- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.141
Aynen. Kadın demiyor ki çocuk erken doğar Allah korusun napariz diye. Kalkmış parayı sorguluyor. Sanki onun cebinden çıkıyorKendilerine geldi mi ses etmezler zaten ah ah :) hepsi sopalik insanlar
Hayırlı yolcuuklar kzuum bende uzandim sohbet ediyom seni gorunce hal hatir sorayim dedim yolculuk nereÇooook uykum var canım ya yarın sabah erkenden kalkıp biletimi alacam.sen nasılsın ne yapıyor sun
Öyle canım. Evlilik böyle işte biraz den biraz o alttan alacak ki yürüsün. Allah yuvanıza huzur mutluluk bereket nasip etsin inşallah ❤Şimdi gelri bende tabi kus kalamiyom hic bisi yokmuş gibi güzel vakit geçiyor sinrada bunlar unutukuyor beni nekadsr yaralasada mecbur yuvam icin sineye cekiyon
Cevabi vereceksin öteki gbi çok eziyirlar 6 sene boyunca ezildim ses etmedm artik kim ne dermis ne yaparmış umrmda değil eğer birşey demeye kalkarlarsa bende cavbini üslubuna gore veriyirmAynen. Kadın demiyor ki çocuk erken doğar Allah korusun napariz diye. Kalkmış parayı sorguluyor. Sanki onun cebinden çıkıyor
Şimdiki dicegimden linç etmeyin ama yaşlıların hepsi kırık aynı moddalar canım sıkma sen o kadına canını kocan arkandaysa dimdik durHer yerden illa 1 tane çıkar zaten kuzum. Ben özel hastaneye gidiyorum. Geçen rahatsızlandım doktor erken doğum tehlikesi var diye yatış verdi 2 gün hastanede yattım. Neyse hastaneye yatarken yanımda annane vardı yatış işlemlerimi gitti o yaptırdı eşim çalışıyordu. Geldi bu bana diyorki geceliği 250 lira hiç yoktan para gidiyor. Özel takıntınız var sizin devlet hastanesi neye yetmiyor falan. Manyak kadın beni bi sinir etti. Ben orda canımla uğraşıyorum kalkmış ne diyor. Dedim ben mi illa özel diyorum torunun getiriyor ben isteyerek mi yatıyorum hastanede dedim. Iste fuzuli para falan diye çevirdi sonra. Benim yanından çıkıp hemen eşimi aramış ona saydırmış bide niye özele getiriyorsun bir sürü para diye eşim de annane senin kendi gelinlerinde özele gidiyor bişey olmaz demiş. Kadına bak bide eşimi kafalayacak.
Bende öyle ilk zamanlarki benle şimdiki ben çok farklı. O eski halimden eser yok şimdiCevabi vereceksin öteki gbi çok eziyirlar 6 sene boyunca ezildim ses etmedm artik kim ne dermis ne yaparmış umrmda değil eğer birşey demeye kalkarlarsa bende cavbini üslubuna gore veriyirm
İnşallah canım yaSabir sabır kuzum ben bunu anladım çünki benimde bak 3 dusuk 4 duncu gebelik şükür yine birseyi dua ederek sukreder isyan etmeden iste yalbar hayırlısı oksun saglikla versin vakti vardir tutunur insallah busefer heo bole iste
Çok şükür hakkını yiyemem :)Şimdiki dicegimden linç etmeyin ama yaşlıların hepsi kırık aynı moddalar canım sıkma sen o kadına canını kocan arkandaysa dimdik dur
Eee ozaman ananede kim misÇok şükür hakkını yiyemem :)
İyi geceler canimCanlar bizimki gelri ben uyumazsam gelirim dus aldim ama saclar yikiycam) optum hepinizi allaha emanetsiniz sagolun kizlar icimi döktüm rahat oldum opuldunuz tek tek:)))
Bence yeri gelince konuşOleim bazilaeinu icime atıyorum birkez deyip bi kackez kalbin kirilinca kendim herseyi yapıyor m birsekilde yürüyor yuva.
Yorulmuşum gezmekten yawİyiyim canm sen nasilsin
Haklısın balım ole yapcamBence yeri gelince konuş
İçine atarsın atarsin da
Kendini atacak yer bulamazsın
Ben yatıyorum bacılar. Iyi geceler öpüldünüz❤❤❤
Canlar bizimki gelri ben uyumazsam gelirim dus aldim ama saclar yikiycam) optum hepinizi allaha emanetsiniz sagolun kizlar icimi döktüm rahat oldum opuldunuz tek tek:)))
Yorulmuşum gezmekten yaw
Haklısın balım ole yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?