz demiş. Kadına bak bide eşimi kafalayacak.Kıyamam daha vahim durumun bizde de kp var ya
Kendilerine geldi mi ses etmezler zaten ah ah :) hepsi sopalik insanlarHer yerden illa 1 tane çıkar zaten kuzum. Ben özel hastaneye gidiyorum. Geçen rahatsızlandım doktor erken doğum tehlikesi var diye yatış verdi 2 gün hastanede yattım. Neyse hastaneye yatarken yanımda annane vardı yatış işlemlerimi gitti o yaptırdı eşim çalışıyordu. Geldi bu bana diyorki geceliği 250 lira hiç yoktan para gidiyor. Özel takıntınız var sizin devlet hastanesi neye yetmiyor falan. Manyak kadın beni bi sinir etti. Ben orda canımla uğraşıyorum kalkmış ne diyor. Dedim ben mi illa özel diyorum torunun getiriyor ben isteyerek mi yatıyorum hastanede dedim. Iste fuzuli para falan diye çevirdi sonra. Benim yanından çıkıp hemen eşimi aramış ona saydırmış bide niye özele getiriyorsun bir sürü para diye eşim de annane senin kendi gelinlerinde özele gidiyor bişey olmaz demiş. Kadına bak bide eşimi kafalayacak.
Aynen kuzum senden sonra gelen onlara hak ettiğini verir merak etme. Genelde öyle oluyor cünküBen allahtan korktugum icin asla annesinden ayirmam yaotiklarina karsi bile kotulemem kendi insallah anlar kuzum hatirliyorum senin konunuda 3 gelin alcak daha kv belki onlar benim gibi olmaz esimde anlar yinede uzulurum bu dunyanin otekiside var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?