Hee sen onu diyorsun. Kuzum herşeyin bi zamanı var Rabbim onu sana yollamıyorsa daha zamanı gelmemiş demektir. Sürekli düşününce de olmuyor. Çünkü kendini stres altına sokuyorsun bu da hormonları etkiliyor
Öyle tabi bakalım Allah buyuk elbet yukardan bikicak

Ne kadar zamandır deniyorsun olmuyor. Doktora falan gittin mi canım. Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Gitim canım 5 yıllık evliyim iki sene kendimiz istemedik 3 senedir de olmuyor 4 tüp bı aşılama atlattım daha yok işte 5. Denemeye gidicez ağustosta

Gitim canım 5 yıllık evliyim iki sene kendimiz istemedik 3 senedir de olmuyor 4 tüp bı aşılama atlattım daha yok işte 5. Denemeye gidicez ağustosta
Canim bende 3 aşılama 2 tüp bebek ikincide kızım oldu... 8 yıldan sonra ..
Seninde olur inşAllah.. vakti saati gelmiştir inşAllah..

Benim alt komşumla aynısınız onlar da 2 sene istememiş şimdi olmuyor doktor bişey yok diyor 1 tane de düşüğü var onun yani bebekleri olur aslında ama Allah şuan nasip etmiyor işte. Inşallah bu kez olur senin de sen moralini yüksek tutman lazim

Öyle yapıyorum canım ama insan tek kalınca düşününce bı çocuğu bile doguramiyon nasıl kadınsin diyo kendine

Öyle yapıyorum canım ama insan tek kalınca düşününce bı çocuğu bile doguramiyon nasıl kadınsin diyo kendine
Aaa bak ne kadar da yanlış düşünüyorsun kuzum sakın ha böyle şeyler deme kendine olur mu hiç öyle şey. Bak Allah herkesi farklı bişeyle sınıyor. Seni de belki bununla o yüzden rabbim verdiklerine hamd olsun artık bize hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et diye dua et sen. Kendini böyle suçlama senin becerinle falan alakalı değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…