Şimdi gelri bende tabi kus kalamiyom hic bisi yokmuş gibi güzel vakit geçiyor sinrada bunlar unutukuyor beni nekadsr yaralasada mecbur yuvam icin sineye cekiyon
Öyle canım. Evlilik böyle işte biraz den biraz o alttan alacak ki yürüsün. Allah yuvanıza huzur mutluluk bereket nasip etsin inşallah ❤

Aynen. Kadın demiyor ki çocuk erken doğar Allah korusun napariz diye. Kalkmış parayı sorguluyor. Sanki onun cebinden çıkıyor
Cevabi vereceksin öteki gbi çok eziyirlar 6 sene boyunca ezildim ses etmedm artik kim ne dermis ne yaparmış umrmda değil eğer birşey demeye kalkarlarsa bende cavbini üslubuna gore veriyirm

Şimdiki dicegimden linç etmeyin ama yaşlıların hepsi kırık aynı moddalar canım sıkma sen o kadına canını kocan arkandaysa dimdik dur

Cevabi vereceksin öteki gbi çok eziyirlar 6 sene boyunca ezildim ses etmedm artik kim ne dermis ne yaparmış umrmda değil eğer birşey demeye kalkarlarsa bende cavbini üslubuna gore veriyirm
Bende öyle ilk zamanlarki benle şimdiki ben çok farklı. O eski halimden eser yok şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…