- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.261
Benim sıpa gelmiyor teyzesiNeden kara düşünce dedin ki hayırdır inşallah
Hee sen onu diyorsun. Kuzum herşeyin bi zamanı var Rabbim onu sana yollamıyorsa daha zamanı gelmemiş demektir. Sürekli düşününce de olmuyor. Çünkü kendini stres altına sokuyorsun bu da hormonları etkiliyorBenim sıpa gelmiyor teyzesi
Öyle tabi bakalım Allah buyuk elbet yukardan bikicakHee sen onu diyorsun. Kuzum herşeyin bi zamanı var Rabbim onu sana yollamıyorsa daha zamanı gelmemiş demektir. Sürekli düşününce de olmuyor. Çünkü kendini stres altına sokuyorsun bu da hormonları etkiliyor
Ne kadar zamandır deniyorsun olmuyor. Doktora falan gittin mi canım. Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallahÖyle tabi bakalım Allah buyuk elbet yukardan bikicak
Gitim canım 5 yıllık evliyim iki sene kendimiz istemedik 3 senedir de olmuyor 4 tüp bı aşılama atlattım daha yok işte 5. Denemeye gidicez ağustostaNe kadar zamandır deniyorsun olmuyor. Doktora falan gittin mi canım. Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Benim internet yavaşladı sinir etti beniEee kızlar daha daha napiyonuz bakimm
Arada oluyor canım ya telden giriyosan daha kötü oluyoBenim internet yavaşladı sinir etti beni
Canim bende 3 aşılama 2 tüp bebek ikincide kızım oldu... 8 yıldan sonra ..Gitim canım 5 yıllık evliyim iki sene kendimiz istemedik 3 senedir de olmuyor 4 tüp bı aşılama atlattım daha yok işte 5. Denemeye gidicez ağustosta
Benim alt komşumla aynısınız onlar da 2 sene istememiş şimdi olmuyor doktor bişey yok diyor 1 tane de düşüğü var onun yani bebekleri olur aslında ama Allah şuan nasip etmiyor işte. Inşallah bu kez olur senin de sen moralini yüksek tutman lazimGitim canım 5 yıllık evliyim iki sene kendimiz istemedik 3 senedir de olmuyor 4 tüp bı aşılama atlattım daha yok işte 5. Denemeye gidicez ağustosta
Aynen canim telden giriyorum..Arada oluyor canım ya telden giriyosan daha kötü oluyo
Amin Rabbim isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisiniCanim bende 3 aşılama 2 tüp bebek ikincide kızım oldu... 8 yıldan sonra ..
Seninde olur inşAllah.. vakti saati gelmiştir inşAllah..
Öyle yapıyorum canım ama insan tek kalınca düşününce bı çocuğu bile doguramiyon nasıl kadınsin diyo kendineBenim alt komşumla aynısınız onlar da 2 sene istememiş şimdi olmuyor doktor bişey yok diyor 1 tane de düşüğü var onun yani bebekleri olur aslında ama Allah şuan nasip etmiyor işte. Inşallah bu kez olur senin de sen moralini yüksek tutman lazim
AmiiinnnnAmin Rabbim isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisini
İnşallah canım benim rabbim duysun sesiniCanim bende 3 aşılama 2 tüp bebek ikincide kızım oldu... 8 yıldan sonra ..
Seninde olur inşAllah.. vakti saati gelmiştir inşAllah..
Aminn canim aminn.. dua topikleri var canim onlara baktın mi hiç..???İnşallah canım benim rabbim duysun sesini
Aaa bak ne kadar da yanlış düşünüyorsun kuzum sakın ha böyle şeyler deme kendine olur mu hiç öyle şey. Bak Allah herkesi farklı bişeyle sınıyor. Seni de belki bununla o yüzden rabbim verdiklerine hamd olsun artık bize hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et diye dua et sen. Kendini böyle suçlama senin becerinle falan alakalı değil sonuçtaÖyle yapıyorum canım ama insan tek kalınca düşününce bı çocuğu bile doguramiyon nasıl kadınsin diyo kendine
iyi geceler
Defalarca canım oradan ettim yürekten ettim gelmiyor işte belki de bende anne olmadan yaşamıma devam edicemAminn canim aminn.. dua topikleri var canim onlara baktın mi hiç..???
Nasılsın bulcam nasıl gidiyor hayat ?? İş güç ne durumda, neler yapıyorsun ??iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?