Attım

Bendr burda morel buldum ama isterken gercekten rabbimim bir bildigi var ona gore dile getirmek istemiyorum ama ben üzülüyorum olmuyorsa var sebeb demek bak benim sorun aklima geliyor hep bole oyuzden şükür de. Sen saglikli ol
Öyle canım ama tam 5 yıl oldu ama ya cevremden bıktım artık bende canımdan kanımdan bu dünyada bı varlığım olsun istiyorum işte

Öyle canım ama tam 5 yıl oldu ama ya cevremden bıktım artık bende canımdan kanımdan bu dünyada bı varlığım olsun istiyorum işte
Haklısın çok en büyük hakkimiz ama dike getirirken telafuz ederken isyan etme çok aday anne var bikiyorsun sende inşallah Rabbim bu testten geçirir dua topiklerine de katıl ben çok katıldım olsun diye balım yarış giih düşün mecbur gibi ferahlatiyor

saol canım katılırim neden katilmiyim

saol canım katılırim neden katilmiyim
Öglenleri bossan benim gibi rahat geçer tekmissin bende aynı anne baba var ama sehirler ayri tekim baska yerde arkadas bile yok teyzelerle arada vakit geçer yoksa hep tekim ayda bir esimin arkadaslariyla esleri geliriz cay yemek bu yoksa kimsem yok gibi derdimide anlatamıyorum guvencek adam yok kalmadı diyelim aileyede yansitmamaya çalışıyor m böle gidiyor hayat balım Rabbim yuvamizi sen etsin cocuklu

Tekin canım benim annem babam küçükken vefat etti hiç tanımadım onları bile eşimin ailesi var işte onlarla da o kadar iyi değiliz selamdan selama

Aynen bak olabilir sende yokmu bisiler:)
Yok.Aslında evlenmek isteyen çokta içime sinmiyor illa ki birşeyler çıkıyor :) hayırlısı böyleymiş sonradan bazı şeyleri de öğrenince iyi ki olmamış diyorum o kişiyle.

Şimdilik böyle rahatım düşünmüyorum evlilik :)

En iyisi biraz gez dolas rahat sonra illaki kurarsin bir yuva

Ayy ben girene kadar maşallah dokturmussunuz

Serra canm benm bazı şeyler imtihandir sabirdir öyle kotu şeyler düşünme gerçekten ümitli ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…