- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.301
Kiz biri nisanland8n dedi burda sanki sen sandim:)))))Nişanlı olsam iyi giderdi heraldenişanlı değilim canım
Benim için mi :)Kiz biri nisanland8n dedi burda sanki sen sandim:)))))
AttımIyyim kuzun aeada sizkeri durtuyorum ne yaoiyonuz diye :))
Kuzum sen iste ben herzaman hatirlarim aklimdasiniz ama bazen rasiz eder gibi oluyor bazi arkadaslari kendi dusuncem
Mucksss
Hayırlı geceler balım kötü megatifi at bakalım kizcam ha
Hayırlı geceler kuzucuk oit pit naoiyor geziniyor mu seni rasiz ediyor mu
Hayırlı geceler balım nisanlilik nasıl gidiyor kuzum
@Esseteacher kuzum 1 buçuk at kaldı senin nasıl gidiyor canim
Öyle canım ama tam 5 yıl oldu ama ya cevremden bıktım artık bende canımdan kanımdan bu dünyada bı varlığım olsun istiyorum işteBendr burda morel buldum ama isterken gercekten rabbimim bir bildigi var ona gore dile getirmek istemiyorum ama ben üzülüyorum olmuyorsa var sebeb demek bak benim sorun aklima geliyor hep bole oyuzden şükür de. Sen saglikli ol
Yok hamilelikten hormonlar tavan yaptı biri dedide burda sozlendim kim unuttum sen aklima geldin :))Benim için mi :)
Haklısın çok en büyük hakkimiz ama dike getirirken telafuz ederken isyan etme çok aday anne var bikiyorsun sende inşallah Rabbim bu testten geçirir dua topiklerine de katıl ben çok katıldım olsun diye balım yarış giih düşün mecbur gibi ferahlatiyorÖyle canım ama tam 5 yıl oldu ama ya cevremden bıktım artık bende canımdan kanımdan bu dünyada bı varlığım olsun istiyorum işte
Haklısın çok en büyük hakkimiz ama dike getirirken telafuz ederken isyan etme çok aday anne var bikiyorsun sende inşallah Rabbim bu testten geçirir dua topiklerine de katıl ben çok katıldım olsun diye balım yarış giih düşün mecbur gibi ferahlatiyor
Öglenleri bossan benim gibi rahat geçer tekmissin bende aynı anne baba var ama sehirler ayri tekim baska yerde arkadas bile yok teyzelerle arada vakit geçer yoksa hep tekim ayda bir esimin arkadaslariyla esleri geliriz cay yemek bu yoksa kimsem yok gibi derdimide anlatamıyorum guvencek adam yok kalmadı diyelim aileyede yansitmamaya çalışıyor m böle gidiyor hayat balım Rabbim yuvamizi sen etsin cocuklusaol canım katılırim neden katilmiyim
Tekin canım benim annem babam küçükken vefat etti hiç tanımadım onları bile eşimin ailesi var işte onlarla da o kadar iyi değiliz selamdan selamaÖglenleri bossan benim gibi rahat geçer tekmissin bende aynı anne baba var ama sehirler ayri tekim baska yerde arkadas bile yok teyzelerle arada vakit geçer yoksa hep tekim ayda bir esimin arkadaslariyla esleri geliriz cay yemek bu yoksa kimsem yok gibi derdimide anlatamıyorum guvencek adam yok kalmadı diyelim aileyede yansitmamaya çalışıyor m böle gidiyor hayat balım Rabbim yuvamizi sen etsin cocuklu
Yok hamilelikten hormonlar tavan yaptı biri dedide burda sozlendim kim unuttum sen aklima geldin :))
Inşallah Rabbim nasio etcek tek derdin o olsun kuzum.Tekin canım benim annem babam küçükken vefat etti hiç tanımadım onları bile eşimin ailesi var işte onlarla da o kadar iyi değiliz selamdan selama
Aynen bak olabilir sende yokmu bisiler:)bitterlokumuydu galiba nişanlanan
Nikin gibi anne gibi annesinInşallah Rabbim nasio etcek tek derdin o olsun kuzum.
Yok.Aslında evlenmek isteyen çokta içime sinmiyor illa ki birşeyler çıkıyor :) hayırlısı böyleymiş sonradan bazı şeyleri de öğrenince iyi ki olmamış diyorum o kişiyle.Aynen bak olabilir sende yokmu bisiler:)
Her kadin cicek gibi sende olesin kuzum bu nick onceki dusen gebelikten hic degistirmedim bole açtım yılmadan dedim olacak inşallah nicim kalcak atnisi gibi :)Nikin gibi anne gibi annesin
En iyisi biraz gez dolas rahat sonra illaki kurarsin bir yuvaYok.Aslında evlenmek isteyen çokta içime sinmiyor illa ki birşeyler çıkıyor :) hayırlısı böyleymiş sonradan bazı şeyleri de öğrenince iyi ki olmamış diyorum o kişiyle.
Şimdilik böyle rahatım düşünmüyorum evlilik :)
CansınHer kadin cicek gibi sende olesin kuzum bu nick onceki dusen gebelikten hic degistirmedim bole açtım yılmadan dedim olacak inşallah nicim kalcak atnisi gibi :)
Çocuğum var sanarlardi nicten dolayı :))Cansın
Iyyim kuzun aeada sizkeri durtuyorum ne yaoiyonuz diye :))
Kuzum sen iste ben herzaman hatirlarim aklimdasiniz ama bazen rasiz eder gibi oluyor bazi arkadaslari kendi dusuncem
Mucksss
Hayırlı geceler balım kötü megatifi at bakalım kizcam ha
Hayırlı geceler kuzucuk oit pit naoiyor geziniyor mu seni rasiz ediyor mu
Hayırlı geceler balım nisanlilik nasıl gidiyor kuzum
@Esseteacher kuzum 1 buçuk at kaldı senin nasıl gidiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?